- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.701
Canim ben ablama aldim ama kargo eline ulasmadi dahaCanım bunun içine yatağı ve nevresimi nasıl bişey almak lazım içine dahil değiller heralde
cnm bu linkte benim baktığım cikolatalar var http://www.cikolatashop.net/bebek-cikolatalarihaklısın canım neyse fazla kalmamış muayeneye
haber beklerim senden
çikolataya ben dün yine baktım canım
50 tl olan elitin çiklatasını beğendim
ama üzerinde pastanenin amblemi var
bebekli istiyorum ben oysa sen onu nasıl yapacaksın
Bana pek mantıklı gelmedi anne sütü varken mama verince sarılık olmamak. Arkadaşının bebeklerinin sarılık olmayacağı varmış bence. Anne sütü alıp da sarılık olmayan da çok bebek var. Yine de sen bilirsin bebeğine mama verme konusunda.Mama almadım ama alıcam iki çocuğu olan bir arkadaşım var doğunca mutlaka ilk mama ver bebek sarılık olmasın dedi iki bebeğine de aynısını yaptı ve ikisi de sarılık olmadı üstelik gününü tam doldurduklari halde biri 2250 diğeri 2750 kilo dogdu lar ben uygulamayı düşünüyorum dediğini size de bir fikir olsun benim aklıma yattı gibi çünkü bebek doymadigi için diskilayamadigindan sarılık oluyor.
Bugun gittim oturma odasinda kullanmak uzere sepet besik aldim nasip olursa yarın teslim edilecekmis..Eki Görüntüle 1339966
Kampanya vardi her sey dahil 300 tl ye aldim 450 den dusmus..
Gule gule kullanin cok sevimli. .Annem bu nevresimi almis kizima :)
cnm ben soyle anladim bebek ac kalinca annenin sutu gelmedigi zaman sarılık olabiliyorlarmis, anne sutu aliyorsa zaten sarilik olma ihtimalleri azaliyor diye biliyorum..Bana pek mantıklı gelmedi anne sütü varken mama verince sarılık olmamak. Arkadaşının bebeklerinin sarılık olmayacağı varmış bence. Anne sütü alıp da sarılık olmayan da çok bebek var. Yine de sen bilirsin bebeğine mama verme konusunda.
insallah cnm snrm kafama takmisim sabaha kadar besik baktim ruyamda..Bir de surekli dusunuyordum oturma odasinda nerede yatiririm diye..iyi yapmışsın canım yaa çok güzel bende düşünüyorum böyle birşey ama ocağı bekliyorum almak için
hayırlı olsun bebeğin mışıl mışıl uyusun içinde
çok uyguna almışsın cnm,içindeki uyku setleride dahilse bedava valla,gzl günlerde kullanınBugun gittim oturma odasinda kullanmak uzere sepet besik aldim nasip olursa yarın teslim edilecekmis..Eki Görüntüle 1339966
Cnm küçük adam olucak o zaman senin oglan masallah hepsi cok güzel. .kızlar mart başı gibi sözü olacak görümcemin oğluşuma bunları giydirmeyi planlıyorum nasıl olur,56 cm hepsiEki Görüntüle 1340202
Uyku setleri ile berabermis cnm bana da uygun geldi fiyati..çok uyguna almışsın cnm,içindeki uyku setleride dahilse bedava valla,gzl günlerde kullanın
Nerden aldın canım çok güzelmiş aradığım tarzda bişeyBugun gittim oturma odasinda kullanmak uzere sepet besik aldim nasip olursa yarın teslim edilecekmis..Eki Görüntüle 1339966
Almanya benimki kiddy biraz Pahalı ama ben çok beğendimbebek arabası alıp da üretim yeri çin olmayan varsa bana da söyleyebilir mi lütfen
Aminnnn ben de bi yandan artık kavuşalım kokusunu içime çekeyim diyorum diğer yandan vaktini beklesin diye dua ediyorum sağ salim kavuşalım inş kuzucuklarımızaEki Görüntüle 1340945 Eki Görüntüle 1340946 Eki Görüntüle 1340947 Eki Görüntüle 1340948 Eki Görüntüle 1340949 Eki Görüntüle 1340950 Eki Görüntüle 1340951 Eki Görüntüle 1340952 Eki Görüntüle 1340953
Kv min kızımıza ördükleri. Allahım bunları kızıma giydirmeyi kısmet etsin inşallah. Hala rüya gibi kızım doğsun da sağ salim rüyam gerçek olsun. Ve tabi tüm hamileler mutlu mutlu bebeklerine kavuşsun. Amiin:)
ay çok sağol canım ben bi inceleyimcnm bu linkte benim baktığım cikolatalar var http://www.cikolatashop.net/bebek-cikolatalari
Ben bu magazadan almayı planlıyorum, snrm Antalya'dan baska illere de gonderiyorlar bi incele istersen..
yok artık ne kadar uygun canım burda sadece beşiği bile 300 den fazlaBugun gittim oturma odasinda kullanmak uzere sepet besik aldim nasip olursa yarın teslim edilecekmis..Eki Görüntüle 1339966
kızlar mart başı gibi sözü olacak görümcemin oğluşuma bunları giydirmeyi planlıyorum nasıl olur,56 cm hepsiEki Görüntüle 1340202
bebek arabası alıp da üretim yeri çin olmayan varsa bana da söyleyebilir mi lütfen
hepsi çok güzel ellerine sağlık k valideninEki Görüntüle 1340945 Eki Görüntüle 1340946 Eki Görüntüle 1340947 Eki Görüntüle 1340948 Eki Görüntüle 1340949 Eki Görüntüle 1340950 Eki Görüntüle 1340951 Eki Görüntüle 1340952 Eki Görüntüle 1340953
Kv min kızımıza ördükleri. Allahım bunları kızıma giydirmeyi kısmet etsin inşallah. Hala rüya gibi kızım doğsun da sağ salim rüyam gerçek olsun. Ve tabi tüm hamileler mutlu mutlu bebeklerine kavuşsun. Amiin:)
Cnm ilke bebe den aldim normalde internet satışları da var bildigim kadariyle sitesine bakabilirsin ya da n11, gittigidiyor gibi sitelerden de bi incele istersen ilke bebe olarak..Nerden aldın canım çok güzelmiş aradığım tarzda bişey
Cok guzeller cnm saglicakla giysinler kayinvalidem de ordu bişeyler kizima ama daha klasik şeyler bunlar hosmus..Eki Görüntüle 1340945 Eki Görüntüle 1340946 Eki Görüntüle 1340947 Eki Görüntüle 1340948 Eki Görüntüle 1340949 Eki Görüntüle 1340950 Eki Görüntüle 1340951 Eki Görüntüle 1340952 Eki Görüntüle 1340953
cnm normal fiyatlari dediğin gibi ben de cok sevindim bu fiyata..ay çok sağol canım ben bi inceleyim
yok artık ne kadar uygun canım burda sadece beşiği bile 300 den fazla
hatta tam takım cumartesi mağazada 499 idi yanılmıyorsam
güle güle kullan çok güzel ve çok uygun
Canım modeli neydi acaba kusura bakma çok soru sordum;(Cnm ilke bebe den aldim normalde internet satışları da var bildigim kadariyle sitesine bakabilirsin ya da n11, gittigidiyor gibi sitelerden de bi incele istersen ilke bebe olarak..
Cok guzeller cnm saglicakla giysinler kayinvalidem de ordu bişeyler kizima ama daha klasik şeyler bunlar hosmus..
cnm normal fiyatlari dediğin gibi ben de cok sevindim bu fiyata..
Eki Görüntüle 1340945 Eki Görüntüle 1340946 Eki Görüntüle 1340947 Eki Görüntüle 1340948 Eki Görüntüle 1340949 Eki Görüntüle 1340950 Eki Görüntüle 1340951 Eki Görüntüle 1340952 Eki Görüntüle 1340953
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?