- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.481
güzelmiş canım buEki Görüntüle 1325209 kızlar ben bunu aldım kurdum odama biraz büyük geldi gözüme ama nasıl hiç alan kullanan var mı aranızda kraft calipso
bunlar da bizim sabun şişelerimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Eki Görüntüle 1325230
aynen ben de donence tavsiyelerinizi bekliyorum..Snrm ilk 3 ay bebekler renksiz goruyormus o yuzden bi arkadasim ilk 3 ay icin farklı bi donence aldıgını soylemisti..Slm kizlar ben bebegime donence almadim siz nasil aldiniz rica etsem aldiginiz modelleri paylasirmisiniz ?
Slm kizlar ben bebegime donence almadim siz nasil aldiniz rica etsem aldiginiz modelleri paylasirmisiniz ?
Cok hoşş.. :)Bu da teyzemizin aldığı ciciler sağlıkla kullanmak nasip olsjun
canım çok güzel bunlarBu da teyzemizin aldığı ciciler sağlıkla kullanmak nasip olsjun
Selam canım :)
Ben de dönence almadım ama cloud b müzik aletleri var amazonda da satılıyor Türkiye de de onları alıyor herkes müzikli tavana Işık veren modelleri de var. ben böyle bir şey aldım..
Müzikli ve tavana Işık veriyor indirimdeydi 10 tl idi:))) o yüzden aldım:) gece uykusu öncesi bunu açıp uyutacağım ki gece uykusu OLDUĞUNU anlasın kısmetse..
Bir de yenidoğan dönencesinde beyazlı siyahlı kumaş koyuyorlar sonra onu vırt cırt ile çıkarıp diğer sallantıları takıyorlar ayrı satılmıyor bildiğim..
ben bunu bulamadım canım ya ama çok güzel netten nerden alıcaz buralarda bulunmaz zatenSelam canım :)
Ben de dönence almadım ama cloud b müzik aletleri var amazonda da satılıyor Türkiye de de onları alıyor herkes müzikli tavana Işık veren modelleri de var. ben böyle bir şey aldım..
Müzikli ve tavana Işık veriyor indirimdeydi 10 tl idi:))) o yüzden aldım:) gece uykusu öncesi bunu açıp uyutacağım ki gece uykusu OLDUĞUNU anlasın kısmetse..
Bir de yenidoğan dönencesinde beyazlı siyahlı kumaş koyuyorlar sonra onu vırt cırt ile çıkarıp diğer sallantıları takıyorlar ayrı satılmıyor bildiğim..
Çok güzeller teyzesi sağolsun. Güzel günlerde kullanmak nasip olsun. Ben cook begendimBu da teyzemizin aldığı ciciler sağlıkla kullanmak nasip olsjun
canım çok güzel bunlar
o tülün içindekileri çok merak ettim baktım anlamadım ben nedir onlar
aa bu ne güzel ben nasıl alabilirim bundan canım çok hoşuma gitti
Teşekkür ederim canım sağolasın.. Tülün içindekiler bebek bezi :) bez pastası hediyesi gibi bir şey oluyor işte:) içinde şapka Çorap zıbın kalem ve oyuncak da çıktı..ben bunu bulamadım canım ya ama çok güzel netten nerden alıcaz buralarda bulunmaz zaten
Çok güzeller teyzesi sağolsun. Güzel günlerde kullanmak nasip olsun. Ben cook begendim
hayır canım malzemeleri internetten almadım minik şişeler 20cc onları sincanda bi yerden aldım ama suluhanda çok daha ucuzları var sabunu da marketten aldım stickerları da bi internet sitesinden bastırdımmmuygunmus cnm ben de mi yapsam acaba izne ayrılınca malzemeleri internetten mi aldın peki..
canım çok sağol bakıcam bende bulursam alcam çok beğendim çünküTeşekkür ederim canım sağolasın.. Tülün içindekiler bebek bezi :) bez pastası hediyesi gibi bir şey oluyor işte:) içinde şapka Çorap zıbın kalem ve oyuncak da çıktı..
Bu Disney in ürünü ama ben burdan indirimde bulunca aldım 5 dolardı indirim Gününe özel. Amazon ve çeşitli sayfalarda 60-70 tl gibi satılıyor. Disney sleep alarm music diye aratınca Çeşitleri de çıkıyor Google dan bak istersen..
Bir de asıl moda olan ve herkesin beğendiği cloud b Kaplumbağalar.. Onları da Atay istersen tr de de var amazondan vs sipariş verince daha uygun oluyor..
Teşekkür ederim hep birlikte inş güzel Günler'de kullanırız :)) her şeyinize koştu teyzesi sağolsun bi Yaşında oğlu OLMASINA rağmen :)
Selam canım :)
38170787 .!.:hayır canım malzemeleri internetten almadım minik şişeler 20cc onları sincanda bi yerden aldım ama suluhanda çok daha ucuzları var sabunu da marketten aldım stickerları da bi internet sitesinden bastırdımmm
şu dönence işini halledemedim ben ya nasıl bişeydi seninki canım unuttum ben paylaşmışmıydınbizim dönencede tavana yansıtıyor canım çok mantıklı geldi bende gece uykularında alışması için onunla uyutaym
ayy süslere bayıldım ben çok güzel olmuşlar canım sabunlarda çok güzel ellerine sağlıkEki Görüntüle 1326913 Eki Görüntüle 1326914 Eki Görüntüle 1326915 Eki Görüntüle 1326916 Eki Görüntüle 1326917 Eki Görüntüle 1326918 Eki Görüntüle 1326919 Eki Görüntüle 1326921 Biz hazirliklarimizi neredeyse tamamladik terlikte aldik onu susleyecegiz ve sabunlarimizin suslemesini bitirecegiz ondan sonra herseyimiz hazir olacak ins .
Mavi kapi susu ve taci bur musterim istemisti bugun bitirdim cok guzel oldu paylasmak istedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?