2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Hastahaneden cikarken kullanmak icin oto.koltugu alacaklar var mi arkadaslar.ben bebek arabasini yaza almayi dusunuyorum.ama oto Koltuğu 0-13 kg arasi olanlardan bir tane alayim diyorum sizce mantikli mi.zaten doğum sonrasi oto koltugi olmadan bir cok hastahane cikis vermiyor diyorlar bilginiz var mi.

Kizlar ev tipi ana kucağı aldınız mı karar veremedim bi turlu alanlar neye dikkat ederek aldi acaba?

canım hem sağa sola hem öne arkaya sallanan bir model olsun

canım oğlumdan kalan ucuzdu kulpu kırıldı eşim de onları sevmiyor çukur ya bebeğin altına yastık koyuyor diyorum anne karnında da böyle duruyor ama anlamıyor!! O yüzden yenisni alımıyım almam lazımda hemen olur mu bilemiyorum, port bebeye koyucam ben hastaneden çıkarken

hastanenin öyle bi hakkı yokki canım neymiş o
bizim arabamız yok mesela alsam ne işe yarayacak zannetmem öyle bişey olduğunu
ama kullananlar çok faydalandıklarını söylüyorlar

bende port bebeye koyacağım canım

Kızlar ne diyecem ben herşeyi yıkadım ütüledim ama çantaya koyasım gelmiyor kıvrışacaklar diye
siz koydunuz mu çantaya
ben de hazırlamadım cnm hala 35. haftamdayım hafta sonu hazırlayayım diyorum..Benim cadı erken geliverirse canta hazır olmamış olucak..İşten yorgun geliyorum bi turlu halledemedim işleri istediğim gibi..

cnm benim bebek arabasının vardı ama onu kullanır mıyım bilmiyorum çıkarken..Kucağımda çıkarsam olmaz mı acaba..
canım hem sağa sola hem öne arkaya sallanan bir model olsun
Tamam cnm bi arastiriyim modelleri...

http://www.e-bebek.com/baby-plus-t12-ev-tipi-anakucagi_BYP-T12BL

ben bundan aldım çok hoşuma gitti fiyatıda uygun kurdum meraktan çok hoş tavsiye eederim cnm
sagol cnm bi bakiyim ben de,guzel gunlerde kullanın siz de..

Biz de bebek arabasını yazın alcaz o nedenle sadece oto koltuğu aldık, sadece hastaneden çıkarken kullanmak için değil evde de kullanıyor arkadaşlarım hatta biraz büyüyünce mama yedirirken kullanışlı oluyormuş. Kraft aldık bu arada.

Raindrop anladim canim ev tipi ana kucagi aldim ben oto Koltuğu da alayim guvenlik açısından hem de hastahaneye gidip gelirken vs. Kullanmak icin.benim anqakucağım şu 1 ay oldu alali denedim . Soranlara belki yardimci olur cok begendim.titresimli ve muzikli. Sallaniyor da.

http://www.mutlubebe.com/bright-starts-snuggle-ducking-rocer-ana-kucagi

cnm ben de bright starts almaya karar verdim bu model guzelmis ben salıncak modeline de baktım ikisi arasında kaldım simdi aksamdan beri onu arastiriyorum..Ne karışık işler boyle kafam allak bullak oldu..
http://www.n11.com/bright-starts-comfort-harmony-muzikli-otomatik-bebek-salincak-P30044695
su modelin videosunu da izleyince hosuma gitti..

Evet canım hastaneler oto çıkışı olmadan bebeği araca bindirmiyor. Zaten Dışarıya çıktığınızda illaki oto koltuğu Lazım bebeği nasıl taşıyacaksınız yoksa.. Pusete bile takılıyor adaptörşerle vs.. Biz uygun bir şey aldık chicco keyfit diye.. Ama cybex hafif ve güzel..

Canım hastane bunu kontrol ediyor yasalar böyle bebek oto koltuğu ile çıkıyor araca binecekse.

Hastane güvenliği kontrol ediyor canım

Kizlar ev tipi ana kucağı aldınız mı karar veremedim bi turlu alanlar neye dikkat ederek aldi acaba?
Ben nuna life aldım. Çokta hoşuma gitti.
Cok şık duruyor.
Bir kere sallıyosun bi süre kendi sallamaya devam ediyor. Elektrikli deil ama. Sevmiyorum ben kablolu şeyleri.
Hemde dr ların önerdiği şekilde sallıyor. Anne dizinde salliyormus gibi..
çok dik de değil. Bebeğimin rahat edeceğini düşünüyorum..

Biz de ondan aldık sağlıkla doldurmak bebeklerimizi koymak nasip olur inş

Kozlar sonunda resim yüklenebiliyorjm oh be :) bu Beşik yeğenimin 10 yıllık falan içinde kaç çocuk Büyüdü bilmem :)) ben kendim üstüne bu seti aldık Pırıl ğırıl oldu :)

Eklentiler

• image.webp
    56 KB · Görüntüleme: 256
  • image.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 225
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…