- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.461
Evet canım hastaneler oto çıkışı olmadan bebeği araca bindirmiyor. Zaten Dışarıya çıktığınızda illaki oto koltuğu Lazım bebeği nasıl taşıyacaksınız yoksa.. Pusete bile takılıyor adaptörşerle vs.. Biz uygun bir şey aldık chicco keyfit diye.. Ama cybex hafif ve güzel..
Canım hastane bunu kontrol ediyor yasalar böyle bebek oto koltuğu ile çıkıyor araca binecekse.
Hastane güvenliği kontrol ediyor canım
Ne çok resim var ama eklemek uğraştırıyor burada battaniyeler vs var. Kapı düşümüzün Örneği Mevlüt kıyafetimiz ve hm den teyzemizin hediyesi taç var ..Sağlıkla kullanalım bebişlerimiz doğsun da ben onu göğsümde de ısıtırım( Allah korkutmasın inş
Kozlar sonunda resim yüklenebiliyorjm oh be :) bu Beşik yeğenimin 10 yıllık falan içinde kaç çocuk Büyüdü bilmem :)) ben kendim üstüne bu seti aldık Pırıl ğırıl oldu :)
Ne çok resim var ama eklemek uğraştırıyor burada battaniyeler vs var. Kapı düşümüzün Örneği Mevlüt kıyafetimiz ve hm den teyzemizin hediyesi taç var ..Sağlıkla kullanalım bebişlerimiz doğsun da ben onu göğsümde de ısıtırım( Allah korkutmasın inş
Ben nuna life aldım. Çokta hoşuma gitti.
Cok şık duruyor.
Bir kere sallıyosun bi süre kendi sallamaya devam ediyor. Elektrikli deil ama. Sevmiyorum ben kablolu şeyleri.
Hemde dr ların önerdiği şekilde sallıyor. Anne dizinde salliyormus gibi..
çok dik de değil. Bebeğimin rahat edeceğini düşünüyorum..
Kozlar sonunda resim yüklenebiliyorjm oh be :) bu Beşik yeğenimin 10 yıllık falan içinde kaç çocuk Büyüdü bilmem :)) ben kendim üstüne bu seti aldık Pırıl ğırıl oldu :)
ayy bu ne hoş bişimiş böyleee
Diimiii.. :) bende çok beğenerek aldım.. kumaşı komple çıkıp yikaniyo tam benlik
. :)
ona da bakayim cnm gorunumu cok şıkmış gercekten yalnız kendi kendine ne kadar sure sallanıyor acaba..Ben nuna life aldım. Çokta hoşuma gitti.
Cok şık duruyor.
Bir kere sallıyosun bi süre kendi sallamaya devam ediyor. Elektrikli deil ama. Sevmiyorum ben kablolu şeyleri.
Hemde dr ların önerdiği şekilde sallıyor. Anne dizinde salliyormus gibi..
çok dik de değil. Bebeğimin rahat edeceğini düşünüyorum..
hepsi birbirinden guzel cnm masallah bayildim...Ne çok resim var ama eklemek uğraştırıyor burada battaniyeler vs var. Kapı düşümüzün Örneği Mevlüt kıyafetimiz ve hm den teyzemizin hediyesi taç var ..Sağlıkla kullanalım bebişlerimiz doğsun da ben onu göğsümde de ısıtırım( Allah korkutmasın inş
Allah Razı olsun canım sağlıkla kullanırız inş hep birlikte :)ben herşeyine bayıldım canım senin ne kadar zevklisin maşallah
Sağol canım :)hepsi çok güzel canım bayıldım
Teşekkürler canım sağolasın pratiklerimiz de ablamdan hediye :)ayy bu ne hoş bişimiş böyleee
ay maşallah canım ne güzel yapmışsın herşeyi bayıldım valla :)
Sağol canım bambu Beşik en az on yıllık ama yeni nevresimler Pırıl pırıl oldu çok şükür :)Harika olmus hepsi.hele besige bayildim bebisin saglikla uyusun buyusun ins :)
kendi kendine uzun süre sallanmıyor bebek oturunca ama kullanışlı bende aldım ve Yeğenim bize kalmaya gelince kullandı memnun kaldık..ona da bakayim cnm gorunumu cok şıkmış gercekten yalnız kendi kendine ne kadar sure sallanıyor acaba..
hepsi birbirinden guzel cnm masallah bayildim...
:) ) ) ) ) ) o kadar da kendini kaptırma.. :) ev Müsaitse al tabi de benim gibi ufaksa çok alıp pişman olma. :) bende kendimi zor frenliyorum. :)bende yatak yanı beşik almayı planlıyorum ama buna da aklım kaydı en iyisi hepsini almak
5 dk kadar ama başta hızlı başlayarak yavaşlıyor. Yani bi kere salladik diyelim çocuk uyumadiysa 2 dk sonra tekrar bi dokunmak gerek. 2 dk sonra yavaşladigi için çocuk mizmizlanabilir. :) ama güç gerektirmiyo, parmak ucuyla itmek kafi..ona da bakayim cnm gorunumu cok şıkmış gercekten yalnız kendi kendine ne kadar sure sallanıyor acaba..
:) ) ) ) ) ) o kadar da kendini kaptırma.. :) ev Müsaitse al tabi de benim gibi ufaksa çok alıp pişman olma. :) bende kendimi zor frenliyorum. :)
:) aynı benm ev de öyle. . O yüzden almıyorum çok şey.. ama benim besik yatak odama sıgiyor o yüzden 2. Besige ihtiyaç duymadım. Salona da bu anakucagini aldım. Çünkü çok kolay taşınıyor. :) ama senin için ufak bi besik daha kullanışlı olur sanki. Çünkü yatak odada mutlaka olmalı bence. Ilk zamanlar çocuk sürekli anneyle olmak isticek..2+1 canım evim salon büyük yatakodama da küçük beşik alırsak sığar anca normal beşiğimiz sığmıyor ölçtük o çocuk odasında kalıcak artık çok eşyadan nefret ederim zaten
salonum büyük yer var ama ikisini almam birini tercih edeceğim artık eşimle karar veririrz
sonuçta ikisi de 3-4 ay kullanılacak sonra nereye koyarım ben onları
kendi kendine uzun süre sallanmıyor bebek oturunca ama kullanışlı bende aldım ve Yeğenim bize kalmaya gelince kullandı memnun kaldık..
tesekkurler kızlar yorumlar için...5 dk kadar ama başta hızlı başlayarak yavaşlıyor. Yani bi kere salladik diyelim çocuk uyumadiysa 2 dk sonra tekrar bi dokunmak gerek. 2 dk sonra yavaşladigi için çocuk mizmizlanabilir. :) ama güç gerektirmiyo, parmak ucuyla itmek kafi..
hayirli olsun cnm ben kullabmadim ama buyuk olmasi iyidir heralde rahat olur bebis icin..Eki Görüntüle 1325209 kızlar ben bunu aldım kurdum odama biraz büyük geldi gözüme ama nasıl hiç alan kullanan var mı aranızda kraft calipso
cok guzel olmus hazir mi aldin cnm ne kadara mal oluyor bu siseler acaba..bunlar da bizim sabun şişelerimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Eki Görüntüle 1325230
canım ben kendim yaptım tanesi 1.5tlye filan mal olduuhayirli olsun cnm ben kullabmadim ama buyuk olmasi iyidir heralde rahat olur bebis icin..
cok guzel olmus hazir mi aldin cnm ne kadara mal oluyor bu siseler acaba..
canım evet amerikada yasalar öyle ama türkiyede yok öyle bişiy ama keşke olsaydı ben de o oto koltuğu ile çıkaracağım bebeği kemerlerini bağlayacağım ki güvende olsun yavrumEvet canım hastaneler oto çıkışı olmadan bebeği araca bindirmiyor. Zaten Dışarıya çıktığınızda illaki oto koltuğu Lazım bebeği nasıl taşıyacaksınız yoksa.. Pusete bile takılıyor adaptörşerle vs.. Biz uygun bir şey aldık chicco keyfit diye.. Ama cybex hafif ve güzel..
Canım hastane bunu kontrol ediyor yasalar böyle bebek oto koltuğu ile çıkıyor araca binecekse.
Hastane güvenliği kontrol ediyor canım
uygunmus cnm ben de mi yapsam acaba izne ayrılınca malzemeleri internetten mi aldın peki..cok guzel olmus hazir mi aldin cnm ne kadara mal oluyor bu siseler acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?