- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.241
Hepsi çok güzel çok zevkli ürünler benimde oğluşum olacak hepsinde alırdım bende ayrim yapamadım çok güzeller sağlıkla giysin bebişinbunlar da benim oglanimin cicileri
çok güzelmiş canımEki Görüntüle 1312125 Sonunda hastane çıkışı setimizi aldim bi tane daha almayi planlıyorum onu da belirledim..
Eki Görüntüle 1312117 Bi de yelek aldim bugun, hic yoktu yelegimiz..
Eki Görüntüle 1312118 Eki Görüntüle 1312119 Eki Görüntüle 1312121
bunlar da devami
Eki Görüntüle 1312125 Sonunda hastane çıkışı setimizi aldim bi tane daha almayi planlıyorum onu da belirledim..
bunlar da benim oglanimin cicileri
bunlar da devami
çok güzelmiş canım benceEki Görüntüle 1312125 Sonunda hastane çıkışı setimizi aldim bi tane daha almayi planlıyorum onu da belirledim..
bunlar da benim oglanimin cicileri
bunlar da devami
ben 1. yi aldım koruyucu diye ama bebk emzirmk içinmiş oGöğüs ucu kalkani alacagim
Hangisini alayim kizlar?
Ablam 1. Yi kullaniyor. Göğüs ucu çatlak olmuştu bu çok iyi geldi iyileşme sürecinde camasiri yapismadigi ve meme ucunu nemli tuttuğu için.
Eki Görüntüle 1313154 Eki Görüntüle 1313155
Bildiğim kadarıyla birinci olan emzirirken kullaniliyor. İkinci ise gün içinde koruyucu olarak takıyor sun ve gelen süt boşa gitmiyor bırıkıyor doğru biliyorsan böyleGöğüs ucu kalkani alacagim
Hangisini alayim kizlar?
Ablam 1. Yi kullaniyor. Göğüs ucu çatlak olmuştu bu çok iyi geldi iyileşme sürecinde camasiri yapismadigi ve meme ucunu nemli tuttuğu için.
ben 1. yi aldım koruyucu diye ama bebk emzirmk içinmiş o
arkadaşlar 2. fotodoki gibi bişial dediler ama almıcam sanırım başka inş aldığm işe yarar
Ablam birinciyle emzirdi. Hem de koruyucu olarak kullanıyor. 1. Yi alayim en iyisi. Her iki isi de görürBildiğim kadarıyla birinci olan emzirirken kullaniliyor. İkinci ise gün içinde koruyucu olarak takıyor sun ve gelen süt boşa gitmiyor bırıkıyor doğru biliyorsan böyle
burrda 20 tl fiyatı canım herhalde ben 10 tl ye aldım limongodan kargo bedava kampanyasındaAblam birinciyle emzirdi. Hem de koruyucu olarak kullanıyor. 1. Yi alayim en iyisi. Her iki isi de görür
Takip edeyim canim.burrda 20 tl fiyatı canım herhalde ben 10 tl ye aldım limongodan kargo bedava kampanyasında
Canim burada da 20 TL.burrda 20 tl fiyatı canım herhalde ben 10 tl ye aldım limongodan kargo bedava kampanyasında
burrda 20 tl fiyatı canım herhalde ben 10 tl ye aldım limongodan kargo bedava kampanyasında
Bende takipteyimmTakip edeyim canim.
Sende kampanya olduğunda bana haber verir misin ?
kızlar oğluşuma bundan aldım bayıldım yaa sizce?
Göğüs ucu kalkani alacagim
Hangisini alayim kizlar?
Canim burada da 20 TL.
Başka kampanya miydi acaba ?
Birde hangi boyutunu aldin ?
Benim gogsum de göğüs ucum da küçük simdilik
Eki Görüntüle 1313363
Canim burada da 20 TL.
Başka kampanya miydi acaba ?
Birde hangi boyutunu aldin ?
Benim gogsum de göğüs ucum da küçük simdilik
Eki Görüntüle 1313363
çok güzelmiş canım
çok güzeller canım sağlıcakla giydir :)
çok güzelmiş canım bence
Kayınvaliden zevkliymis cnm cok tatlilar ciciler..kv den bunlar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?