2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

nerede satılıyor eczanelerdemi canım birde iğrenç filan değildir dimi ya hiç içememde o zaman
Tadi guzelmis snrm bi arkadasim tavsiye etmisti bi de bi icecek varmış fanta sisesi gibi bi sisede satiliyomus onu da 3 gun iciyomussun sadece o da cok etkiliymis onu da almayi planliyorum cnm..

doğumdan sonra mı içiliyor canm
canım doğumdan bir iki gün öncede başlayabilirsin ben doğum yapınca başlamıştım geç başladım diyorum 3. gün geldi sütüm ama çok faydasını gördüm tahinde çok süt yapıyor haberin olsun
nerede satılıyor eczanelerdemi canım birde iğrenç filan değildir dimi ya hiç içememde o zaman
evet eczanede markette bile oluyor ben tadını seviyordum ister soğuk ister sıcak içebiliyorsun
Tadi guzelmis snrm bi arkadasim tavsiye etmisti bi de bi icecek varmış fanta sisesi gibi bi sisede satiliyomus onu da 3 gun iciyomussun sadece o da cok etkiliymis onu da almayi planliyorum cnm..
evet tadı güzel:)
Magnetleri sepet yerine bu kutuda sunmayi planliyorum kizlar sonra da kullanirim icine bi seyler koyarim diye dusundum..icinde 20 li lavanta seti varmis, bunu aldim bugun. .
Eki Görüntüle 1315768

çok güzel canım

almak lazım o zaman canım bende bi bakayım markete
Magnetleri sepet yerine bu kutuda sunmayi planliyorum kizlar sonra da kullanirim icine bi seyler koyarim diye dusundum..icinde 20 li lavanta seti varmis, bunu aldim bugun. .
Eki Görüntüle 1315768
bence çok güzel bir kutu canım başka işede yarar dediğin gibi
bende sepet almadım daha böyle bişey alabilirim
ne kadardı canım ayıptır sorması

canım doğumdan önce başlarım o zaman ben ya ççok iyi dediniz sağolun
adı neydi unuttum ya hemen

canım humana stel tea var milupanın var çeşitli markaların var yani, genel adı süt yapıcı çay

bir de aklınızda bulunsun eczanelerde süt damlası diye tamamen bitkisel bir damla satılıyor o da çok etkili. oğlum doğar doğmaz yoğun bakıma kaldırıldığı için stresten sütüm gelmedi yenidoğan servisi hemşireleri, doktoru bu damlayı tavsiye etti. kullandıktan üç saat sonra sütüm geldi. burda marka belirtmek reklama girebilir diye adını yazmadım.
ben de emziren anne çaylarından kullandım hatta doğuma götürmüştüm hastanede içmiştim onun da faydası var. oğlum da kardeşine faydası olsun diye lactamil aldırmıştı tadı güzel rahat içilebilir. o gerçi sütü artırmıyor kalitesini yükseldiyor

bilmiyorum ki iğrenç değildir sanırım ben eczanede görmüştüm ama e bebekte filan da var
hımm ben bakarım canım alırım hatta sağol teşekkür ederim
humana still tea adı sanırım ne zamn içileceğini bilmiyorum da ben de alacağım alınca bilgi veririm kızlarrr
ama hastane çantamıza koyalım bence o çayı

bencede koyalım canım ama önce benim diyetisyenime danışmam lazım izin verirse içeblirim ancak
zira şekerim var benim

cok güzel canım
tesekkurler cnm, bu arada cayi arkadasim doğumdan once icme demisti bi sakıncası yok degil mi hic arastirmadim once baslamanin..

bence çok güzel bir kutu canım başka işede yarar dediğin gibi
bende sepet almadım daha böyle bişey alabilirim ne kadardı canım
cnm 89 tl idi lavanta kesesi ile beraber ama kampanyası bitti snrm butikbebede..

o fanta şişesi gibi şişede olanın adı promalt malt içeceği sevenler içebilir ben çok severim malt eskiden de içerdim
Evet cnm malt icecekmis yalniz onu sadece ilk 3 gun ic dedi bana arkadas
bu arada siz kaç kilo aldınız kızlar ya hamileliğin başından beri
cnm ben 15 kg aldim 34.haftam bitmek uzere..Boyum cok kisa olmadigi icin gorunurde cok almis gibi durmuyorum ama sorun degil kilolar bebisler iyi olsunlar da kosturmacada veririz dogum sonrasi

saol alıyım bende bundan
tahin pekmez çok severim bir arada geçen kötü oluştular attım dibinde kalmıştı zaten hafta sonu unutmayım bari alıyım
humana still tea adı sanırım ne zamn içileceğini bilmiyorum da ben de alacağım alınca bilgi veririm kızlarrr
ama hastane çantamıza koyalım bence o çayı

aynen canım koylaım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…