- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
sizin kullandığınız bir ürüne ben itici desem hoş olur mu hala itici diyorsunuz ne kadar saygı duyduğunuz ortada,kimseye emrivaki yapmıyorum aynen bende fikrimi yazıyorum ben yazdım diye kimse koşa koşa gidip dediklerimi almıyor, tepkime ters yersiz diyemezsinizbende kendi şahsi fikrimi belirttim. bana göre itici. sen kullanıyorsan memnunsan buna lafım olmaz ama beni güvenlik açısından da görsellik açısından da cezbetmiyor. lütfen fikirlerimize saygı duyup, emri vaki çıkarımlarda bulunmayalım. burda birbirimize sadece fikir beyan ediyoruz. demeyin, söylemeyin, gibi ters tepkiler bence yersiz.
sizin kullandığınız bir ürüne ben itici desem hoş olur mu hala itici diyorsunuz ne kadar saygı duyduğunuz ortada,kimseye emrivaki yapmıyorum aynen bende fikrimi yazıyorum ben yazdım diye kimse koşa koşa gidip dediklerimi almıyor, tepkime ters yersiz diyemezsiniz
bende kullandığımı ve itici denilmesinden rahatsız olduğumu söylüyorum farkındamısınız, vay siz özellikle benim kullandığım bir ürüne nasıl itici dersiniz demiyorum, tekrar belirtiyorum ''bende kullanıyorum itici denilmesinden hoşlanmıyorum'' diyorumsorun şu: ben sizin kullandığınızı bilerek itici demiyorum, siz belirtmeseniz kullandığınızı bile bilmem. benim ürüne karşı tepkim sizden bağımsız. bunu üstüne basa basa vurgulayayım. bu "ben çikolatayı sevmiyorum, bana itici geliyor" diyen birine, "benim yediğim çikolataya nasıl itici dersin" gibi bişey. algıda seçicilik yapmayalım. ben yazdım diye de herkese itici gelmiyor :) sakin olalım. herkes fikrini belirtsin, geri kalanına saygı duymak düşsün dimi.
bende kullandığımı ve itici denilmesinden rahatsız olduğumu söylüyorum farkındamısınız, vay siz özellikle benim kullandığım bir ürüne nasıl itici dersiniz demiyorum, tekrar belirtiyorum ''bende kullanıyorum itici denilmesinden hoşlanmıyorum'' diyorum
saygı karşılıklı değil mi:) saygılar....
komik mi şimdi birde dalga geçiyorsunuz, istediğinizi yapın, saygı anlayışınız ortada gerçektensizin hoşnutluğunuzu şuan birincil görevim olarak üstüme vazife alıyorum. baştan algılayamadığım için üzgünüm. artık dikkat ederim. bir liste oluşturursanız, diğer kullandığınız ürünlere karşı yaklaşımımı da değiştiririm :)
iyi günlerr :) :)
Ben inşallah beşik (60-120) olanlar, 3 kapakli dolap ve sifonyer setli olan bebek odasi alacagim
Beşik benim odamda olacak 2 yasinda sanirim kendi odasina geçer
3 yasinda da bazali yatak alirim 10-12 sene bu takimi kullanır
Sonra da güzel bir genç odasi aliriz
Park yatak benim de hoşuma gitmiyor ama memnun kalanlar da var
Benim alacagim beşik asansörlü derin ahşap beşikler bebeği alirken on koruma sini indirmek gerekiyor yuksek yani
Güvenli olacagini düşünüyorum diğer nesillere gore
2 beşik linki verilmiş Çevremdekilerin bunu kullaniyor ama en fazla 1 yasina kadar. Sonra çocuk cikiyormus
Bana da ondan Komşum verecek bebeği 1.5 yasinda artik kullanmiyorbebefixden mi lajivert mobilyadan mı alacaktın, güle güle kullansın
evet canım ben bir sene bile kullanmam zaten o beşikleri güvenli değil, oğlum olduğu için bebekte her an gözümün önünde olsun diye ilk zamanlar böyle bir model alıyorum, mutfakta iş yaparken vs gözümün önünde olsun diye
buda değişik eşimle gezerken gördük küçük bişey eşimin aklına da yatmıştıaynı şeyi bende düşündüm. odasına sadece beşik almayı(park yatak bana itici geliyor) ve yanımda yatırmak için şunu almayı düşünüyorum. en azından 6-7 ay beni götürecek fiyatıda 200 tl. eğer fikir olursa diye ekliyorum.
http://www.e-beybi.com/Besik-ve-Sepet/Mirada-4010-Otomatik-Sallanir-Besik-Mavi.aspx
büyüyen beişkten an itibarı ile vazgeçtim bela olucak dediğin gibiayy bakıyorum bakıyorum sonradan anladım ne işe yaradığınıkendimizde yapabiliriz dediğin gibi canım
hepside çok güzel bayıldım sağlıkla giysinler
çok güzeller seninkide sağlıkla giysin
lcw nınkilerde çok güzel oluyor canım bende alıcam
park yatağı herkese tavsiye ederim
canım büyüyen beşik başına bela olacak en güzeli sepet beşik al ben yonca bam bam alıcam oğlumun odasına da mobilya beşik kurucam tutunup kalkmaya başlayınca oğlumun park beşiğini kurucam
çok haklısın canım katılıyorum, oğluma şimdi alıcaz odasını iyikide önceden ısrar etmemişim
niye basit olsun ki park yatak, görsellik mi önemli çocuğun güvenliğimi, hanedan park yataklar v ar hem de beyaz gayet şık duruyor mevzu şıklıksa
Kızlar park beşik hakkında olumsuz yorum çok görüyorum, kimse yanlış anlamasında dediğim gibi önemli olan görsellik mi, bebeğin güvenliğimi? Önce bu sorulara cevap bulmanız lazım, evet mobilya beşikler çok şık görsel olarak güzel ama güvenli değil, bebeğiniz tutunup kalkmaya başlayınca beşik kazası çok yaşanıyor maalesef,mesela benim oğlum 6 aylıkken beşiğinin kenarından tutunup kalkmaya başlamıştı, park beşikti bizimki hemen ilk katı çıkarıp alt kata geçirdim, hamdolsun 3,5 yaşında bir kere beşik kazamız olmadı, içi çok geniş olduğu için döne döne uyuyor hala( bizimki büyük model) kaliteyes sorun çok kaliteli markalar var hatta bir marka vardı komple sökülüp yıkanıyordu bez kısmı, tatilde vs yanınızda götürebilirsiniz,gurbette olanlar özellikle tatilde aile yanına gidenler için büyük kolaylık, ablam alanyadan aldı geldi annemlerde iki aydır bebeğide rahat kendide, ben deneyimlerimi yazıyorum tabi bu tek çocuğumla olan değil çevremde çoğu kişi sonradan park beşiğe geçti beşik kazası yüzünden iyi düşünün derim, sizin yerinizde olsam kendi odama park beşik alırım ya da sepet beşik, yine bebeğinizin odasına dolabını şifonyerini alın onlar zaten gerekli, yatak olarak odaya çocuk yataklarından alabilirsiniz, bir yaşından sonra gündüzleri o yatakta yatırıp odasına yavaş yavaş alıştırabilirsiniz.
Tercih size kalmış fikrimi yazdım, lütfen birde itici demeyin hani o itici dediğiniz beşiği kullanıyorum ben.
kıyafetler çok şirin güzel de ben şuan daha ziyade bebek odasına yoğunlaştım. ne düşünüyosunuz karyolalı bebek odası mı park yatakla dolap şifonyer mi???
valla cnm ben park yatak alacam sanırım çok beğenmiyorum ama kullanışlı olduğunu söylüyorlar bide dolap alırım halı perde derken güzel bişeyler olur umarım
cnm araştırdın mı park yatakları? ben bayadır araştırıyorum hala karar veremedim. chicco lullaby modeli güzel ve sağlam gibi ama 70x100 boyutları biraz küçük geldi.
buda değişik eşimle gezerken gördük küçük bişey eşimin aklına da yatmıştı
büyüyen beişkten an itibarı ile vazgeçtim bela olucak dediğin gibi
normal beşiklerin de alçaltma yüksseltme ayarı olanlarvar canm
güzel olur canım gündüz sen odada otururken yanında olur ilk zamanlar gözünün önünde olması iyi olur, dediğin gibi kılıf yaptırırsın ben içine ince bir pamuk yatak yapıcamBana da ondan Komşum verecek bebeği 1.5 yasinda artik kullanmiyor
İcbkumasi biraz yipranmis ama belki yoltuk kaplayan bir yere bir kumaz gecirtirim icine
Bende mutfakta odada vs yaninda dursun diye istiyorum
güle güle kullansın canımBugün bebeğinin findik battaniyesi ve orgu battaniyesi için altına kumaş aldim. Yikadim. Perşembe gibi dikime verecek
buda değişik eşimle gezerken gördük küçük bişey eşimin aklına da yatmıştı
büyüyen beişkten an itibarı ile vazgeçtim bela olucak dediğin gibi
normal beşiklerin de alçaltma yüksseltme ayarı olanlarvar canm
canım baktım dediğin model çok güzel hem görsel olarak hem güvenlik açısından, park beşik dışında da varmış iki kademeli dediğin model bu sanırımben çok araştırdım en iyi beşikler ikea da hem iki kademeli olarak ayarlanabiliyor hemde, yanda ki korkuluk bebek bir yaşa gelince çıkartılıyor ayrıca internetten izledim hepsi bütün güvenlik testlerinde geçmiş, misal köşeleri sivri değil ve yatağı koyduğun yerde havalandırma mevcut, kullanılan boya bebeklerin sağlığı için zararlı değil, ayrıca ikeada yatağın tamamını kaplayan koruyucu pedlerden var onun da fiyatı 35 tl civarıydı sanırsam,,,,
fiyatları 159tl den başlayıp 459 tl ye kadar değişiyor ben hafta sonu baktım 159 olanda 459 olanda aynı güvenlik önlemlerini almışiiii
Bu beşik çok hoşuma gidiyor ama sallanmadigi için alamiyorimcanım baktım dediğin model çok güzel hem görsel olarak hem güvenlik açısından, park beşik dışında da varmış iki kademeli dediğin model bu sanırım
http://www2.ikea.com.tr/urun-katalo...runleri/00248529/hensvik-bebek-karyolasi.aspx
valla cnm ben park yatak alacam sanırım çok beğenmiyorum ama kullanışlı olduğunu söylüyorlar bide dolap alırım halı perde derken güzel bişeyler olur umarım
Bende eninde sonunda oda takimi alınacak diyorumbende oda almak istemiyorum onun yerine, güzel bir park yatak alıyım diyorum,gereksiz geliyor bana oda takımı.
Vayy ne babanneler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?