- 9 Aralık 2013
- 2.245
- 4.042
- 168
- 35
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
Ay cicilerinize bayildim. Kiz seyleri her zaman daha albenili ve guzel yaa. Guzel gunlerde bebisinin uzerinde gormek nasip olsun canim.
çok güzeller canım erkek bebek kıyafetlerinde çığır açtın sen:)Bunlarda Butik Bebe internet sitesinden sipariş verdiklerim.
Tabii çok geç geliyor. Gelene kadar insanın hevesi gidiyor yahu
Birde yanında içinde hiçbir öğretici bilgiye sahip olmayan bir bebek dergisi göndermişlerVarsa yoksa reklam
Eki Görüntüle 1205562
Eki Görüntüle 1205563
Eki Görüntüle 1205564
çok güzeller canım
bende alıcam bundan civilde gördüm çok güzel canım güle güle giysinbuda benim oğluşumun ilk cicisiiEki Görüntüle 1214873
çok güzelOglumun ilk cicisi pamidordan.
teşekkür ediyorum bende cinsiyeti öğrendiğimden beri takip ediyorum indirimlerden aldım bunları her gittiğimde dee bakıyorum kaliteli görünüyorlar gerçekten daha önce aalmıştım 4 adet çıtçıtlı onlar da çok güzel büyütmüşsün sen yavrunu maşşallah hayırlı ömürler diliyorum :)
bunlar yeni ciciler halamız ve babaannemizden
çok güzeller canım güle güle kullansın kuzun
oyy çok tatlılarselam guzel anne adaylariiii :) bunlar da kizima benim aldigim ilk cicileer, malum kis bebegi olucaz her zaman orme bere takilmaz ev gezmesinde veya tulum icinde falan iyi olur diye dusundum nasiiiil
Eki Görüntüle 1221728
çok güzeller canımayy çok tatlılar ya kız bebek annişleri vurun tabi kokshluğun gözüne ohh
benimde aldığım nacizane bikaç parça bunlaarrr
kullanışlı oluyor canım kış bebesi olacaklar zatenkızlar kundak battaniyeler var nette.sizce ilk aylar için nasıl kullanışlı olurmu ?
çok güzel bende alıcam civilde var birde lcw daEki Görüntüle 1223222 iste buuu pek sevimli geldi denemek icin almayi dusunuyorum
çok tatlılar
çok güzel canım bayıldımkızımın ılk kıyafetını aldım
bu set hayalımdekı setti
ilk önce hastane çıkışını alacaktım ama sonra vazgectım 5li set olarak aldım
hastane çıkışını da farklı bir model alırım artık
ama hastane çıkışı bu kıyafetleri giyecek ilk resımlerı bu takımla olacak inşallah
güle güle kullanındiğer sayfamıza yazdım ama cicilerimiz topluyoz burda malum buraya da koyuym dün aldık biz arabamızıaslında 3 resim eklicektim ama boyut olmuyomuş ne şuursuz site öbür sayfa da oldu burda olmuyo.. neysem sinirlenmiyim
çok tatlı ah ah gelip gidip bakarsın doyamazsın:)Bu da evimin en güzel yeriişifonyerimin bi çekmecesini boşalttım oğluşumun cicilerini yerleştirdim bakıp bakıp mutlu oluyorum
Eki Görüntüle 1227537
güle güle kullansınOglusumun cicilerini koyacaktm dosya boyutu buyuk geldi
çok güzeller canım yine süper şeyler almışsınAyaklarına takacak oynayacak oğluşum inşallah
Eki Görüntüle 1229120
Eki Görüntüle 1229121
Eki Görüntüle 1229129
Eki Görüntüle 1229131
Eki Görüntüle 1229133
Eki Görüntüle 1229134
Facebook'tan yurt dışından sipariş verdiğim ürünler nihayet geldi.
06 ay arası çok seçenek yok. Az daha büyüyünce daha çok çeşit olacak
çok güzelller
güle güle giysin çok tatlıBunlar da bizim ilk cicilerimizEki Görüntüle 1231069 Eki Görüntüle 1231070 Eki Görüntüle 1231071 Eki Görüntüle 1231072
canım civil uygun ve güvenilirKızlar benimde kız bebeğim, ben daha hiç bir şeyler almadım ona, internetten nerelerden alışveriş yapıyorsunuz, küçük bi ilçede oturduğum için ancak internetten alabilirim kıyafetlerini burda çok imkan yok.
güle güle kullansın canımHain köfteler siziiiii:) ciciler almış başını gitmiş:))
Mrssoydas aldığın şapka mevlüt takımına bayıldııımmmm bayıldımmm sağlıkla giydirirsiniz inş:))
Larkin canım Allah sana bir de kız bebeği nasip etsin inş gönlünden de geçiyorsa kızı nasıl şık giydirirsiniz merak ediyorum erkek bebeğe böyle özendiğine göre:))
BiZ bebek alışverişine pek başlamıyorduk ama bir gün ablam bir sürü şey alınca ben de başladım...
Bebek mağazalarını sormuşlar civil azizbebe lcw ca GAP zara kids bölümü jacadi bilmem ne diye çıkar lcw de en uygun hem de onlar da tarz oraya bakabiltiniz jacadi marka ve pahalı ... Örnek açısından yazdım...
Oda takımını pahalı düşünmeyen arkadaşlar ikea dan alabilir ablam öyle yaptı şık bir Duvar kağıdı aksesuarlar Zat'a home dan aldığı kapı dolap kulpları ile her şeyin havası değişti hem de ucuza mal oldu... Benim beğendiğim iki oda oldu şu ana kadar o da çok uçuk malesef :))) bunlar da benim bebişini aldığım iki battaniye zarahome un kids bölümünden aldım... Siz de aldıklarınızın hemen altına nerden aldığınızı yazarsanız çok güzel olur bence :))
Bir de kendime hamirl yastığı sosis şeklinde ondan aldım gebe den... 90 tl diye almıyordum salak kafam şimdi çok rahatım yastık yatış problemi olan varsa mutlaka tavsiye ederim...
kızlar ..kızıma kışlık battaniyelerini aldım. fermuarlı battaniye , kundak battaniye ve nohut battaniye aldım. böylece battaniye işimiz bitti .benimde kullandığım bebeklik battaniyelerim var iki tane ince yeterli.ilk patik de aldım kızıma .ama resim yükleyemedim daha
canım ablanın bambu beşiğini süsle tabi
internetten örneklere bak hangisini beğenirsen çok guzel yaparsın
çok para vermeye hiç gerek yok
benım de hayalımdekı beşik ama
2 beşik bütçemizi sarsacağı için vazgectim şimdilik
puset ise tam istediğim gibi
gule gule kullan şimdiden
benımde kendı diktireceğim bir nohut battanıye var
ablama diktirmiştin kenarını gupurle susletmıstım çok guzel olmustu
kuması evde duruyor bende onu yapacağım kızıma
gecen kıs orduğum örgu battanıye var
hastane çıkışının içinden 1 tane çıkacak
1 fermuarlı kışlık battanıye komsum verecek
1 tane de annem alır 5 tane yeter sanırım
bende dün kendime yeni sütyen almak için iç çamaşırsıya gittim
kızıma yumusacık 2 tane çorap aldım
resmını yuklerım buraya durup durup çorap seviyorum
çünkü elimde başka birşey yok hala
güle güle giysin kuzucuğun çok güzellerIlk cicimiz yaza gıyer inşallah
Bunlar da dolap içi düzenleyicilerim
selam guzel anne adaylariiii :) bunlar da kizima benim aldigim ilk cicileer, malum kis bebegi olucaz her zaman orme bere takilmaz ev gezmesinde veya tulum icinde falan iyi olur diye dusundum nasiiiil
Eki Görüntüle 1221728
Bunlar çok güzelmiş nerden aldın canımBunlar da dolap içi düzenleyicilerim
Bunlar çok güzelmiş nerden aldın canım
vay çok güzel birfikirmiş bu :) bayıldım canm
BayildimBunlar da ciciler
çok güzeller canım iyi günlerde kullanın nşallah :)Bu zıvın ve şapka da 9 aylık yeğenimden hediye:)
Havluları göremedim benBunlar da ablamın hediyeleri, çıldırıp bi sürü şey almış:)
Kırmızı havlu zara home dan, yeşil olan english home. Askı ve ikili elbise de zara home.. Ili pembe tulum ve bodyleri jacadi den.. Pembe tulumları ve çoraplar da panço dan:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?