2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

benimkide 18 aylık olduğu gün bebek gelecek. kıskançlık sorununu nasıl çözeceğizz bilmem. ben çok istedim ikincide kız olsun iyi arkadaş olurlar diye ama olmadı ne kadar şanslısın..

Erkek kız hepsinin canı sagolsun.. Hep ters oluyo zaten. Bende bi tane de olgm olsn daha da dusunmem dıyordum allah cezamı verdı bida istemiyonmu al sana kız. Saka bı yana. Bende cok mutlu oldm ıkısıde kız olunca, kızım tek kalmıck benm gıbı. Ben ıkı erkek kardesle buyudum hıc de guzel degıl yanı.

bugun baby tech den aldigimiz besigimiz geldi bir heves actim koliyi 15 gundur kargo bekliyordum zaten ne goreyim besik kirik cikti hem gec kargo hem de besik kirik olunca urunden sogudum zaten annemlerde de 3 ay falan kalicam sonra tekrar donecegim sirnaga diye vazgectim besik almaktan ev tipi ana kucagi almayi dusunuyorum besik gibi olanlardan sizce ne yapmaliyim cok canim sikildi bugun(

cnm muayene haftaya pazartesi kismetse, olumsuz dusunme hic bebislerimiz buyuduler epey bi sey olmaz insallah..
ben Antalyadayim cnm iki yere sordum ayni cikolataydi fiyatlari da ayniydi..

ne guzel olmuslar oyle...
saglikla gelsin bebis. .

Talihsizlik olmus cnm uzuldum gercekten eger bikac ay kullanacaksan sepet besiklerden al istersen onlar da bebis hareketlenene kadar kullanilabiliyomus snrm, ev tipi ana kucaklari da besik parasi kadar zaten..

Tiny love ana kucağını alsam hem gündüz oyun oynar oturma Şekline alırım gece de uyur diye düşündüm ama ince gelir mi beline zarar verir mi bilemiyorum işte canım sıkıldı çok eşim de gitti kaldım annemlerde ona da canım sıkkın ayyy ne bilim sıkıldım Beşik bahanesi oldu yaz gelsede evimize geçsek artık

Canim ben gitti gidiyordan aldim 140 TL te ablam için sepet beşik
Sende.öyle bir beşik.alabilirsin 1 yasina kadar kullaniyormua bebek.

Anladim cnm ust uste gelmis gerçekten ama moralini yuksek tutmaya calis bebis de etkilenmesin..Tiny love olabilir duz yatar sekle gelebiliyormus cnm snrm fiyati 300 tl arastirmistim ben de ama surekli onda yatacaksa nasil olur bilmiyorum. .
Ben yatak odasi icin yatak aldim ama uygun ahsap besik var mi acaba yarin musait olursam bakiyim diyorum..

Kizlar bahsettigim icecek buydu sutu artiriyormus..yalniz hamilikte icilmiyormus dogumdan sonraki 3 gun günde 2 adet iciliyomus..
bi de mama kasigi aldim tavsiye üzerine..belki ilk günler gerekmez ama ilac verirken rahat oluyor demisti arkadasim..

Eklentiler

• PicsArt_1418771531945.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 126
  • Screenshot_2014-12-16-19-52-51.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 114
çok güzel canım

ayy çok tatlılar canım
Eki Görüntüle 1338499 Eki Görüntüle 1338500 Eki Görüntüle 1338503 Lohusa bardaklarımız ve hastane çıkışımız tepsimizde az sonra :)) nasıl olmuş

oo pek güzel olmuşlar canım

sepet beşik al canım safransarinin eklediği gibi olanlardan

Evet buda kız olacak.. Esim hep diyo zaten ben işi buldum basım kesın belaya gırecek olmeden once, 3 karıyla yandım ben.
ayyy haklı adam ya
benim babam ne yapsın 3 kız 1 ana
ay bizde aynı 3 kız 1 ana
Eki Görüntüle 1338499 Eki Görüntüle 1338500 Eki Görüntüle 1338503 Lohusa bardaklarımız ve hastane çıkışımız tepsimizde az sonra :)) nasıl olmuş

çok çok güzel olmuş canım
cnm muayene haftaya pazartesi kismetse, olumsuz dusunme hic bebislerimiz buyuduler epey bi sey olmaz insallah..
ben Antalyadayim cnm iki yere sordum ayni cikolataydi fiyatlari da ayniydi..

haklısın canım neyse fazla kalmamış muayeneye
haber beklerim senden
çikolataya ben dün yine baktım canım
50 tl olan elitin çiklatasını beğendim
ama üzerinde pastanenin amblemi var
bebekli istiyorum ben oysa sen onu nasıl yapacaksın

Evet biraz öyle oldu zamanımız var nasılsa buluruz inşallah içimize sinen bişeyler

çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…