- 9 Aralık 2013
- 2.245
- 4.042
- 168
- 35
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.361
10 lu hastane cikis setimiz kizlar 2 tane almis oldum boylece..
Eki Görüntüle 1317949
cnm idil baby organik set olarak geciyo 160 tlye aldim bicok yerde tukenmis mağazalarda yok sitesinde son 1 tane vardi aldim hemen..kaça aldın canım bunu çok güzelmiş valla sağlıkla kullanın inş belkim bende alırım gözüm doymuyormarkası ne birde
gule gule kullan cnm cok guzelmis ben hala alamadim gecelik ya bi arkadasim verdi sagolsun onu yedek goturucem yanimda ama 1 tane de kendim almak istiyorum..ben de bugün lohusa gecelik ve pijama takımımı aldım kızlar..güzel günlerde kullanalım inşallah..
Canim ben Istanbula yasiyorum.sosyete pazarindan aldim.baya kaliteli.hemde uyguna geldi..pijama ve gecelik 80ltya geldi..baha tekstil internette katalogu var bakabilursin.cnm idil baby organik set olarak geciyo 160 tlye aldim bicok yerde tukenmis mağazalarda yok sitesinde son 1 tane vardi aldim hemen..
gule gule kullan cnm cok guzelmis ben hala alamadim gecelik ya bi arkadasim verdi sagolsun onu yedek goturucem yanimda ama 1 tane de kendim almak istiyorum..
Annenin mekanı cennet olsun canımcnm bana da alan yok bosver sikma canını annem rahmetli oldu gecen sene kayinvalidem iyidir ama onun da durumu yok hatta esim de oyle cok ilgili durmuyor cogu seyini kendim hallettim kizimin Allah'tan calisiyormusum diyorum kendi kendime..
çok güzelmiş:)10 lu hastane cikis setimiz kizlar 2 tane almis oldum boylece..
Eki Görüntüle 1317949
ben de bugün lohusa gecelik ve pijama takımımı aldım kızlar..güzel günlerde kullanalım inşallah..
Cok sanslisin cnm ben de 8 sene istanbulda kaldim pazarlarda cok uygun her sey ve cok guzel oluyor. .baha tekstile bakayim ben de..Canim ben Istanbula yasiyorum.sosyete pazarindan aldim.baya kaliteli.hemde uyguna geldi..pijama ve gecelik 80ltya geldi..baha tekstil internette katalogu var bakabilursin.
amin cnm, tabi alamasa da dile getirmesini istiyor insan en azindan ne yapabilirim diye sorması bile yeterli..Annenin mekanı cennet olsun canım
alıştım canım artık almasınlar her şeyi var zaten sadece insan incelik bekliyor işte:) ben çalışmıyorum maalesef
Eftalim senin annen mi sabahlik dikmişti ?Annenin mekanı cennet olsun canım
alıştım canım artık almasınlar her şeyi var zaten sadece insan incelik bekliyor işte:) ben çalışmıyorum maalesef
çok güzelmiş:)
çok güzeller canım amin
yok canım larkinin annesi dikmiştiEftalim senin annen mi sabahlik dikmişti ?
Tamam canim sağol.yok canım larkinin annesi dikmişti
Bende öyle olmadı. 7kilo aldım 53 üm şimdi.zayıflar daha çok kilo alırmış diye okumuştum
Çok güzeller güle güle kullan ben daha alamadımben de bugün lohusa gecelik ve pijama takımımı aldım kızlar..güzel günlerde kullanalım inşallah..
canım bizimde yıllardan sora oldu diye alıyorlar yoksa pek önemsemezler aslındayok canım son haftalarda çok kilo almassın bence
bize niye kimse bişey almıyor yaa çok güzel canım güle güle kullanın
bende 32 yaşımdayım benimde ilk hamileliğimBen 28 yasindayim canim
İlk hamileligim
sağol canımMasallah cnm, Hepsi birbirinden guzel..
Benim dr.um kilo konusunda pek bir sey demiyor cnm bebek ve anne iyiyse problem etmiyor genelde ama ben cok belli etmedigim icin bi sey demedigini soylemisti daha once..
Amin cnm Saglikla giysin insallah bebisin. .
tamam cnm sagol..
teşekkür ederim canımın içiesracım güle güle kullanın canım
canım boyu yetene kadar yatıyor ama düşmesin diyebi yaştan sora aşağıya indiriyorsunkızlar büyüyen karyola değil de onların beşiği kaç yaşa kadar kullanılıyor
bilgisi olan var mı
10 lu hastane cikis setimiz kizlar 2 tane almis oldum boylece..
Eki Görüntüle 1317949
canım çok güzellermiş ciddenben de bugün lohusa gecelik ve pijama takımımı aldım kızlar..güzel günlerde kullanalım inşallah..
Bende öyle olmadı. 7kilo aldım 53 üm şimdi.
bence çok üzel şeyler almışsın güle güle giy canımben de gecelik sabahlik ve pijama takimi aldim. burda penyemood'dan. onceden de aliyordum oradan penyeleri cok iyi gercekten. simdi catherine's diye bi marka aldim. yeri falan cok iyi. istanbulda olanlar bakabilir bence. bir suru farkli modelleri var. ben ortulu oldugum icin bu aldiklarimin daha uygun oldugunu dusundum. mavisi de vardi ama ben pembe sevdigim icin pembe aldim.
canım polardan diktirmişti yani benim anladığım kadarıyla çünkü geçen hafta aynı kumaşı kumaşçıda gördüm ben nette bulursam ekliyim kumaşın resmini, bende istiyorum ama kim dikecekTamam canim sağol.
Bende diktirecem de ama yandan baglamali. Olandan kumaşla ilgili sorum olacakti.
ben de gecelik sabahlik ve pijama takimi aldim. burda penyemood'dan. onceden de aliyordum oradan penyeleri cok iyi gercekten. simdi catherine's diye bi marka aldim. yeri falan cok iyi. istanbulda olanlar bakabilir bence. bir suru farkli modelleri var. ben ortulu oldugum icin bu aldiklarimin daha uygun oldugunu dusundum. mavisi de vardi ama ben pembe sevdigim icin pembe aldim.
canım şu desene benziyordu onun kumaşıTamam canim sağol.
Bende diktirecem de ama yandan baglamali. Olandan kumaşla ilgili sorum olacakti.
Bende fotosunu kaydettimcanım polardan diktirmişti yani benim anladığım kadarıyla çünkü geçen hafta aynı kumaşı kumaşçıda gördüm ben nette bulursam ekliyim kumaşın resmini, bende istiyorum ama kim dikecek
çok güzeller
maşallah :)Bende öyle olmadı. 7kilo aldım 53 üm şimdi.
aa iyi kaydetmişsin canım, bulursun polardı kumaşı dediğim gibi benim kumaşcıda gördüğüm öyleydi, fiyatı iyiymiş canım 20 yeBende fotosunu kaydettim
Bugün esimi ikna edebilirsem kumasciya götürsün beni bir bakayim
Terziyle konuştum 20 TL yer dökecek
Ben yarim ve yandan baglamali istiyorum.
Yandan baglamali.daha güzel olur diye fikir yürüttü terzim.
Suslemesini ise ben yapacagim.
İnşallah kumasi bulabiliriz, olmadi başka bir kumaş bakarim.
Eki Görüntüle 1319146
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?