2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

sizin kullandığınız bir ürüne ben itici desem hoş olur mu hala itici diyorsunuz ne kadar saygı duyduğunuz ortada,kimseye emrivaki yapmıyorum aynen bende fikrimi yazıyorum ben yazdım diye kimse koşa koşa gidip dediklerimi almıyor, tepkime ters yersiz diyemezsiniz

sorun şu: ben sizin kullandığınızı bilerek itici demiyorum, siz belirtmeseniz kullandığınızı bile bilmem. benim ürüne karşı tepkim sizden bağımsız. bunu üstüne basa basa vurgulayayım. bu "ben çikolatayı sevmiyorum, bana itici geliyor" diyen birine, "benim yediğim çikolataya nasıl itici dersin" gibi bişey. algıda seçicilik yapmayalım. ben yazdım diye de herkese itici gelmiyor :) sakin olalım. herkes fikrini belirtsin, geri kalanına saygı duymak düşsün dimi.

bende kullandığımı ve itici denilmesinden rahatsız olduğumu söylüyorum farkındamısınız, vay siz özellikle benim kullandığım bir ürüne nasıl itici dersiniz demiyorum, tekrar belirtiyorum ''bende kullanıyorum itici denilmesinden hoşlanmıyorum'' diyorum
saygı karşılıklı değil mi:) saygılar....

sizin hoşnutluğunuzu şuan birincil görevim olarak üstüme vazife alıyorum. baştan algılayamadığım için üzgünüm. artık dikkat ederim. bir liste oluşturursanız, diğer kullandığınız ürünlere karşı yaklaşımımı da değiştiririm :)
iyi günlerr :) :)

komik mi şimdi birde dalga geçiyorsunuz, istediğinizi yapın, saygı anlayışınız ortada gerçekten

lütfen konuyu daha fazla uzatmayalım başkalarına saygısızlık olmasın güzel bir sayfayı böyle meşgul etmeye gerek yok

Ben inşallah beşik (60-120) olanlar, 3 kapakli dolap ve sifonyer setli olan bebek odasi alacagim
Beşik benim odamda olacak 2 yasinda sanirim kendi odasina geçer
3 yasinda da bazali yatak alirim 10-12 sene bu takimi kullanır
Sonra da güzel bir genç odasi aliriz
Park yatak benim de hoşuma gitmiyor ama memnun kalanlar da var
Benim alacagim beşik asansörlü derin ahşap beşikler bebeği alirken on koruma sini indirmek gerekiyor yuksek yani
Güvenli olacagini düşünüyorum diğer nesillere gore
2 beşik linki verilmiş Çevremdekilerin bunu kullaniyor ama en fazla 1 yasina kadar. Sonra çocuk cikiyormus

bebefixden mi lajivert mobilyadan mı alacaktın, güle güle kullansın

evet canım ben bir sene bile kullanmam zaten o beşikleri güvenli değil, oğlum olduğu için bebekte her an gözümün önünde olsun diye ilk zamanlar böyle bir model alıyorum, mutfakta iş yaparken vs gözümün önünde olsun diye

Bana da ondan Komşum verecek bebeği 1.5 yasinda artik kullanmiyor
İcbkumasi biraz yipranmis ama belki yoltuk kaplayan bir yere bir kumaz gecirtirim icine
Bende mutfakta odada vs yaninda dursun diye istiyorum

Bugün bebeğinin findik battaniyesi ve orgu battaniyesi için altına kumaş aldim. Yikadim. Perşembe gibi dikime verecek

buda değişik eşimle gezerken gördük küçük bişey eşimin aklına da yatmıştı

büyüyen beişkten an itibarı ile vazgeçtim bela olucak dediğin gibi

normal beşiklerin de alçaltma yüksseltme ayarı olanlarvar canm

kıyafetler çok şirin güzel de ben şuan daha ziyade bebek odasına yoğunlaştım. ne düşünüyosunuz karyolalı bebek odası mı park yatakla dolap şifonyer mi???

valla cnm ben park yatak alacam sanırım çok beğenmiyorum ama kullanışlı olduğunu söylüyorlar bide dolap alırım halı perde derken güzel bişeyler olur umarım

valla cnm ben park yatak alacam sanırım çok beğenmiyorum ama kullanışlı olduğunu söylüyorlar bide dolap alırım halı perde derken güzel bişeyler olur umarım

cnm araştırdın mı park yatakları? ben bayadır araştırıyorum hala karar veremedim. chicco lullaby modeli güzel ve sağlam gibi ama 70x100 boyutları biraz küçük geldi.

cnm araştırdın mı park yatakları? ben bayadır araştırıyorum hala karar veremedim. chicco lullaby modeli güzel ve sağlam gibi ama 70x100 boyutları biraz küçük geldi.

chicco da sallanma özelliği yok diye biliyorum netten araştırdım biraz kafam iyice karıştı nasip olursa bu hafta sonu alışverişe gidicez görünce karar vermek daha kolay olur sanki

ben çok araştırdım en iyi beşikler ikea da hem iki kademeli olarak ayarlanabiliyor hemde, yanda ki korkuluk bebek bir yaşa gelince çıkartılıyor ayrıca internetten izledim hepsi bütün güvenlik testlerinde geçmiş, misal köşeleri sivri değil ve yatağı koyduğun yerde havalandırma mevcut, kullanılan boya bebeklerin sağlığı için zararlı değil, ayrıca ikeada yatağın tamamını kaplayan koruyucu pedlerden var onun da fiyatı 35 tl civarıydı sanırsam,,,,
fiyatları 159tl den başlayıp 459 tl ye kadar değişiyor ben hafta sonu baktım 159 olanda 459 olanda aynı güvenlik önlemlerini almışiiii

Bana da ondan Komşum verecek bebeği 1.5 yasinda artik kullanmiyor
İcbkumasi biraz yipranmis ama belki yoltuk kaplayan bir yere bir kumaz gecirtirim icine
Bende mutfakta odada vs yaninda dursun diye istiyorum
güzel olur canım gündüz sen odada otururken yanında olur ilk zamanlar gözünün önünde olması iyi olur, dediğin gibi kılıf yaptırırsın ben içine ince bir pamuk yatak yapıcam
Bugün bebeğinin findik battaniyesi ve orgu battaniyesi için altına kumaş aldim. Yikadim. Perşembe gibi dikime verecek
güle güle kullansın canım

varsa ne güzel canım mobilya daha güzel duruyor ben güvenlik için diyorum zaten

canım baktım dediğin model çok güzel hem görsel olarak hem güvenlik açısından, park beşik dışında da varmış iki kademeli dediğin model bu sanırım

http://www2.ikea.com.tr/urun-katalo...runleri/00248529/hensvik-bebek-karyolasi.aspx

bende oda almak istemiyorum onun yerine, güzel bir park yatak alıyım diyorum,gereksiz geliyor bana oda takımı.

bende oda almak istemiyorum onun yerine, güzel bir park yatak alıyım diyorum,gereksiz geliyor bana oda takımı.
Bende eninde sonunda oda takimi alınacak diyorum
Onun için şimdiden alayim bebegin esyalari ortada kalmasin diye düşünüyorum
Alacagim takımlar 1500 civari zaten. 10 yasina kadar kullanır en azindan
Vayy ne babanneler var
Bizimki de ancak söylüyor alaçam diye
Bayramda gidiyoruz bakalim ne almis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…