- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.721
Annem bu nevresimi almis kizima :)
bebek arabası alıp da üretim yeri çin olmayan varsa bana da söyleyebilir mi lütfen
cnm modelini urun gelince yazarım bugun teslim ediceklerdi yalniz senin icin sitesine baktim indirimde gorunmuyordu besikler..Canım modeli neydi acaba kusura bakma çok soru sordum;(
Butikbebe.com canimayyyy çok şeker nerden almış kiiiiii
İkisi de güzel canimKızlar iki Beşik Arasında kararsız kaldım eşimde yok tek Başıma da karar veremedim
Eki Görüntüle 1341536 Eki Görüntüle 1341537
Sizce hangisi daha güzel pierre cardinin Özellikleri daha iyi fakat diğerinin de yanı açılarak anne yanı Beşik olarak da kullanılabiliyor
O fiyonk erkek bebekte Abes durur mu sizceİkisi de güzel canim
Bence boyut olarak ikincisi daha büyük duruyor. İkinciyi tercih et
Insanın kendi bebeğine bişey örmesi çok güzel bi duyguymuş bende battaniyeye başladım şimdi yavaş yavaş örüyorum bu da çok Şirin olmuş güzel günlerde kullanın inşKizima ordum yeni bitti :)Eki Görüntüle 1341541
Oyyyyy ne ŞirinKapı süsümüz
ne sevimli bir kapı süsü o maşallah öpmelik koklamalık olmuş,atkısını yerim ben minik ayınınKapı süsümüz
amin cnm hepsi çok güzelEki Görüntüle 1340945 Eki Görüntüle 1340946 Eki Görüntüle 1340947 Eki Görüntüle 1340948 Eki Görüntüle 1340949 Eki Görüntüle 1340950 Eki Görüntüle 1340951 Eki Görüntüle 1340952 Eki Görüntüle 1340953
Kv min kızımıza ördükleri. Allahım bunları kızıma giydirmeyi kısmet etsin inşallah. Hala rüya gibi kızım doğsun da sağ salim rüyam gerçek olsun. Ve tabi tüm hamileler mutlu mutlu bebeklerine kavuşsun. Amiin:)
çok güzel yakışıklı olur:)kızlar mart başı gibi sözü olacak görümcemin oğluşuma bunları giydirmeyi planlıyorum nasıl olur,56 cm hepsiEki Görüntüle 1340202
çok güzeller canım aminEki Görüntüle 1340945 Eki Görüntüle 1340946 Eki Görüntüle 1340947 Eki Görüntüle 1340948 Eki Görüntüle 1340949 Eki Görüntüle 1340950 Eki Görüntüle 1340951 Eki Görüntüle 1340952 Eki Görüntüle 1340953
Kv min kızımıza ördükleri. Allahım bunları kızıma giydirmeyi kısmet etsin inşallah. Hala rüya gibi kızım doğsun da sağ salim rüyam gerçek olsun. Ve tabi tüm hamileler mutlu mutlu bebeklerine kavuşsun. Amiin:)
canım yanı açılan daha iyi olurKızlar iki Beşik Arasında kararsız kaldım eşimde yok tek Başıma da karar veremedim
Sizce hangisi daha güzel pierre cardinin Özellikleri daha iyi fakat diğerinin de yanı açılarak anne yanı Beşik olarak da kullanılabiliyor
eline sağlıkKizima ordum yeni bitti :)Eki Görüntüle 1341541
Kapı süsümüz
Teşekkür ederim annem yaptıne sevimli bir kapı süsü o maşallah öpmelik koklamalık olmuş,atkısını yerim ben minik ayının
tesekkur ederim size de kolay gelsinInsanın kendi bebeğine bişey örmesi çok güzel bi duyguymuş bende battaniyeye başladım şimdi yavaş yavaş örüyorum bu da çok Şirin olmuş güzel günlerde kullanın inş
ayy çok güzelKapı süsümüz
canım bence hangisi biraz daha büyükse onu tercih etKızlar iki Beşik Arasında kararsız kaldım eşimde yok tek Başıma da karar veremedim
ellerine sağlık hamarat anne çok cici olmuşKizima ordum yeni bitti :)Eki Görüntüle 1341541
Kapı süsümüz
tesekkur ederim size de kolay gelsin
ayy çok güzel
Bende hafta sonuna kadar yapacağım paylasirim burada malzemeler tam yapistiricim eksik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?