- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.321
Bebişin annanesi sağolsun çok güzeller
niye ki canının istediği her zaman içebilirsin günde 3 tane filan iç benceee ben evlemeden önce de içerdim tadı çok güzel ilk 3 günle filan alakası yok yaa biraz pahalı diye öyle demiştir belkiitesekkurler cnm, bu arada cayi arkadasim doğumdan once icme demisti bi sakıncası yok degil mi hic arastirmadim once baslamanin..
cnm 89 tl idi lavanta kesesi ile beraber ama kampanyası bitti snrm butikbebede..
Evet cnm malt icecekmis yalniz onu sadece ilk 3 gun ic dedi bana arkadas
cnm ben 15 kg aldim 34.haftam bitmek uzere..Boyum cok kisa olmadigi icin gorunurde cok almis gibi durmuyorum ama sorun degil kilolar bebisler iyi olsunlar da kosturmacada veririz dogum sonrasi
canim bende 31 de 16 kilo alfim kacla kapatrm artkBen 31 hafta 15 kilo.aldim. sanirim 22yle felan tamamlarim
Biz papetto aldık cnmkizlar park yatak da hangi marka ve modeli aldiniz biz hala begenemedik de fikirlerinize ihtiyacim var
ben 33 haftamdayım ve tam 12 kilo aldım, ama zayıf hamile kalmıştım, iştah hat safhada
tesekkurler cnm, bu arada cayi arkadasim doğumdan once icme demisti bi sakıncası yok degil mi hic arastirmadim once baslamanin..
cnm 89 tl idi lavanta kesesi ile beraber ama kampanyası bitti snrm butikbebede..
cnm ben 15 kg aldim 34.haftam bitmek uzere..Boyum cok kisa olmadigi icin gorunurde cok almis gibi durmuyorum ama sorun degil kilolar bebisler iyi olsunlar da kosturmacada veririz dogum sonrasi
Ben 31 hafta 15 kilo.aldim. sanirim 22yle felan tamamlarim
ay ne güzeller bizim anneannemiz doğumda gelicek hayırlısıyla hediyelerimizi o zamn göreceğiz bakalım :)
sağol canımBebişin annanesi sağolsun çok güzeller
maşallah canım ya ama verirsin ne olcakcanim bende 31 de 16 kilo alfim kacla kapatrm artk
Benim doktor asiri bir kilo bulmuyorhımm maşallah kızlar ya doktorlarınız kızmıyormu bu kiloya
ben 34. haftama bastım ve sadece 6 kilo aldım
ama bende şeker var diyetteyim o yüzden halada doktorum çok yeme deyip duruyor
Canım reklam olmaz ya marka versen çok sevinirim.Sütüm olmayacak diye çok endişeleniyorum aklımızda bulunsun en azından.bir de aklınızda bulunsun eczanelerde süt damlası diye tamamen bitkisel bir damla satılıyor o da çok etkili. oğlum doğar doğmaz yoğun bakıma kaldırıldığı için stresten sütüm gelmedi yenidoğan servisi hemşireleri, doktoru bu damlayı tavsiye etti. kullandıktan üç saat sonra sütüm geldi. burda marka belirtmek reklama girebilir diye adını yazmadım.
ben de emziren anne çaylarından kullandım hatta doğuma götürmüştüm hastanede içmiştim onun da faydası var. oğlum da kardeşine faydası olsun diye lactamil aldırmıştı tadı güzel rahat içilebilir. o gerçi sütü artırmıyor kalitesini yükseldiyor
Ben 42 kilo ile hamile kaldım şuan 57 kiloyum.doğru haklısın bu açıdan bakmamıştım olaya
bu arada siz kaç kilo aldınız kızlar ya hamileliğin başından beri
Yok canim doktor normal aldigimi soyluyor, kac kiloyla hamile kaldiginda onemli, zayif olanlar daha fazla almaliymiy, ben 53le hamile kalmistim.hımm maşallah kızlar ya doktorlarınız kızmıyormu bu kiloya
ben 34. haftama bastım ve sadece 6 kilo aldım
ama bende şeker var diyetteyim o yüzden halada doktorum çok yeme deyip duruyor
damlanın adını yazsana canım reklama girmez amaç belli burda zatenbir de aklınızda bulunsun eczanelerde süt damlası diye tamamen bitkisel bir damla satılıyor o da çok etkili. oğlum doğar doğmaz yoğun bakıma kaldırıldığı için stresten sütüm gelmedi yenidoğan servisi hemşireleri, doktoru bu damlayı tavsiye etti. kullandıktan üç saat sonra sütüm geldi. burda marka belirtmek reklama girebilir diye adını yazmadım.
ben de emziren anne çaylarından kullandım hatta doğuma götürmüştüm hastanede içmiştim onun da faydası var. oğlum da kardeşine faydası olsun diye lactamil aldırmıştı tadı güzel rahat içilebilir. o gerçi sütü artırmıyor kalitesini yükseldiyor
sor tabi çünkü tatlı bir içecek canımhımm ben bakarım canım alırım hatta sağol teşekkür ederim
bencede koyalım canım ama önce benim diyetisyenime danışmam lazım izin verirse içeblirim ancak
zira şekerim var benim
ben 32. haftada tartıldım en son 8,5 kilo almıştım, 36 da tartılıcam bakalım kaç oldum:) 69 la gebe kaldım zaten çok ihtiyacım yok:)doğru haklısın bu açıdan bakmamıştım olaya
bu arada siz kaç kilo aldınız kızlar ya hamileliğin başından beri
canım içeriği tamamen bitkisel alınca içindekiler bak bir unuttum tek hatırladığım çemen otu var diğerlerinde hamilelikte kullanılmaması gereken varsa içmezsintesekkurler cnm, bu arada cayi arkadasim doğumdan once icme demisti bi sakıncası yok degil mi hic arastirmadim once baslamanin..
çok güzeller canım beğendim
aminnnnGece gece kuzumun kıyafetlerini yıkadım sabah da ütüye başlarım artık ama nasıl mutlu ediyo sermesi bile minik minik Allah herkesinkini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 1317225
Gece gece kuzumun kıyafetlerini yıkadım sabah da ütüye başlarım artık ama nasıl mutlu ediyo sermesi bile minik minik Allah herkesinkini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 1317225
benim doktorda toplam 9 kiloyu geçme diyorBenim doktor asiri bir kilo bulmuyor
Bende de seker var diyetteyim 2 haftadir
sen zayıfmışsın ama canım alman doğalCanım reklam olmaz ya marka versen çok sevinirim.Sütüm olmayacak diye çok endişeleniyorum aklımızda bulunsun en azından.
Ben 42 kilo ile hamile kaldım şuan 57 kiloyum.
elverişli olmasanda gebelikte alınıyor canım diyette olmasam kesin bende çok alırdım56 ile hamile kaldim şu an 68aslinda aşırıya kacmadim seker de cikmadi ama kilpya elverisliyim
hepside cıvıl cıvıl çok güzeller oh mis gibiGece gece kuzumun kıyafetlerini yıkadım sabah da ütüye başlarım artık ama nasıl mutlu ediyo sermesi bile minik minik Allah herkesinkini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 1317225
evet canım soracam diyetisyene izin verirse hem alırım bendedamlanın adını yazsana canım reklama girmez amaç belli burda zaten
sor tabi çünkü tatlı bir içecek canım
ben 32. haftada tartıldım en son 8,5 kilo almıştım, 36 da tartılıcam bakalım kaç oldum:) 69 la gebe kaldım zaten çok ihtiyacım yok:)
canım içeriği tamamen bitkisel alınca içindekiler bak bir unuttum tek hatırladığım çemen otu var diğerlerinde hamilelikte kullanılmaması gereken varsa içmezsin
çok güzeller canım beğendim
aminnnn
endişelenme rahat ol. stres sütün düşmanı. benim geç gelmesinini nedeni üzüntüydü ilk oğlumda hemen geldi.Canım reklam olmaz ya marka versen çok sevinirim.Sütüm olmayacak diye çok endişeleniyorum aklımızda bulunsun en azından.
Ben 42 kilo ile hamile kaldım şuan 57 kiloyum.
canım bu damlayı kullanınca humana still çayını kullanmaya gerek oluyormuendişelenme rahat ol. stres sütün düşmanı. benim geç gelmesinini nedeni üzüntüydü ilk oğlumda hemen geldi.
tamam o zaman markası GALACTAGO. bence sütü olan kadınlar bile almalı çünkü il k zamanlar uykusuzluk, bebeğin şikayetleri, ağrılarla süt az oluyor. bunu birkaç kullandım.
kiloları merak etmeyin çabuk gidiyorlar. özellikle ikinci doğumda çok çabuk gidiyor
canım bu damlayı kullanınca humana still çayını kullanmaya gerek oluyormu
bende süt konusuna takık durumdayım
kardeşiminde ablaında bebekleri hiç emmediler canım sütleride yoktu
benimde olmaz diye korkuyorum birz açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?