- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.661
Teşekkür ederim eksikler bitmeye başladıktan heyecanlaniyor insan sanki eksikler tamamen bitince doğum olacak gibiOhhhh bitiyor yavaş yavaş eksikler bizim de küvetimiz falan hala eksik alamadık hala güzel ve sağlıklı Günlerde kullanın
Ama hergün de yeni bir eksik çıkıyor sanki hiç aklıma gelmeyen Şeyler ayyy bu da alınacaktı diye geliveriyor aklıma eşimde yine mi eksik diye söylenip duruyorTeşekkür ederim eksikler bitmeye başladıktan heyecanlaniyor insan sanki eksikler tamamen bitince doğum olacak gibi
Mama almadım ama alıcam iki çocuğu olan bir arkadaşım var doğunca mutlaka ilk mama ver bebek sarılık olmasın dedi iki bebeğine de aynısını yaptı ve ikisi de sarılık olmadı üstelik gününü tam doldurduklari halde biri 2250 diğeri 2750 kilo dogdu lar ben uygulamayı düşünüyorum dediğini size de bir fikir olsun benim aklıma yattı gibi çünkü bebek doymadigi için diskilayamadigindan sarılık oluyor.
mama hemen sut gelmeyince gerekiyor snrm kizlar bu defa inat edip bebek emsin diye ac bırakılinca sarilik olabiliyorlarmis..ımm güzelmiş Kanza bakayım bende kalın çok şeyi yok kuzumun
mama almadım canım ya almak gerekir mi
Aynen cnm eksik bitmiyor gercekten ufak tefek de olsa cikiyor bi seyler..Ama hergün de yeni bir eksik çıkıyor sanki hiç aklıma gelmeyen Şeyler ayyy bu da alınacaktı diye geliveriyor aklıma eşimde yine mi eksik diye söylenip duruyor))
Teşekkür ederim seninde bebişin sağlıcakla giysinBiz de mini bedenden almıştık hastane çıkışını çok güzeller maşallah güzel Günlerde kullanın
Oh baya hafifletmlssin canm iyi gunlerde kullanin insKızlar dün ki alışverişimle eksiklerin çoğunu almış oldum sizlerle de paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 1337579 Eki Görüntüle 1337580 Eki Görüntüle 1337581 Eki Görüntüle 1337582 Eki Görüntüle 1337583 Eki Görüntüle 1337584 Eki Görüntüle 1337586 Eki Görüntüle 1337587
Benimki de almamis daha pozisyonun u canim ins donerlerBugun kontrolum vardi benim cadi kiz yine donmus 37.haftaya girdik hala donup duruyo kizlar
sut olmasi icin icecek aldim 3 gun iciyomussun dogum sonrasi gunde 2 tane resmini koyarim ise yaradigini soylediler..
bi de cikolata baktim haftaya da onu aliim diorum hazir olsun..
canım onu bende vereceğim çaktırmadan bizdede verirlerBizde de hurmalı zemzem verirler bi nevi şekerli su aslında
Kızlar dün ki alışverişimle eksiklerin çoğunu almış oldum sizlerle de paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 1337579 Eki Görüntüle 1337580 Eki Görüntüle 1337581 Eki Görüntüle 1337582 Eki Görüntüle 1337583 Eki Görüntüle 1337584 Eki Görüntüle 1337586 Eki Görüntüle 1337587
yorulmuşsun ama değmişSonunda hastane çıkışı aldım
alt değiştirme ve yastiklarimiz da var artık dün alışverişte baya yoruldum ama değdi eksiklerimiz cok az kaldı. Kayınvalidem sağolsun
Eki Görüntüle 1337619 Eki Görüntüle 1337621 Eki Görüntüle 1337622 Eki Görüntüle 1337623 Eki Görüntüle 1337624 Eki Görüntüle 1337625 Eki Görüntüle 1337626 Eki Görüntüle 1337627 Eki Görüntüle 1337629 Eki Görüntüle 1337631
canım anne baba yöntemi çözerse kıskançlığı azaltabiliyor aslındaAynen oyle valla.. Yandık sımdıden belli oldu..Allahım ıkısının de canını sag etsın. Gecıcı problemler onlar
bende beşiği filan bi hazır etsem hemen doğcakmış gibi hissediyorrumTeşekkür ederim eksikler bitmeye başladıktan heyecanlaniyor insan sanki eksikler tamamen bitince doğum olacak gibi
Bugun kontrolum vardi benim cadi kiz yine donmus 37.haftaya girdik hala donup duruyo kizlar
sut olmasi icin icecek aldim 3 gun iciyomussun dogum sonrasi gunde 2 tane resmini koyarim ise yaradigini soylediler..
bi de cikolata baktim haftaya da onu aliim diorum hazir olsun..
Kızlar dün ki alışverişimle eksiklerin çoğunu almış oldum sizlerle de paylaşmak istedim
cnm benim kız 2 hafta once dogum pozisyonu almıştı 37. haftada dondugunu gordu dr,sasirdi o da normal dogum planliyoduk buyuyunce kafaları asagida olunca normalde donmeleri zorlasirmis..Bi ihtimal catin dar olabilir dedi bebek rahat edemedigi icin donmus olabilir dedi..Haftaya cati muayenesi var 38.hafta olucak kısmetse netlesir artık../
Benimki de almamis daha pozisyonun u canim ins donerler
cnm ben bebek bakım sorunlarına mucize sorunlar aldım tracy Hogg tavsiye ederim bu hafta ben de baslayayim diyorum zaten 0-3 ayı okusam yeter ilk asamada bebisler buyudukce okuruz simdi zaten okusam da diger ayları hatırlamam gibi..Bebek Bakım kitabı alanlar var mı hangi Kitapları aldınız okuduklarınız hakkındaki yorumlarınız neler izne ayrıldım annemlere geldim odamızı da hazırladım bi boşluğa düştüm en azından kitap okuyarak vakit geçireyim Oğluma da kendime de faydam olsun :)
ben hazır bebek cikolataları oluyo cnm onlardan almayı planlıyorum ama fiyatları pahalı gibi o yuzden cok alamam snrm..canım onu bende vereceğim çaktırmadan bizdede verirler
hatta hurma çok faydalı doktorum ve diyetisyenim meyve öğünlerime hurma koydu nrmal doğum olması hedeflendği için
hurma normal doğumu kolaylaştırıyormuş
canım senin daha bi az kalmış sanki
çikolata nasıl bişey yaptırcaksınız kızlar ben kokonuda kararsızım
cnm benim kız 2 hafta once dogum pozisyonu almıştı 37. haftada dondugunu gordu dr,sasirdi o da normal dogum planliyoduk buyuyunce kafaları asagida olunca normalde donmeleri zorlasirmis..Bi ihtimal catin dar olabilir dedi bebek rahat edemedigi icin donmus olabilir dedi..Haftaya cati muayenesi var 38.hafta olucak kısmetse netlesir artık..
cnm ben bebek bakım sorunlarına mucize sorunlar aldım tracy Hogg tavsiye ederim bu hafta ben de baslayayim diyorum zaten 0-3 ayı okusam yeter ilk asamada bebisler buyudukce okuruz simdi zaten okusam da diger ayları hatırlamam gibi..
ben hazır bebek cikolataları oluyo cnm onlardan almayı planlıyorum ama fiyatları pahalı gibi o yuzden cok alamam snrm..
Zemzem ben de vermeyi planlıyorum insallah nasip olursa...Eger sezeryan olursa ve aksi bi durum olmazsa dr. 2 ocak gibi almayı planlıyor cnm..Az kaldı..
ben de arastirmadim cnm onceden bilmek urkutuyor bazen insanı ama istersen muayene sonrası nasıl gectigini yazarım..cidden senin az kalmış aslında yakınızda benim normal doğum gibi duruyor canım
2 hafta sora bende çatı muayenesi olcam inşallah
nasıl oluyor onu bende bilmiyorum kanama filan oluyormuş senin bu konuda varmı bilgin
netten çok araştırmak istemiyorum canım insan değişik şeyler okuyunca tırsıyor
aslında çok korkmam ben muayeneden filan bebeğim aşılamayla oldu çünkü benim
o çikolataları biliyorum canım geçen bende sordum
ayıptır demesi kilosu 130 liraydı bana çok pahalı geldi çevre kalabalık oluncada baya bi almak lazım
ne etsem bilemedim açıkcası
ben de arastirmadim cnm onceden bilmek urkutuyor bazen insanı ama istersen muayene sonrası nasıl gectigini yazarım..
Normalde vajinal muayene urkutmez beni hic cunku bebek dusundugum donemde yumurta takibi yaptırmıstım 2 gunde bi cagirip bakıyodu dr...O zamandan alışkınım biraz sık sık muayeneye..Zaten surse bile 1 dk ancak surer ne kadar uzun olabilir ki..
Cikolatalar 95 tl - 75 tl idi cnm bizim burda..Alırsam resmini koyarım ama senin dedigin daha pahalıymıs o yuzden cok almam snrm ozel misafirlere ondan ikram ederim,bir de uygun bi sey alırım ona ek olarak..
canım onu bende vereceğim çaktırmadan bizdede verirler
hatta hurma çok faydalı doktorum ve diyetisyenim meyve öğünlerime hurma koydu nrmal doğum olması hedeflendği için
hurma normal doğumu kolaylaştırıyormuş
yorulmuşsun ama değmiş
hepsi çok güzel güzel günlerde kullanın
canım anne baba yöntemi çözerse kıskançlığı azaltabiliyor aslında
yiğenimde çok fana kıskanıyordu 3 aylık oldu şimdi kardeşini daha çok seviyor
tabi bazen coşuyor ama idare edilir artık
diğer çocuğun kaç yaşında
bende beşiği filan bi hazır etsem hemen doğcakmış gibi hissediyorrum
beşiğimiz geldide yerleşmesi var daha
canım senin daha bi az kalmış sanki
çikolata nasıl bişey yaptırcaksınız kızlar ben kokonuda kararsızım
ayy oda çok minikmiş daha yavrum benimDiğer kızım 19 aylık canmcım.
Evet buda kız olacak.. Esim hep diyo zaten ben işi buldum basım kesın belaya gırecek olmeden once, 3 karıyla yandım ben.ayy oda çok minikmiş daha yavrum benim
bu bebeğindemi kızdı canım maşallah
Evet buda kız olacak.. Esim hep diyo zaten ben işi buldum basım kesın belaya gırecek olmeden once, 3 karıyla yandım ben.
benimkide 18 aylık olduğu gün bebek gelecek. kıskançlık sorununu nasıl çözeceğizz bilmem. ben çok istedim ikincide kız olsun iyi arkadaş olurlar diye ama olmadı ne kadar şanslısın..Evet buda kız olacak.. Esim hep diyo zaten ben işi buldum basım kesın belaya gırecek olmeden once, 3 karıyla yandım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?