2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

deme canım hastamıydı bebeğin yoksa erkenmi doğdu
ben alayım olmassa bu damla ve çayıda garanti olsun
yıllardır bebek bekledim canım şimdi layıkıyla doyurmak emzirmek istiyorum
süt vermenin anne ve bebek arasında çok özel bi bağ olduğunu düşünüyorum
teşekkür ederim bilgiler için
eczaneden alacağım bunları dimi camım

Teşekkür ederim cnm mutlaka kullanıcam.Kilo meselesine gelince aslında pek te gitmesini istemiyorum.İhtiyacım vardı kiloya :)

ciğerinden rahatsızdı, solunum sıkıntısı vardı. çok şükür iyileşti. evet eczanelerde satılıyor. süt vermek çok özel bir durum ilk çocuğumda emzirme fobisi olmuştu kesinlikle yapamam diyordum ama doğumdan sonra düşüncem hemen değişti. ikincisinde de 10. gün ilk kez emzirebilmiştim yavrum hep hortumla besleniyordu.

kıyamam canım bebişine iyi maşallah iyileşmiş
Allah sağlık sıhhat versin
sağol canım bilgiler için ablamında çocukları var ama emziremediği için bilgisi yok çok fazla

Ben 31 hafta 15 kilo.aldim. sanirim 22yle felan tamamlarim

yok canım son haftalarda çok kilo almassın bence

bize niye kimse bişey almıyor yaa çok güzel canım güle güle kullanın

Ben 28 yasindayim canim
İlk hamileligim

Masallah cnm, Hepsi birbirinden guzel..
hımm maşallah kızlar ya doktorlarınız kızmıyormu bu kiloya
ben 34. haftama bastım ve sadece 6 kilo aldım
ama bende şeker var diyetteyim o yüzden halada doktorum çok yeme deyip duruyor
Benim dr.um kilo konusunda pek bir sey demiyor cnm bebek ve anne iyiyse problem etmiyor genelde ama ben cok belli etmedigim icin bi sey demedigini soylemisti daha once..
Gece gece kuzumun kıyafetlerini yıkadım sabah da ütüye başlarım artık ama nasıl mutlu ediyo sermesi bile minik minik Allah herkesinkini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 1317225
Amin cnm Saglikla giysin insallah bebisin. .
canım içeriği tamamen bitkisel alınca içindekiler bak bir unuttum tek hatırladığım çemen otu var diğerlerinde hamilelikte kullanılmaması gereken varsa içmezsin
tamam cnm sagol..

kızlar büyüyen karyola değil de onların beşiği kaç yaşa kadar kullanılıyor
bilgisi olan var mı

yok canım son haftalarda çok kilo almassın bence

bize niye kimse bişey almıyor yaa çok güzel canım güle güle kullanın

yalnız değilsin canım benimde bu sefer kimse bir şey almadı hatta annem sormadı diye ablama anlattım neyin eksikse ben alıyım ne ki Allah aşkına boş ver annemi sıkma canını dedi o laf bile yetti ki durumu iyi değil ablamın

kızlar büyüyen karyola değil de onların beşiği kaç yaşa kadar kullanılıyor
bilgisi olan var mı
çok kullanamıyorsun mesela benim oğlum 6 aylıkken beşikten tutunup doğrulmaya başlamıştı sürekli gözün üstünde olmalı kullanan var tabi ama ben pimpirikliyim korkarım düşer diye, o yüzden park beşiği tercih ediyorum

canım beşiğin ayarı var, aşağı indirilebiliyor yere yakın olsun diye
ben daha çok boyu sığar mı diye merak ediyorum

canım beşiğin ayarı var, aşağı indirilebiliyor yere yakın olsun diye
ben daha çok boyu sığar mı diye merak ediyorum
boyu sığar canım onun için soruyorsan, beşiğin boyu ne kadar, mesela oğlum şimdi 3,5 yaşında 98 cm boyu var

cnm bana da alan yok bosver sikma canını annem rahmetli oldu gecen sene kayinvalidem iyidir ama onun da durumu yok hatta esim de oyle cok ilgili durmuyor cogu seyini kendim hallettim kizimin Allah'tan calisiyormusum diyorum kendi kendime..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…