- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.421
çok güzeller canım güle güle kullanınDolabimizi da kurduk odamiz tamam oldu :)
yeni bir kac cicimiz de bunlar kanz dan hediye geldi arkadasimdan :)
Merhabalar bayanlar nasilsiniz dun internetten bebegime siparis ettigim dolabimizi kurduk oda takimi almadigim icin bir dolap aldim sadece bebegin esyalarini koymak icin yatak olarakda zaten park yatak aldim dolaba kiyafetler ve esyalarini yerlestirdim bile tabi daha yikanip utulenip yerlestirilcekler var ama buyuk cogunlugu hazir artik Eki Görüntüle 1320988 Eki Görüntüle 1320989 Eki Görüntüle 1320990 Eki Görüntüle 1320991 Eki Görüntüle 1320992 Eki Görüntüle 1320993 Eki Görüntüle 1320995
Merhabalar bayanlar nasilsiniz dun internetten bebegime siparis ettigim dolabimizi kurduk oda takimi almadigim icin bir dolap aldim sadece bebegin esyalarini koymak icin yatak olarakda zaten park yatak aldim dolaba kiyafetler ve esyalarini yerlestirdim bile tabi daha yikanip utulenip yerlestirilcekler var ama buyuk cogunlugu hazir artik Eki Görüntüle 1320988 Eki Görüntüle 1320989 Eki Görüntüle 1320990 Eki Görüntüle 1320991 Eki Görüntüle 1320992 Eki Görüntüle 1320993 Eki Görüntüle 1320995
hepsi çok güzel dolap tam aradığım gibi yavrun güle güle kullansın inş.park yatakta bizimkine çok benziyorrr :)Merhabalar bayanlar nasilsiniz dun internetten bebegime siparis ettigim dolabimizi kurduk oda takimi almadigim icin bir dolap aldim sadece bebegin esyalarini koymak icin yatak olarakda zaten park yatak aldim dolaba kiyafetler ve esyalarini yerlestirdim bile tabi daha yikanip utulenip yerlestirilcekler var ama buyuk cogunlugu hazir artik Eki Görüntüle 1320988 Eki Görüntüle 1320989 Eki Görüntüle 1320990 Eki Görüntüle 1320991 Eki Görüntüle 1320992 Eki Görüntüle 1320993 Eki Görüntüle 1320995
Cok tatliymis cnm gule gule giysin bebis..Bugun aldigim astronot mont bir de omuz bezi aldim.mont uyku tulumu gibi böyle bir set istiyordum 6-12 ay arasi.
Oh masallah yerlestirmissin bile cnm cok hos olmus ve de iyi dusunmussun..Merhabalar bayanlar nasilsiniz dun internetten bebegime siparis ettigim dolabimizi kurduk oda takimi almadigim icin bir dolap aldim sadece bebegin esyalarini koymak icin yatak olarakda zaten park yatak aldim dolaba kiyafetler ve esyalarini yerlestirdim bile tabi daha yikanip utulenip yerlestirilcekler var ama buyuk cogunlugu hazir artik Eki Görüntüle 1320988 Eki Görüntüle 1320989 Eki Görüntüle 1320990 Eki Görüntüle 1320991 Eki Görüntüle 1320992 Eki Görüntüle 1320993 Eki Görüntüle 1320995
Bugun aldigim astronot mont bir de omuz bezi aldim.mont uyku tulumu gibi böyle bir set istiyordum 6-12 ay arasi.
Lohusa tacimi bi arkadasim hediye aldigini soyledi henuz gormedim ama gorusuncr vericekmis cok sevindim..
ben de malum kış olunca odayi nemlendirmek icin buhar makinasi aldim bugun..
Eki Görüntüle 1322024
Bugun aldigim astronot mont bir de omuz bezi aldim.mont uyku tulumu gibi böyle bir set istiyordum 6-12 ay arasi.
Ben buhar makinasını şimdiden kendime kullanıyorum. Ev ısınınca havası kuruyor.Lohusa tacimi bi arkadasim hediye aldigini soyledi henuz gormedim ama gorusuncr vericekmis cok sevindim..
ben de malum kış olunca odayi nemlendirmek icin buhar makinasi aldim bugun..
Eki Görüntüle 1322024
bizde bu nemlendiriden aldık inş güzeldirBen buhar makinasını şimdiden kendime kullanıyorum. Ev ısınınca havası kuruyor.
Cok tatliymis cnm gule gule giysin bebis..
çok güzel olmuş sağlıcakla kullanın canm :)
Tsk ederim bayanlar. 1 yas icin aldim ben aslında bu tulumu.soguk bir yerde yaşıyoruz giydirebilirim diye dusundum 3 4 aylikken de ama gelsin bir bakacagim yapısına kullanisli degisle iade edebilirim
bizde eşimle baıyoruz hep ama kullanıp kulanmıcağımzı bilemediğimz için almadık karar veremedik ilk aylar battanede sarılı olucak zaten ama gelecek kış için alsak mı senin gibi aklıma takıldı valla
cnm cocugu olan arkadaslar hep kullandıklarını soylediler malum havalar soğuk Isıtıcılar odayi kurutuyor..canım bu gerekiyormu ya bende almadım ama alsammıki caba
baş ağrısı yapıyor diyenler var ama nemde çok gerekli
ben hayatımda hic kullanmadim kendim icin ama bebisler icin her sey..Ben buhar makinasını şimdiden kendime kullanıyorum. Ev ısınınca havası kuruyor.
insallah siz de gule gule kullanin..bizde bu nemlendiriden aldık inş güzeldir
Kızlar odanin nemlenmesi için kalorifer peteginin ustune nemli havlu koyup nemlendreblirsiniz buhar makinesine bnce gerek yok . Bende boyle yapıcm. Nette okumuştum bu bilgiyi.
kalorifer sulugu nasıl oluyr canim satılıyormu nerde satılıyor .ben kalorifer suluğu kullanıyorum işe yarıyordur herhalde
kalorifer sulugu nasıl oluyr canim satılıyormu nerde satılıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?