2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Dolabimizi da kurduk odamiz tamam oldu :)
yeni bir kac cicimiz de bunlar kanz dan hediye geldi arkadasimdan :)
çok güzeller canım güle güle kullanın

sağlıkla kullanın canım hepsini

fatmakatsura biz de park yatak aldık yanına dolap düşünüyoruz sizin yaptığınız gibi. dolabı nereden aldınız acaba, ben de böyle bir şey arıyorum da?

fatmakatsura biz de park yatak aldık yanına dolap düşünüyoruz sizin yaptığınız gibi. dolabı nereden aldınız acaba, ben de böyle bir şey arıyorum da?​
Bencanim bunu evidea dan aldim monte kurulum iki cekmeceli 3 kapakli kargo ucreti onlardan 219 liraya aldik canim

Şifonyer hangisi peki bende ikeadan alacam da ondan soruyorum. Beşik ikeadakini begenmedin mi​
Sifonyer hemnes paylasmistim tekrar paylasayim .3 cekmeceli olanını aldik cok da genis kullanisli. Besik ikeada kini de begendim ama sallanma ozelligi yoktu ne olur ne olmaz sallamamiz gerekebilir diye sallanan bir model tercih e ttim. Ikeadakiler sallanmiyor malesef.

Eklentiler

• IMG_20141201_163952.webp
    116,4 KB · Görüntüleme: 149
hepsi çok güzel dolap tam aradığım gibi yavrun güle güle kullansın inş.park yatakta bizimkine çok benziyorrr :)

Oh masallah yerlestirmissin bile cnm cok hos olmus ve de iyi dusunmussun..

Bugun aldigim astronot mont bir de omuz bezi aldim.mont uyku tulumu gibi böyle bir set istiyordum 6-12 ay arasi.

güzelmiş canım bende alacağım böyle bişey aslında ama denk gelmedi

Lohusa tacimi bi arkadasim hediye aldigini soyledi henuz gormedim ama gorusuncr vericekmis cok sevindim..
ben de malum kış olunca odayi nemlendirmek icin buhar makinasi aldim bugun..
Eki Görüntüle 1322024

canım bu gerekiyormu ya bende almadım ama alsammıki caba
baş ağrısı yapıyor diyenler var ama nemde çok gerekli

çok güzel olmuş sağlıcakla kullanın canm :)

Bugun aldigim astronot mont bir de omuz bezi aldim.mont uyku tulumu gibi böyle bir set istiyordum 6-12 ay arasi.

bizde eşimle baıyoruz hep ama kullanıp kulanmıcağımzı bilemediğimz için almadık karar veremedik ilk aylar battanede sarılı olucak zaten ama gelecek kış için alsak mı senin gibi aklıma takıldı valla

Cok tatliymis cnm gule gule giysin bebis..

canım bu gerekiyormu ya bende almadım ama alsammıki caba
baş ağrısı yapıyor diyenler var ama nemde çok gerekli
cnm cocugu olan arkadaslar hep kullandıklarını soylediler malum havalar soğuk Isıtıcılar odayi kurutuyor..

Ben buhar makinasını şimdiden kendime kullanıyorum. Ev ısınınca havası kuruyor.
ben hayatımda hic kullanmadim kendim icin ama bebisler icin her sey..
bizde bu nemlendiriden aldık inş güzeldir
insallah siz de gule gule kullanin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…