2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Canım bunun içine yatağı ve nevresimi nasıl bişey almak lazım içine dahil değiller heralde
Canim ben ablama aldim ama kargo eline ulasmadi daha
Bende komşunun var 2. Beşik olarak onu kullanacam
Sert bir yabani var evde yun minder yata battaniye katlayip koyabilirsin
Nevresim ise gelince istersen boyutuna gore diktir istersen elindekini katla yerleştir kullan.

cnm bu linkte benim baktığım cikolatalar var http://www.cikolatashop.net/bebek-cikolatalari
Ben bu magazadan almayı planlıyorum, snrm Antalya'dan baska illere de gonderiyorlar bi incele istersen..

Bana pek mantıklı gelmedi anne sütü varken mama verince sarılık olmamak. Arkadaşının bebeklerinin sarılık olmayacağı varmış bence. Anne sütü alıp da sarılık olmayan da çok bebek var. Yine de sen bilirsin bebeğine mama verme konusunda.

Bugun gittim oturma odasinda kullanmak uzere sepet besik aldim nasip olursa yarın teslim edilecekmis..Eki Görüntüle 1339966
Kampanya vardi her sey dahil 300 tl ye aldim 450 den dusmus..

iyi yapmışsın canım yaa çok güzel bende düşünüyorum böyle birşey ama ocağı bekliyorum almak için
hayırlı olsun bebeğin mışıl mışıl uyusun içinde

cnm ben soyle anladim bebek ac kalinca annenin sutu gelmedigi zaman sarılık olabiliyorlarmis, anne sutu aliyorsa zaten sarilik olma ihtimalleri azaliyor diye biliyorum..
iyi yapmışsın canım yaa çok güzel bende düşünüyorum böyle birşey ama ocağı bekliyorum almak için
hayırlı olsun bebeğin mışıl mışıl uyusun içinde
insallah cnm snrm kafama takmisim sabaha kadar besik baktim ruyamda..Bir de surekli dusunuyordum oturma odasinda nerede yatiririm diye..
siz de alirsiniz insallah en yakin zamanda hemen geliyor zaten..

kızlar mart başı gibi sözü olacak görümcemin oğluşuma bunları giydirmeyi planlıyorum nasıl olur,56 cm hepsiEki Görüntüle 1340202
Cnm küçük adam olucak o zaman senin oglan masallah hepsi cok güzel. .
56 cm.0-3 ay oluyor di mi eger oyle ise uyar bedeni..
çok uyguna almışsın cnm,içindeki uyku setleride dahilse bedava valla,gzl günlerde kullanın
Uyku setleri ile berabermis cnm bana da uygun geldi fiyati..

Aminnnn ben de bi yandan artık kavuşalım kokusunu içime çekeyim diyorum diğer yandan vaktini beklesin diye dua ediyorum sağ salim kavuşalım inş kuzucuklarımıza

cnm bu linkte benim baktığım cikolatalar var http://www.cikolatashop.net/bebek-cikolatalari
Ben bu magazadan almayı planlıyorum, snrm Antalya'dan baska illere de gonderiyorlar bi incele istersen..
ay çok sağol canım ben bi inceleyim
Bugun gittim oturma odasinda kullanmak uzere sepet besik aldim nasip olursa yarın teslim edilecekmis..Eki Görüntüle 1339966
Kampanya vardi her sey dahil 300 tl ye aldim 450 den dusmus..
yok artık ne kadar uygun canım burda sadece beşiği bile 300 den fazla
hatta tam takım cumartesi mağazada 499 idi yanılmıyorsam
güle güle kullan çok güzel ve çok uygun
kızlar mart başı gibi sözü olacak görümcemin oğluşuma bunları giydirmeyi planlıyorum nasıl olur,56 cm hepsiEki Görüntüle 1340202

ayyy çok çirkin olcak bunları giyince oğlun
maşallah ona

bebek arabası alıp da üretim yeri çin olmayan varsa bana da söyleyebilir mi lütfen

ben daha almadım canım ama amcası bakıyordu sanırım alınca şettiririm sana

hepsi çok güzel ellerine sağlık k validenin
güzel günlerde giydir inşallah

Nerden aldın canım çok güzelmiş aradığım tarzda bişey
Cnm ilke bebe den aldim normalde internet satışları da var bildigim kadariyle sitesine bakabilirsin ya da n11, gittigidiyor gibi sitelerden de bi incele istersen ilke bebe olarak..
Cok guzeller cnm saglicakla giysinler kayinvalidem de ordu bişeyler kizima ama daha klasik şeyler bunlar hosmus..
cnm normal fiyatlari dediğin gibi ben de cok sevindim bu fiyata..

Canım modeli neydi acaba kusura bakma çok soru sordum;(

eline sağlık kv nin

aynen canım yaa sağ salim kucağımıza alalım inş amiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…