2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Ne çok resim var ama eklemek uğraştırıyor burada battaniyeler vs var. Kapı düşümüzün Örneği Mevlüt kıyafetimiz ve hm den teyzemizin hediyesi taç var ..Sağlıkla kullanalım bebişlerimiz doğsun da ben onu göğsümde de ısıtırım ( Allah korkutmasın inş

Eklentiler

• image.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 270

ben herşeyine bayıldım canım senin ne kadar zevklisin maşallah

Kozlar sonunda resim yüklenebiliyorjm oh be :) bu Beşik yeğenimin 10 yıllık falan içinde kaç çocuk Büyüdü bilmem :)) ben kendim üstüne bu seti aldık Pırıl ğırıl oldu :)

hepsi çok güzel canım bayıldım

ayy bu ne hoş bişimiş böyleee

Kozlar sonunda resim yüklenebiliyorjm oh be :) bu Beşik yeğenimin 10 yıllık falan içinde kaç çocuk Büyüdü bilmem :)) ben kendim üstüne bu seti aldık Pırıl ğırıl oldu :)

ay maşallah canım ne güzel yapmışsın herşeyi bayıldım valla :)

ona da bakayim cnm gorunumu cok şıkmış gercekten yalnız kendi kendine ne kadar sure sallanıyor acaba..

hepsi birbirinden guzel cnm masallah bayildim...

ben herşeyine bayıldım canım senin ne kadar zevklisin maşallah
Allah Razı olsun canım sağlıkla kullanırız inş hep birlikte :)

hepsi çok güzel canım bayıldım
Sağol canım :)

ayy bu ne hoş bişimiş böyleee
ay maşallah canım ne güzel yapmışsın herşeyi bayıldım valla :)
Teşekkürler canım sağolasın pratiklerimiz de ablamdan hediye :)

Harika olmus hepsi.hele besige bayildim bebisin saglikla uyusun buyusun ins :)
Sağol canım bambu Beşik en az on yıllık ama yeni nevresimler Pırıl pırıl oldu çok şükür :)

ona da bakayim cnm gorunumu cok şıkmış gercekten yalnız kendi kendine ne kadar sure sallanıyor acaba..

hepsi birbirinden guzel cnm masallah bayildim...
kendi kendine uzun süre sallanmıyor bebek oturunca ama kullanışlı bende aldım ve Yeğenim bize kalmaya gelince kullandı memnun kaldık..

5 dk kadar ama başta hızlı başlayarak yavaşlıyor. Yani bi kere salladik diyelim çocuk uyumadiysa 2 dk sonra tekrar bi dokunmak gerek. 2 dk sonra yavaşladigi için çocuk mizmizlanabilir. :) ama güç gerektirmiyo, parmak ucuyla itmek kafi..

:) ) ) ) ) ) o kadar da kendini kaptırma.. :) ev Müsaitse al tabi de benim gibi ufaksa çok alıp pişman olma. :) bende kendimi zor frenliyorum. :)

2+1 canım evim salon büyük yatakodama da küçük beşik alırsak sığar anca normal beşiğimiz sığmıyor ölçtük o çocuk odasında kalıcak artık çok eşyadan nefret ederim zaten
salonum büyük yer var ama ikisini almam birini tercih edeceğim artık eşimle karar veririrz
sonuçta ikisi de 3-4 ay kullanılacak sonra nereye koyarım ben onları

:) aynı benm ev de öyle. . O yüzden almıyorum çok şey.. ama benim besik yatak odama sıgiyor o yüzden 2. Besige ihtiyaç duymadım. Salona da bu anakucagini aldım. Çünkü çok kolay taşınıyor. :) ama senin için ufak bi besik daha kullanışlı olur sanki. Çünkü yatak odada mutlaka olmalı bence. Ilk zamanlar çocuk sürekli anneyle olmak isticek..

kendi kendine uzun süre sallanmıyor bebek oturunca ama kullanışlı bende aldım ve Yeğenim bize kalmaya gelince kullandı memnun kaldık..

tesekkurler kızlar yorumlar için...

canım evet amerikada yasalar öyle ama türkiyede yok öyle bişiy ama keşke olsaydı ben de o oto koltuğu ile çıkaracağım bebeği kemerlerini bağlayacağım ki güvende olsun yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…