2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Slm kizlar ben bebegime donence almadim siz nasil aldiniz rica etsem aldiginiz modelleri paylasirmisiniz ?
aynen ben de donence tavsiyelerinizi bekliyorum..Snrm ilk 3 ay bebekler renksiz goruyormus o yuzden bi arkadasim ilk 3 ay icin farklı bi donence aldıgını soylemisti..

Bu arada ev tipi ana kucagında bright starts snuggle duckling'de karar kıldım ve aldım..
Titresimli,muzikli ve pozisyon degisikliginin olması nedeniyle tercih ettim..

Slm kizlar ben bebegime donence almadim siz nasil aldiniz rica etsem aldiginiz modelleri paylasirmisiniz ?

Selam canım :)

Ben de dönence almadım ama cloud b müzik aletleri var amazonda da satılıyor Türkiye de de onları alıyor herkes müzikli tavana Işık veren modelleri de var. ben böyle bir şey aldım..

Müzikli ve tavana Işık veriyor indirimdeydi 10 tl idi:))) o yüzden aldım:) gece uykusu öncesi bunu açıp uyutacağım ki gece uykusu OLDUĞUNU anlasın kısmetse..

Bir de yenidoğan dönencesinde beyazlı siyahlı kumaş koyuyorlar sonra onu vırt cırt ile çıkarıp diğer sallantıları takıyorlar ayrı satılmıyor bildiğim..

Eklentiler

• image.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 220
Bu da teyzemizin aldığı ciciler sağlıkla kullanmak nasip olsjun
canım çok güzel bunlar
o tülün içindekileri çok merak ettim baktım anlamadım ben nedir onlar

aa bu ne güzel ben nasıl alabilirim bundan canım çok hoşuma gitti

ben bunu bulamadım canım ya ama çok güzel netten nerden alıcaz buralarda bulunmaz zaten

CanimUOTE="EsRa1982, post: 38156816, member: 288864"]güzelmiş canım bu
iraz büyk olması iyi canım bi müddet kullanır işte[/QUOTE]
Canim bende aynisindam aldim kirmizisindan kurduk hemen dayanamadik kocaman bi yatak benim odqm cok kucuk olmqsina ragmen odamdaki herseyi cikwrdim onu kurdum baya kullanir minnaklarimiz sanirim saglikla uyusunlar insallah icinde

canım çok güzel bunlar
o tülün içindekileri çok merak ettim baktım anlamadım ben nedir onlar

aa bu ne güzel ben nasıl alabilirim bundan canım çok hoşuma gitti

ben bunu bulamadım canım ya ama çok güzel netten nerden alıcaz buralarda bulunmaz zaten
Teşekkür ederim canım sağolasın.. Tülün içindekiler bebek bezi :) bez pastası hediyesi gibi bir şey oluyor işte:) içinde şapka Çorap zıbın kalem ve oyuncak da çıktı..

Bu Disney in ürünü ama ben burdan indirimde bulunca aldım 5 dolardı indirim Gününe özel. Amazon ve çeşitli sayfalarda 60-70 tl gibi satılıyor. Disney sleep alarm music diye aratınca Çeşitleri de çıkıyor Google dan bak istersen..
Bir de asıl moda olan ve herkesin beğendiği cloud b Kaplumbağalar.. Onları da Atay istersen tr de de var amazondan vs sipariş verince daha uygun oluyor..

Çok güzeller teyzesi sağolsun. Güzel günlerde kullanmak nasip olsun. Ben cook begendim

Teşekkür ederim hep birlikte inş güzel Günler'de kullanırız :)) her şeyinize koştu teyzesi sağolsun bi Yaşında oğlu OLMASINA rağmen :)

uygunmus cnm ben de mi yapsam acaba izne ayrılınca malzemeleri internetten mi aldın peki..
hayır canım malzemeleri internetten almadım minik şişeler 20cc onları sincanda bi yerden aldım ama suluhanda çok daha ucuzları var sabunu da marketten aldım stickerları da bi internet sitesinden bastırdımmm

canım çok sağol bakıcam bende bulursam alcam çok beğendim çünkü

Iyi aksamlar arkadaslar..hastane çikisimizi aldik sonunda :) ama bedeni kafama takildi.idil bebenin organik serisini almis esim.0 beden yaziyo ama 50-56cme kadar diyor.0-3 olanlarda 56 cme kadar dimi..kendi hastane çikislariniza bir bakarmisiniz.en az iki ay giydirmek istiyorum.yoksa gidip degistiricem.birde kalin battaniyede hangi marka aldiniz..cevaplarinuz için simdiden tesekkur ederim

bizim dönencede tavana yansıtıyor canım çok mantıklı geldi bende gece uykularında alışması için onunla uyutaym

38170787 .!.:
hayır canım malzemeleri internetten almadım minik şişeler 20cc onları sincanda bi yerden aldım ama suluhanda çok daha ucuzları var sabunu da marketten aldım stickerları da bi internet sitesinden bastırdımmm

Canim stikerlari hangi siteden ne kafara yaptirdigini ogrenebilirmiyim

ayy süslere bayıldım ben çok güzel olmuşlar canım sabunlarda çok güzel ellerine sağlık
sen kendin kalıplanı yaptın onları zormu yapması canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…