2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

niye ki canının istediği her zaman içebilirsin günde 3 tane filan iç benceee ben evlemeden önce de içerdim tadı çok güzel ilk 3 günle filan alakası yok yaa biraz pahalı diye öyle demiştir belkii

ben 33 haftamdayım ve tam 12 kilo aldım, ama zayıf hamile kalmıştım, iştah hat safhada

Ben 31 hafta 15 kilo.aldim. sanirim 22yle felan tamamlarim

hımm maşallah kızlar ya doktorlarınız kızmıyormu bu kiloya
ben 34. haftama bastım ve sadece 6 kilo aldım
ama bende şeker var diyetteyim o yüzden halada doktorum çok yeme deyip duruyor

Benim doktor asiri bir kilo bulmuyor
Bende de seker var diyetteyim 2 haftadir

Canım reklam olmaz ya marka versen çok sevinirim.Sütüm olmayacak diye çok endişeleniyorum aklımızda bulunsun en azından.

doğru haklısın bu açıdan bakmamıştım olaya

bu arada siz kaç kilo aldınız kızlar ya hamileliğin başından beri
Ben 42 kilo ile hamile kaldım şuan 57 kiloyum.

Yok canim doktor normal aldigimi soyluyor, kac kiloyla hamile kaldiginda onemli, zayif olanlar daha fazla almaliymiy, ben 53le hamile kalmistim.

damlanın adını yazsana canım reklama girmez amaç belli burda zaten
hımm ben bakarım canım alırım hatta sağol teşekkür ederim

bencede koyalım canım ama önce benim diyetisyenime danışmam lazım izin verirse içeblirim ancak
zira şekerim var benim
sor tabi çünkü tatlı bir içecek canım
doğru haklısın bu açıdan bakmamıştım olaya

bu arada siz kaç kilo aldınız kızlar ya hamileliğin başından beri
ben 32. haftada tartıldım en son 8,5 kilo almıştım, 36 da tartılıcam bakalım kaç oldum:) 69 la gebe kaldım zaten çok ihtiyacım yok:)
canım içeriği tamamen bitkisel alınca içindekiler bak bir unuttum tek hatırladığım çemen otu var diğerlerinde hamilelikte kullanılmaması gereken varsa içmezsin
çok güzeller canım beğendim
Gece gece kuzumun kıyafetlerini yıkadım sabah da ütüye başlarım artık ama nasıl mutlu ediyo sermesi bile minik minik Allah herkesinkini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 1317225
aminnnn

Gece gece kuzumun kıyafetlerini yıkadım sabah da ütüye başlarım artık ama nasıl mutlu ediyo sermesi bile minik minik Allah herkesinkini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 1317225

cıvıl cıvıl maşallah ne güzel :) raabbim hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin ini hepimize canm

Benim doktor asiri bir kilo bulmuyor
Bende de seker var diyetteyim 2 haftadir
benim doktorda toplam 9 kiloyu geçme diyor
69 la hamile kaldım ben tabi yaşında etkisi var siz kaç yaşınızdasınız
Canım reklam olmaz ya marka versen çok sevinirim.Sütüm olmayacak diye çok endişeleniyorum aklımızda bulunsun en azından.

sen zayıfmışsın ama canım alman doğal
56 ile hamile kaldim şu an 68 aslinda aşırıya kacmadim seker de cikmadi ama kilpya elverisliyim
elverişli olmasanda gebelikte alınıyor canım diyette olmasam kesin bende çok alırdım
hepside cıvıl cıvıl çok güzeller oh mis gibi
evet canım soracam diyetisyene izin verirse hem alırım bende
sağol canım bu arada

endişelenme rahat ol. stres sütün düşmanı. benim geç gelmesinini nedeni üzüntüydü ilk oğlumda hemen geldi.
tamam o zaman markası GALACTAGO. bence sütü olan kadınlar bile almalı çünkü il k zamanlar uykusuzluk, bebeğin şikayetleri, ağrılarla süt az oluyor. bunu birkaç kullandım.

kiloları merak etmeyin çabuk gidiyorlar. özellikle ikinci doğumda çok çabuk gidiyor

canım bu damlayı kullanınca humana still çayını kullanmaya gerek oluyormu
bende süt konusuna takık durumdayım
kardeşiminde ablaında bebekleri hiç emmediler canım sütleride yoktu
benimde olmaz diye korkuyorum birz açıkçası

canım ben çayı da içtim. çayın içinde sakinleştirici ve bebeğe gaz geçmesini önleyen bitkiler var. bebeğe en çok bizden gaz geçiyor. kimyon kullanmayı da unutmayın mutlaka çorap giyin, üşütmek de gaz yapar.

rahat olun, bebeğinizi kucağınıza alınca süt gelir inşallah. ben oğlumu anca 3. gün iki dakikalığına kucağıma alabilmiştim. on bir gün yoğun bakımda kalmıştı kuzucuğum. oğlum kardeşi olduğuna sevinememişti bile
üzüntü sütün azalmasında en büyük etki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…