2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Teşekkür ederim

tamam fıstık sağol :)

Arkadaslar doğumdan sonra hastane eve gelen misafirlerinize ikram/hediyelik neler tasarladiniz???

hazır kurupastalar çubuk krakerler verceğim valla çokta umrumda loğusa halime birde loğusa şerbeti işte yanında

hastaneye gelenlere kolonya şişesi yaptım birde bebek çikolatası vereceğiz tabi kolonya dökeriz o kadar

Evet bayanlar sayili gunler kala son eksiklerimizde tamam lanir evet lohusa terligim tacim cikolata ve lokum dagitacagim kondolum ve hazirladim magnetleri koyacagim sepetimin suslemelerini bitirdik aldigimiz ates olcer ve bebegin guncesi kitabimizda geldi galiba biz haziriz birde o zaman yapmak icin lohusa serbeti aldim birde gogus pompasi ve sut getirmesi icin eczaneden bitkisel cayimizi aldik herhalde bisey kalmadi

Arkadaşım hazırladığın magnetleri lohusa terliğini gondolunu paylaşabilir misin.? Allah her birini güle güle kullandırmayı merak ettim. Ben de bugün lohusa tacımı ve beşiğin cibinliğini aldım. Yarın da beşik içine elyaf yorganı ve nevresimi dikilecek. Bu hafta bebek için tek eksiğim olan bebek temizleme pamuğunu ve hastane terliğimi alacağım. Ama hastane için nasıl bir terlik alacağımı daha bilmiyorum. Sonrasında da ziyaretçiler için hediyel,k ve ikramlık işi var beni bekleyen...
O konuda hiç bilgim yok şeker fiyatları vs nasıldır adedi 1 TL ye iyi bir şey çıkarmak mümkün müdür?? Siz neler yapıyorsunuz merak ediyorum??

Canim ben lokum aldim eve gelenlere ben izmirliyim bizde lokum verilir sadece hastane icin cikolata alicam bir kutu yeter doye dusunuyorum onda da magnetleri ben kendim yaptim keceden ve orme olarak bak onlarda bunlar

bu suslemeler çok guzel olmş cnm ya çk begendim. Bnde magnet için sepeti kendim yapmayı duşunuyorum senin sepetinde bna bi fikir oldu kaydettim eline saglık . Peki bişey sorcm cnm sepetin kutusunu hazırmı aldın yoksa kab gbi bi şeymi ?

Son alisverisler..

Eklentiler

• PicsArt_1419114478528.webp
    41 KB · Görüntüleme: 129
  • PicsArt_1419114767132.webp
    41 KB · Görüntüleme: 126
  • PicsArt_1419114732040.webp
    69 KB · Görüntüleme: 157
  • PicsArt_1419114700022.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 144
  • PicsArt_1419114668383.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 140
  • PicsArt_1419114636833.webp
    54 KB · Görüntüleme: 138
  • PicsArt_1419114596318.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 131
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…