- 9 Aralık 2013
- 2.245
- 4.042
- 168
- 35
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.261
Kayınvaliden zevkliymis cnm cok tatlilar ciciler..
Dun lcw ogretmenlere indirim olunca bu ciciyi aldim kizima..
Eki Görüntüle 1314030 sampuan olarak mustela aldim vucut losyonu ile birlikte az once geldiler..
masaj yagi almadim snrm o da gerekli olucak..Pisik kremi sudo krem aldim duruma gore bakalim belki degistiririm..
Bu hafta gecelik siparisini de vermem lzm, kisa kollu almaya karar verdim hastane epey sicak oluyor zira dun kontrole gittigimde pistim..
Donence aldiniz mi kizlar onu da halletmem lzm bi an once..
çok güzeller canım sağlıcakla giydir :)
cok tesekkur ederim. hepimiz aldiklarimizi saglikla giydirelim insallah
maşallah canım çok güzel şeyler almışsın :)sağlıcakla giydir sende :)
çok güzelmiş canım bence
hepsine bayıldım canım çok zevkli
güle güle kullanın herbirini inşallah
Hepsi çok güzel çok zevkli ürünler benimde oğluşum olacak hepsinde alırdım bende ayrim yapamadım çok güzeller sağlıkla giysin bebişin
çok güzelmiş canım
çok güzeller canım hepsinide beğendim
Dun lcw ogretmenlere indirim olunca bu ciciyi aldim kizima..
Eki Görüntüle 1314030 sampuan olarak mustela aldim vucut losyonu ile birlikte az once geldiler..
masaj yagi almadim snrm o da gerekli olucak..Pisik kremi sudo krem aldim duruma gore bakalim belki degistiririm..
Bu hafta gecelik siparisini de vermem lzm, kisa kollu almaya karar verdim hastane epey sicak oluyor zira dun kontrole gittigimde pistim..
Tamam canim alayim buradan.canım yaa pardon ben chicconun almıştım avent değil butik bebe de görünce dank etti kafama
http://www.butikbebe.com/Urun/chicco/silikon-gogus-koruyucukucuk,UK_1579354.html#.VHRQIR84Ve8
bundan aldım limangodan kargo bedava idi orada da 9.90 du
Güle güle kullaninkv den bunlar da
Dönenceler de çok pahaliymisben hala gecelik almadm pijama koydum 2 adt cantama ama gecelik de beğnrsem alıcam
,
dönence şunu aldık chicco
http://www.hizlial.com/chicco-buyulu-yildizlar-donence-pembe/10370483
bir bakayim tesekkur ederim..ben hala gecelik almadm pijama koydum 2 adt cantama ama gecelik de beğnrsem alıcam,
dönence şunu aldık chicco
http://www.hizlial.com/chicco-buyulu-yildizlar-donence-pembe/10370483
sagol cnm begenmene sevindim..cidden çok güzelmiş bu kapşonlu canım
eksik bitmiyor mlsf..Dönenceler de çok pahaliymis
cok dusunceliymis cnm ogrencilerin,hem de guzel seyler almislar..bunlar ogrencilerimin ogretmenler gunu hediyeleri
Ben bu öğrencileri yerimbunlar ogrencilerimin ogretmenler gunu hediyeleri
Tamam canim alayim buradan.
Güle güle kullanin
Dönenceler de çok pahaliymis
bunlar ogrencilerimin ogretmenler gunu hediyeleri
Hepsi çok hoş. En çok ilk resimdeki arabali takıma bayıldım. Lifler ve şapka da çok tatlı yaa güle güle kullaninbunlar ogrencilerimin ogretmenler gunu hediyeleri
Çok güzelmişDun lcw ogretmenlere indirim olunca bu ciciyi aldim kizima..
Aldim bende küçük olan inicanım yaa pardon ben chicconun almıştım avent değil butik bebe de görünce dank etti kafama
http://www.butikbebe.com/Urun/chicco/silikon-gogus-koruyucukucuk,UK_1579354.html#.VHRQIR84Ve8
bundan aldım limangodan kargo bedava idi orada da 9.90 du
sagol cnm..Çok güzelmiş
Saglicakla kullanın insallah cnm..selam kızlarrrr biz dedün n11 den uyku setimizi ve 10lu hastane çıkış setimizi aldık daha doğrusu babannesi ve dedesi aldılar yarın gelir sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?