- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.741
Teşekkür ederimcanım bence hangisi biraz daha büyükse onu tercih et
ama model olarak ikiside çok güzel
fiyonk o kadar önemli değil kız ya da erkek bebek sonuçta
gerekirse fiyonku sökmek zor olmaz sanırım
ellerine sağlık hamarat anne çok cici olmuş
çok güzel iyi günlerde kullanın
canım ben süsler filan yaptımArkadaslar doğumdan sonra hastane eve gelen misafirlerinize ikram/hediyelik neler tasarladiniz???
Kacirmadim firsati aldim biseler benkızlar erken kalkan annelere duyurulur e bebekte akşam 8 sabah 8 arası anne bebek giyim ve ayakkabıda etiketin yarısı kampanyası var
güzel şeyer var ihtiyacı olanlara duyrulur
çok teşekkürler, memnun musun pekibebe confort- fransa
çok teşekkürlerAlmanya benimki kiddy biraz Pahalı ama ben çok beğendim
tamam fıstık sağol :)ay çok sağol canım ben bi inceleyim
yok artık ne kadar uygun canım burda sadece beşiği bile 300 den fazla
hatta tam takım cumartesi mağazada 499 idi yanılmıyorsam
güle güle kullan çok güzel ve çok uygun
ayyy çok çirkin olcak bunları giyince oğlun
maşallah ona
ben daha almadım canım ama amcası bakıyordu sanırım alınca şettiririm sana
hepsi çok güzel ellerine sağlık k validenin
güzel günlerde giydir inşallah
Arkadaslar doğumdan sonra hastane eve gelen misafirlerinize ikram/hediyelik neler tasarladiniz???
iyi etmişsin çok uygun şeyler vardı canımKacirmadim firsati aldim biseler ben
tamam fıstık sağol :)
çok cici canım ya güle güle kullanınYatak odasi icin besigimiz...
iyi etmişsin çok uygun şeyler vardı canım
çok cici canım ya güle güle kullanın
Arkadaşım hazırladığın magnetleri lohusa terliğini gondolunu paylaşabilir misin.? Allah her birini güle güle kullandırmayı merak ettim. Ben de bugün lohusa tacımı ve beşiğin cibinliğini aldım. Yarın da beşik içine elyaf yorganı ve nevresimi dikilecek. Bu hafta bebek için tek eksiğim olan bebek temizleme pamuğunu ve hastane terliğimi alacağım. Ama hastane için nasıl bir terlik alacağımı daha bilmiyorum. Sonrasında da ziyaretçiler için hediyel,k ve ikramlık işi var beni bekleyen...Evet bayanlar sayili gunler kala son eksiklerimizde tamam lanir evet lohusa terligim tacim cikolata ve lokum dagitacagim kondolum ve hazirladim magnetleri koyacagim sepetimin suslemelerini bitirdik aldigimiz ates olcer ve bebegin guncesi kitabimizda geldi galiba biz haziriz birde o zaman yapmak icin lohusa serbeti aldim birde gogus pompasi ve sut getirmesi icin eczaneden bitkisel cayimizi aldik herhalde bisey kalmadi
Eki Görüntüle 1344340 Eki Görüntüle 1344341 Eki Görüntüle 1344346 Eki Görüntüle 1344352 Eki Görüntüle 1344353 Eki Görüntüle 1344356 Eki Görüntüle 1344358 Eki Görüntüle 1344361 iste resimleride bunlar tabi emzirme yastigimizida yaptik
Canim ben lokum aldim eve gelenlere ben izmirliyim bizde lokum verilir sadece hastane icin cikolata alicam bir kutu yeter doye dusunuyorum onda da magnetleri ben kendim yaptim keceden ve orme olarak bak onlarda bunlarArkadaşım hazırladığın magnetleri lohusa terliğini gondolunu paylaşabilir misin.? Allah her birini güle güle kullandırmayı merak ettim. Ben de bugün lohusa tacımı ve beşiğin cibinliğini aldım. Yarın da beşik içine elyaf yorganı ve nevresimi dikilecek. Bu hafta bebek için tek eksiğim olan bebek temizleme pamuğunu ve hastane terliğimi alacağım. Ama hastane için nasıl bir terlik alacağımı daha bilmiyorum. Sonrasında da ziyaretçiler için hediyel,k ve ikramlık işi var beni bekleyen...
O konuda hiç bilgim yok şeker fiyatları vs nasıldır adedi 1 TL ye iyi bir şey çıkarmak mümkün müdür?? Siz neler yapıyorsunuz merak ediyorum??
Masallah cnm hepsi cok güzel. .Agiz tadiyla kullanin insallah..Eki Görüntüle 1344340 Eki Görüntüle 1344341 Eki Görüntüle 1344346 Eki Görüntüle 1344352 Eki Görüntüle 1344353 Eki Görüntüle 1344356 Eki Görüntüle 1344358 Eki Görüntüle 1344361 iste resimleride bunlar tabi emzirme yastigimizida yaptik
bu suslemeler çok guzel olmş cnm ya çk begendim. Bnde magnet için sepeti kendim yapmayı duşunuyorum senin sepetinde bna bi fikir oldu kaydettim eline saglık . Peki bişey sorcm cnm sepetin kutusunu hazırmı aldın yoksa kab gbi bi şeymi ?Eki Görüntüle 1344340 Eki Görüntüle 1344341 Eki Görüntüle 1344346 Eki Görüntüle 1344352 Eki Görüntüle 1344353 Eki Görüntüle 1344356 Eki Görüntüle 1344358 Eki Görüntüle 1344361 iste resimleride bunlar tabi emzirme yastigimizida yaptik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?