- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.301
canım o çaydirek süt artırıyomuş kim kullandıysa inanılmaz faydasını görmüş
Tadi guzelmis snrm bi arkadasim tavsiye etmisti bi de bi icecek varmış fanta sisesi gibi bi sisede satiliyomus onu da 3 gun iciyomussun sadece o da cok etkiliymis onu da almayi planliyorum cnm..nerede satılıyor eczanelerdemi canım birde iğrenç filan değildir dimi ya hiç içememde o zaman
canım doğumdan bir iki gün öncede başlayabilirsin ben doğum yapınca başlamıştım geç başladım diyorum 3. gün geldi sütüm ama çok faydasını gördüm tahinde çok süt yapıyor haberin olsundoğumdan sonra mı içiliyor canm
evet eczanede markette bile oluyor ben tadını seviyordum ister soğuk ister sıcak içebiliyorsunnerede satılıyor eczanelerdemi canım birde iğrenç filan değildir dimi ya hiç içememde o zaman
evet tadı güzel:)Tadi guzelmis snrm bi arkadasim tavsiye etmisti bi de bi icecek varmış fanta sisesi gibi bi sisede satiliyomus onu da 3 gun iciyomussun sadece o da cok etkiliymis onu da almayi planliyorum cnm..
Magnetleri sepet yerine bu kutuda sunmayi planliyorum kizlar sonra da kullanirim icine bi seyler koyarim diye dusundum..icinde 20 li lavanta seti varmis, bunu aldim bugun. .
Eki Görüntüle 1315768
almak lazım o zaman canım bende bi bakayım marketeTadi guzelmis snrm bi arkadasim tavsiye etmisti bi de bi icecek varmış fanta sisesi gibi bi sisede satiliyomus onu da 3 gun iciyomussun sadece o da cok etkiliymis onu da almayi planliyorum cnm..
bence çok güzel bir kutu canım başka işede yarar dediğin gibiMagnetleri sepet yerine bu kutuda sunmayi planliyorum kizlar sonra da kullanirim icine bi seyler koyarim diye dusundum..icinde 20 li lavanta seti varmis, bunu aldim bugun. .
Eki Görüntüle 1315768
canım doğumdan bir iki gün öncede başlayabilirsin ben doğum yapınca başlamıştım geç başladım diyorum 3. gün geldi sütüm ama çok faydasını gördüm tahinde çok süt yapıyor haberin olsun
evet eczanede markette bile oluyor ben tadını seviyordum ister soğuk ister sıcak içebiliyorsun
evet tadı güzel:)
çok güzel canım
canım humana stel tea var milupanın var çeşitli markaların var yani, genel adı süt yapıcı çayalmak lazım o zaman canım bende bi bakayım markete
bence çok güzel bir kutu canım başka işede yarar dediğin gibi
bende sepet almadım daha böyle bişey alabilirim
ne kadardı canım ayıptır sorması
canım doğumdan önce başlarım o zaman ben ya ççok iyi dediniz sağolun
adı neydi unuttum ya hemen
çok cici sağlıkla kullanbu uyku setine bayildim az once siparis verdim :) bir de baya indirimdeydi morhipo da boyle bir tasarim urunu gorunce dayanamadim uyku setimiz de yoktu :)nasil guzel anneler.
modeli ne canım ben de internetten bir bakayım ben kibar ve kullanışlı bişey arıyorum fakat hala kafama yatan bir model bulamadımben doll aldım alman malıymış sağlam oluyor diye aldım çok hoşuma gitti
tamam canım bi bakayım ben çok sağolcanım humana stel tea var milupanın var çeşitli markaların var yani, genel adı süt yapıcı çay
bilmiyorum ki iğrenç değildir sanırım ben eczanede görmüştüm ama e bebekte filan da varnerede satılıyor eczanelerdemi canım birde iğrenç filan değildir dimi ya hiç içememde o zaman
humana still tea adı sanırım ne zamn içileceğini bilmiyorum da ben de alacağım alınca bilgi veririm kızlarrrhangi çay kaçırdım sanırım ve ne zamn içilecek
hımm ben bakarım canım alırım hatta sağol teşekkür ederimbilmiyorum ki iğrenç değildir sanırım ben eczanede görmüştüm ama e bebekte filan da var
humana still tea adı sanırım ne zamn içileceğini bilmiyorum da ben de alacağım alınca bilgi veririm kızlarrr
ama hastane çantamıza koyalım bence o çayı
canım doğurduktan sonre şekerin biticek zaten bu çayı bebek doğduktan sonra içiyorsunhımm ben bakarım canım alırım hatta sağol teşekkür ederim
bencede koyalım canım ama önce benim diyetisyenime danışmam lazım izin verirse içeblirim ancak
zira şekerim var benim
doğru haklısın bu açıdan bakmamıştım olayacanım doğurduktan sonre şekerin biticek zaten bu çayı bebek doğduktan sonra içiyorsun
doğru haklısın bu açıdan bakmamıştım olaya
bu arada siz kaç kilo aldınız kızlar ya hamileliğin başından beri
tesekkurler cnm, bu arada cayi arkadasim doğumdan once icme demisti bi sakıncası yok degil mi hic arastirmadim once baslamanin..cok güzel canım
cnm 89 tl idi lavanta kesesi ile beraber ama kampanyası bitti snrm butikbebede..bence çok güzel bir kutu canım başka işede yarar dediğin gibi
bende sepet almadım daha böyle bişey alabilirim ne kadardı canım
Evet cnm malt icecekmis yalniz onu sadece ilk 3 gun ic dedi bana arkadaso fanta şişesi gibi şişede olanın adı promalt malt içeceği sevenler içebilir ben çok severim malt eskiden de içerdim
cnm ben 15 kg aldim 34.haftam bitmek uzere..Boyum cok kisa olmadigi icin gorunurde cok almis gibi durmuyorum ama sorun degil kilolar bebisler iyi olsunlar da kosturmacada veririz dogum sonrasibu arada siz kaç kilo aldınız kızlar ya hamileliğin başından beri
canım doğumdan bir iki gün öncede başlayabilirsin ben doğum yapınca başlamıştım geç başladım diyorum 3. gün geldi sütüm ama çok faydasını gördüm tahinde çok süt yapıyor haberin olsun
evet eczanede markette bile oluyor ben tadını seviyordum ister soğuk ister sıcak içebiliyorsun
evet tadı güzel:)
çok güzel canım
humana still tea adı sanırım ne zamn içileceğini bilmiyorum da ben de alacağım alınca bilgi veririm kızlarrr
ama hastane çantamıza koyalım bence o çayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?