- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.441
kızlar ya hastane çıkışlarını hangi marka aldınız..cevap verin bana nolur.internet üzerinden alıcam ve kalitesini göremicem..sizinkiler fikir olur belki..kışın doğacaklar malum..inöeöik birsey olmasın istiyorum..
Evet canim koydum mecbur :)Kızlar ne diyecem ben herşeyi yıkadım ütüledim ama çantaya koyasım gelmiyor kıvrışacaklar diye
siz koydunuz mu çantaya
mecbur koyuyorsun canım yapcak bişey yokKızlar ne diyecem ben herşeyi yıkadım ütüledim ama çantaya koyasım gelmiyor kıvrışacaklar diye
siz koydunuz mu çantaya
Bende koydumKızlar ne diyecem ben herşeyi yıkadım ütüledim ama çantaya koyasım gelmiyor kıvrışacaklar diye
siz koydunuz mu çantaya
Kızlar ne diyecem ben herşeyi yıkadım ütüledim ama çantaya koyasım gelmiyor kıvrışacaklar diye
siz koydunuz mu çantaya
Kizlar ev tipi ana kucağı aldınız mı karar veremedim bi turlu alanlar neye dikkat ederek aldi acaba?
Hastahaneden cikarken kullanmak icin oto.koltugu alacaklar var mi arkadaslar.ben bebek arabasini yaza almayi dusunuyorum.ama oto Koltuğu 0-13 kg arasi olanlardan bir tane alayim diyorum sizce mantikli mi.zaten doğum sonrasi oto koltugi olmadan bir cok hastahane cikis vermiyor diyorlar bilginiz var mi.
hastanenin öyle bi hakkı yokki canım neymiş oHastahaneden cikarken kullanmak icin oto.koltugu alacaklar var mi arkadaslar.ben bebek arabasini yaza almayi dusunuyorum.ama oto Koltuğu 0-13 kg arasi olanlardan bir tane alayim diyorum sizce mantikli mi.zaten doğum sonrasi oto koltugi olmadan bir cok hastahane cikis vermiyor diyorlar bilginiz var mi.
canım hem sağa sola hem öne arkaya sallanan bir model olsun
canım oğlumdan kalan ucuzdu kulpu kırıldı eşim de onları sevmiyor çukur ya bebeğin altına yastık koyuyor diyorum anne karnında da böyle duruyor ama anlamıyor!! O yüzden yenisni alımıyım almam lazımda hemen olur mu bilemiyorum, port bebeye koyucam ben hastaneden çıkarken
http://www.e-bebek.com/baby-plus-t12-ev-tipi-anakucagi_BYP-T12BLKizlar ev tipi ana kucağı aldınız mı karar veremedim bi turlu alanlar neye dikkat ederek aldi acaba?
güzel canım güle güle kullan bunn benzerinide kardeşim verdi bana o yüzden almayacağımhttp://www.e-bebek.com/baby-plus-t12-ev-tipi-anakucagi_BYP-T12BL
ben bundan aldım çok hoşuma gitti fiyatıda uygun kurdum meraktan çok hoş tavsiye eederim cnm
ben de hazırlamadım cnm hala 35. haftamdayım hafta sonu hazırlayayım diyorum..Kızlar ne diyecem ben herşeyi yıkadım ütüledim ama çantaya koyasım gelmiyor kıvrışacaklar diye
siz koydunuz mu çantaya
cnm benim bebek arabasının vardı ama onu kullanır mıyım bilmiyorum çıkarken..Kucağımda çıkarsam olmaz mı acaba..Hastahaneden cikarken kullanmak icin oto.koltugu alacaklar var mi arkadaslar.ben bebek arabasini yaza almayi dusunuyorum.ama oto Koltuğu 0-13 kg arasi olanlardan bir tane alayim diyorum sizce mantikli mi.zaten doğum sonrasi oto koltugi olmadan bir cok hastahane cikis vermiyor diyorlar bilginiz var mi.
Tamam cnm bi arastiriyim modelleri...canım hem sağa sola hem öne arkaya sallanan bir model olsun
sagol cnm bi bakiyim ben de,guzel gunlerde kullanın siz de..http://www.e-bebek.com/baby-plus-t12-ev-tipi-anakucagi_BYP-T12BL
ben bundan aldım çok hoşuma gitti fiyatıda uygun kurdum meraktan çok hoş tavsiye eederim cnm
Biz de bebek arabasını yazın alcaz o nedenle sadece oto koltuğu aldık, sadece hastaneden çıkarken kullanmak için değil evde de kullanıyor arkadaşlarım hatta biraz büyüyünce mama yedirirken kullanışlı oluyormuş. Kraft aldık bu arada.Hastahaneden cikarken kullanmak icin oto.koltugu alacaklar var mi arkadaslar.ben bebek arabasini yaza almayi dusunuyorum.ama oto Koltuğu 0-13 kg arasi olanlardan bir tane alayim diyorum sizce mantikli mi.zaten doğum sonrasi oto koltugi olmadan bir cok hastahane cikis vermiyor diyorlar bilginiz var mi.
cnm ben de bright starts almaya karar verdim bu model guzelmis ben salıncak modeline de baktım ikisi arasında kaldım simdi aksamdan beri onu arastiriyorum..Ne karışık işler boyle kafam allak bullak oldu..Raindrop anladim canim ev tipi ana kucagi aldim ben oto Koltuğu da alayim guvenlik açısından hem de hastahaneye gidip gelirken vs. Kullanmak icin.benim anqakucağım şu 1 ay oldu alali denedim . Soranlara belki yardimci olur cok begendim.titresimli ve muzikli. Sallaniyor da.
http://www.mutlubebe.com/bright-starts-snuggle-ducking-rocer-ana-kucagi
Evet canım hastaneler oto çıkışı olmadan bebeği araca bindirmiyor. Zaten Dışarıya çıktığınızda illaki oto koltuğu Lazım bebeği nasıl taşıyacaksınız yoksa.. Pusete bile takılıyor adaptörşerle vs.. Biz uygun bir şey aldık chicco keyfit diye.. Ama cybex hafif ve güzel..Hastahaneden cikarken kullanmak icin oto.koltugu alacaklar var mi arkadaslar.ben bebek arabasini yaza almayi dusunuyorum.ama oto Koltuğu 0-13 kg arasi olanlardan bir tane alayim diyorum sizce mantikli mi.zaten doğum sonrasi oto koltugi olmadan bir cok hastahane cikis vermiyor diyorlar bilginiz var mi.
hastanenin öyle bi hakkı yokki canım neymiş o
bizim arabamız yok mesela alsam ne işe yarayacak zannetmem öyle bişey olduğunu
ama kullananlar çok faydalandıklarını söylüyorlar
bende port bebeye koyacağım canım
ben de hazırlamadım cnm hala 35. haftamdayım hafta sonu hazırlayayım diyorum..Benim cadı erken geliverirse canta hazır olmamış olucak..İşten yorgun geliyorum bi turlu halledemedim işleri istediğim gibi..
cnm benim bebek arabasının vardı ama onu kullanır mıyım bilmiyorum çıkarken..Kucağımda çıkarsam olmaz mı acaba..
Tamam cnm bi arastiriyim modelleri...
sagol cnm bi bakiyim ben de,guzel gunlerde kullanın siz de..
Ben nuna life aldım. Çokta hoşuma gitti.Kizlar ev tipi ana kucağı aldınız mı karar veremedim bi turlu alanlar neye dikkat ederek aldi acaba?
Ben nuna life aldım. Çokta hoşuma gitti.
Cok şık duruyor.
Bir kere sallıyosun bi süre kendi sallamaya devam ediyor. Elektrikli deil ama. Sevmiyorum ben kablolu şeyleri.
Hemde dr ların önerdiği şekilde sallıyor. Anne dizinde salliyormus gibi..
çok dik de değil. Bebeğimin rahat edeceğini düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?