2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

kıyafetler çok şirin güzel de ben şuan daha ziyade bebek odasına yoğunlaştım. ne düşünüyosunuz karyolalı bebek odası mı park yatakla dolap şifonyer mi???

Ah canım aslımda en kullanılışı park yatak ama onlardan nefret ediyorum:) çok şık bir bebek odası olsun istiyorum bir de ablamın bambu sepet beşiğini alacağım:) oda için iki fikrim var..

Çok şık mobilya takımlı bi oda almak prenses odası gibi ya da
Beyaz bebek karla şifonyer dolap ikea dan ve de güzel bir duvar kağıdı avize emzirme koltuğu ile işi bitirmek... Çok kararsızım ah ah :))

Canım merhabalar, ben burdaki dore minik patiklere bayıldım, nereden olduğunu öğrenebilir miyim :)

Canım bu patikleri ablam bana almış lohusalıkta vs geçireyim ayağıma diye... Dore lame siyah ve pembe renkleri var büyükler için:) benimki de pembe.. Bir de hafifi çantaya atmalık bir şey ama bebekler için değil..

kıyafetler çok şirin güzel de ben şuan daha ziyade bebek odasına yoğunlaştım. ne düşünüyosunuz karyolalı bebek odası mı park yatakla dolap şifonyer mi???
Ben bebek odasi düşünüyorum inşallah
Normal ahşap beşik 3 kapili dolap ve sifonyer
Ama çok pahali degil 1500 luk takımlar var beğendiğim
Çocuk 10 yasina gelinceye kadar beşikten sonra ilave yatak kullanır 10 yasindan sonra da güzel bir genç odasi alirim inşallah
Hem o zaman kadar kiymetini bilir esyanin

Havluları göremedim ben ama hepsine bayıldım rabbim güle güle kullandırsın inşallah :)

Ekleyemedim resimleri bir türlü ama çok ciciler :) yarın pc den deneyeceğiminş:) teşekkür ederim hep birlikte sağlık mutlulukla kullanırız inş bebişlerimize,,,

bebek odası konusunda bende kararsızım offf nasıl anlatsam bilemedim çok şey var kafamda ilk düşüncem büyüyen beşik almaktı ama kocaman şeyi alıp şimdiden napıyım diyorum yer kaplıcak ama bebek de bizle yatacak baya onun için de yatak odamıza küçük beşik dahamı alıyım off çok saçma geliyor

Bunlar da ciciler

çok güzeller

Bunlarda oğluşumun papaları :)

yaa artık öğremek istiyorum bende alamadım bişey iyi günlerde kullanın bakalım

Merhaba arkadaşlar ben 1 çocuk annesi ve 2. ye hamile bir anne olarak nacizane tavsiyem oda olayını fazla abartmayın
ben kızıma almıştım sonradan yatak olan dolaplı şifonyerli oyuncak dolaplı falan ama hiç gerek yokmuş kızım hala yanımda hee yatmamış olsaydı bile keşke küçük bir beşik ve dolapla idare etseymişim sonra biraz büyüyünce ihtiyacı doğrultusunda hiç acele etmeden içime sinen bişeyler alsaydım biliyorum çok heveslisiniz herşey çok güzel olsun istiyosunuz ama inannın ilk aylar hep yanınızda olacak hem sonra yeni bişeyler bakmak çok daha zevkli olur tabi tekrar söylüyorum bu benim fikrim hadi size kolay gelsin

saol canım sanırım bende 1 beşik ve 1 dolap alacağım odayı falan boyamayı düşünüyordum hala karasızım ama bakalım biraz daha zaman geçsin karar veririm artık
bayramdan sonra 1 aylık tatile giriyor eğitimim o zaman kararlaştırırım sanırım

bende çok kararsızım ama park yatak da çok basit duruyo. güzel bi odası olsun istiyorum beyazlar içinde ama pahalı da olsun istemiyorum. ama yanımızda yatırmaya da bişey lazım ona da park yatak mı alsak işte masraflar çok

aynı şeyleri düşünüyorum

Bunlar da dolap içi düzenleyicilerim

ayy bakıyorum bakıyorum sonradan anladım ne işe yaradığını kendimizde yapabiliriz dediğin gibi canım
Bu zıvın ve şapka da 9 aylık yeğenimden hediye:)

hepside çok güzel bayıldım sağlıkla giysinler
Bunlarda oğluşumun papaları :)
çok güzeller seninkide sağlıkla giysin
lcw nınkilerde çok güzel oluyor canım bende alıcam
park yatağı herkese tavsiye ederim
canım büyüyen beşik başına bela olacak en güzeli sepet beşik al ben yonca bam bam alıcam oğlumun odasına da mobilya beşik kurucam tutunup kalkmaya başlayınca oğlumun park beşiğini kurucam
çok haklısın canım katılıyorum, oğluma şimdi alıcaz odasını iyikide önceden ısrar etmemişim

niye basit olsun ki park yatak, görsellik mi önemli çocuğun güvenliğimi, hanedan park yataklar v ar hem de beyaz gayet şık duruyor mevzu şıklıksa

canım böyle bir şey düşünüyorsan bunun boyu yerden çok yüksek olmuyor alçak epey, şu eklediğim modele bak nettende yorumlara bakarsın en çok bu tavsiye ediliyor inşaallah ben bundan alıcam sana fikir olsun

http://www.bebefix.com/Yonca-Bambam-Bebek-Besik-Kod-2013-Model_43131.html#0

Kızlar park beşik hakkında olumsuz yorum çok görüyorum, kimse yanlış anlamasında dediğim gibi önemli olan görsellik mi, bebeğin güvenliğimi? Önce bu sorulara cevap bulmanız lazım, evet mobilya beşikler çok şık görsel olarak güzel ama güvenli değil, bebeğiniz tutunup kalkmaya başlayınca beşik kazası çok yaşanıyor maalesef,mesela benim oğlum 6 aylıkken beşiğinin kenarından tutunup kalkmaya başlamıştı, park beşikti bizimki hemen ilk katı çıkarıp alt kata geçirdim, hamdolsun 3,5 yaşında bir kere beşik kazamız olmadı, içi çok geniş olduğu için döne döne uyuyor hala( bizimki büyük model) kaliteyes sorun çok kaliteli markalar var hatta bir marka vardı komple sökülüp yıkanıyordu bez kısmı, tatilde vs yanınızda götürebilirsiniz,gurbette olanlar özellikle tatilde aile yanına gidenler için büyük kolaylık, ablam alanyadan aldı geldi annemlerde iki aydır bebeğide rahat kendide, ben deneyimlerimi yazıyorum tabi bu tek çocuğumla olan değil çevremde çoğu kişi sonradan park beşiğe geçti beşik kazası yüzünden iyi düşünün derim, sizin yerinizde olsam kendi odama park beşik alırım ya da sepet beşik, yine bebeğinizin odasına dolabını şifonyerini alın onlar zaten gerekli, yatak olarak odaya çocuk yataklarından alabilirsiniz, bir yaşından sonra gündüzleri o yatakta yatırıp odasına yavaş yavaş alıştırabilirsiniz.

Tercih size kalmış fikrimi yazdım, lütfen birde itici demeyin hani o itici dediğiniz beşiği kullanıyorum ben.

bende kendi şahsi fikrimi belirttim. bana göre itici. sen kullanıyorsan memnunsan buna lafım olmaz ama beni güvenlik açısından da görsellik açısından da cezbetmiyor. lütfen fikirlerimize saygı duyup, emri vaki çıkarımlarda bulunmayalım. burda birbirimize sadece fikir beyan ediyoruz. demeyin, söylemeyin, gibi ters tepkiler bence yersiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…