- 12 Mayıs 2014
- 1.039
- 691
- 158
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.681
benimkide 18 aylık olduğu gün bebek gelecek. kıskançlık sorununu nasıl çözeceğizz bilmem. ben çok istedim ikincide kız olsun iyi arkadaş olurlar diye ama olmadı ne kadar şanslısın..
cnm muayene haftaya pazartesi kismetse, olumsuz dusunme hic bebislerimiz buyuduler epey bi sey olmaz insallah..canım bende çok muayene oldum aslında aşılamada yaptırdım dediğim gibi
ama bebek yoktu o zaman
bebek var şimd diye çok tedirgin oluyorum
10 yıl sora oldu bebeğim canım
dediğin gibi muayene olunca bana yazarsan sevinirim
ne zaman olacaksın kısmetse
aa orda daha uygunmuş canım çikolata sen nerde yaşıyordun unuttum ben
ben 2 yere baktım ikiside aynıydı
biraz araştırmak lazım kanımca
ne guzel olmuslar oyle...
Talihsizlik olmus cnm uzuldum gercekten eger bikac ay kullanacaksan sepet besiklerden al istersen onlar da bebis hareketlenene kadar kullanilabiliyomus snrm, ev tipi ana kucaklari da besik parasi kadar zaten..bugun baby tech den aldigimiz besigimiz geldi bir heves actim koliyi 15 gundur kargo bekliyordum zaten ne goreyim besik kirik cikti hem gec kargo hem de besik kirik olunca urunden sogudum zaten annemlerde de 3 ay falan kalicam sonra tekrar donecegim sirnaga diye vazgectim besik almaktan ev tipi ana kucagi almayi dusunuyorum besik gibi olanlardan sizce ne yapmaliyim cok canim sikildi bugun(
Teşekkür ederim canım çok Sağolne guzel olmuslar oyle...
saglikla gelsin bebis. .
Talihsizlik olmus cnm uzuldum gercekten eger bikac ay kullanacaksan sepet besiklerden al istersen onlar da bebis hareketlenene kadar kullanilabiliyomus snrm, ev tipi ana kucaklari da besik parasi kadar zaten..
Tiny love ana kucağını alsam hem gündüz oyun oynar oturma Şekline alırım gece de uyur diye düşündüm ama ince gelir mi beline zarar verir mi bilemiyorum işte canım sıkıldı çok eşim de gitti kaldım annemlerde ona da canım sıkkın ayyy ne bilim sıkıldım Beşik bahanesi oldu yaz gelsede evimize geçsek artıkne guzel olmuslar oyle...
saglikla gelsin bebis. .
Talihsizlik olmus cnm uzuldum gercekten eger bikac ay kullanacaksan sepet besiklerden al istersen onlar da bebis hareketlenene kadar kullanilabiliyomus snrm, ev tipi ana kucaklari da besik parasi kadar zaten..
Canim ben gitti gidiyordan aldim 140 TL te ablam için sepet beşikbugun baby tech den aldigimiz besigimiz geldi bir heves actim koliyi 15 gundur kargo bekliyordum zaten ne goreyim besik kirik cikti hem gec kargo hem de besik kirik olunca urunden sogudum zaten annemlerde de 3 ay falan kalicam sonra tekrar donecegim sirnaga diye vazgectim besik almaktan ev tipi ana kucagi almayi dusunuyorum besik gibi olanlardan sizce ne yapmaliyim cok canim sikildi bugun(
Anladim cnm ust uste gelmis gerçekten ama moralini yuksek tutmaya calis bebis de etkilenmesin..Tiny love olabilir duz yatar sekle gelebiliyormus cnm snrm fiyati 300 tl arastirmistim ben de ama surekli onda yatacaksa nasil olur bilmiyorum. .Tiny love ana kucağını alsam hem gündüz oyun oynar oturma Şekline alırım gece de uyur diye düşündüm ama ince gelir mi beline zarar verir mi bilemiyorum işte canım sıkıldı çok eşim de gitti kaldım annemlerde ona da canım sıkkın ayyy ne bilim sıkıldım Beşik bahanesi oldu yaz gelsede evimize geçsek artık
çok güzel canımKızlar bugun sepet besıgı kurdum, kılıflarını bi sudan gecırıp utuledım taktım.. Tertemiz oldular.. Hazelim sepeti görünce kudurdu tabıı, ıcıne bınmek ıstıyoo sureklı sallayıp ee eee dıyo. Bu kardesını sallarken sallarken gup dıye ındırmezse asagıya ıyıdır valla..
Eki Görüntüle 1337414 Eki Görüntüle 1337416
Kızlar dün ki alışverişimle eksiklerin çoğunu almış oldum sizlerle de paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 1337579 Eki Görüntüle 1337580 Eki Görüntüle 1337581 Eki Görüntüle 1337582 Eki Görüntüle 1337583 Eki Görüntüle 1337584 Eki Görüntüle 1337586 Eki Görüntüle 1337587
ayy çok tatlılar canımSonunda hastane çıkışı aldım
alt değiştirme ve yastiklarimiz da var artık dün alışverişte baya yoruldum ama değdi eksiklerimiz cok az kaldı. Kayınvalidem sağolsun
Eki Görüntüle 1337619 Eki Görüntüle 1337621 Eki Görüntüle 1337622 Eki Görüntüle 1337623 Eki Görüntüle 1337624 Eki Görüntüle 1337625 Eki Görüntüle 1337626 Eki Görüntüle 1337627 Eki Görüntüle 1337629 Eki Görüntüle 1337631
Eki Görüntüle 1338499 Eki Görüntüle 1338500 Eki Görüntüle 1338503 Lohusa bardaklarımız ve hastane çıkışımız tepsimizde az sonra :)) nasıl olmuş
oo pek güzel olmuşlar canım
bugun baby tech den aldigimiz besigimiz geldi bir heves actim koliyi 15 gundur kargo bekliyordum zaten ne goreyim besik kirik cikti hem gec kargo hem de besik kirik olunca urunden sogudum zaten annemlerde de 3 ay falan kalicam sonra tekrar donecegim sirnaga diye vazgectim besik almaktan ev tipi ana kucagi almayi dusunuyorum besik gibi olanlardan sizce ne yapmaliyim cok canim sikildi bugun(
çok güzel canım
ayy çok tatlılar canım
oo pek güzel olmuşlar canım
sepet beşik al canım safransarinin eklediği gibi olanlardan
ayyy haklı adam yaEvet buda kız olacak.. Esim hep diyo zaten ben işi buldum basım kesın belaya gırecek olmeden once, 3 karıyla yandım ben.
ay bizde aynı 3 kız 1 anabenim babam ne yapsın 3 kız 1 ana
Eki Görüntüle 1338499 Eki Görüntüle 1338500 Eki Görüntüle 1338503 Lohusa bardaklarımız ve hastane çıkışımız tepsimizde az sonra :)) nasıl olmuş
çok çok güzel olmuş canım
cnm muayene haftaya pazartesi kismetse, olumsuz dusunme hic bebislerimiz buyuduler epey bi sey olmaz insallah..
ben Antalyadayim cnm iki yere sordum ayni cikolataydi fiyatlari da ayniydi..
Bir de bunları inceleyeyim bakayım olmazsa böyle bişey alayım teşekkür ediyorum canım resimler içinCanim ben gitti gidiyordan aldim 140 TL te ablam için sepet beşik
Sende.öyle bir beşik.alabilirsin 1 yasina kadar kullaniyormua bebek.
Eki Görüntüle 1339192 Eki Görüntüle 1339192
Evet biraz öyle oldu zamanımız var nasılsa buluruz inşallah içimize sinen bişeylerAnladim cnm ust uste gelmis gerçekten ama moralini yuksek tutmaya calis bebis de etkilenmesin..Tiny love olabilir duz yatar sekle gelebiliyormus cnm snrm fiyati 300 tl arastirmistim ben de ama surekli onda yatacaksa nasil olur bilmiyorum. .
Ben yatak odasi icin yatak aldim ama uygun ahsap besik var mi acaba yarin musait olursam bakiyim diyorum..
Canım bunun içine yatağı ve nevresimi nasıl bişey almak lazım içine dahil değiller heraldeCanim ben gitti gidiyordan aldim 140 TL te ablam için sepet beşik
Sende.öyle bir beşik.alabilirsin 1 yasina kadar kullaniyormua bebek.
Eki Görüntüle 1339192 Eki Görüntüle 1339192
ayyy haklı adam ya
ay bizde aynı 3 kız 1 ana
çok çok güzel olmuş canım
haklısın canım neyse fazla kalmamış muayeneye
haber beklerim senden
çikolataya ben dün yine baktım canım
50 tl olan elitin çiklatasını beğendim
ama üzerinde pastanenin amblemi var
bebekli istiyorum ben oysa sen onu nasıl yapacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?