2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

ben de biberon olaayini cok arastirdim ama yaavent ya dr.browns dusunuyorum.. dr brownstan herkes memnun kalmis kullanan.. bakalim artik..

Bunlarda benim aldiklarim hic birseyimiz yok daha abladan citli badi bol battaniye besik salincak ana kucagi araba yurutec kiyafet yok ama

Eklentiler

• Fotoğraf0885.webp
    181,6 KB · Görüntüleme: 102
  • Fotoğraf0866.webp
    77,1 KB · Görüntüleme: 122
  • Fotoğraf0763.webp
    131,1 KB · Görüntüleme: 121
  • Fotoğraf0762.webp
    175,5 KB · Görüntüleme: 140
Babamiz asker olunca citli tulumu ona itafen aldim daha hicbirini gormedi ama sakliyorkum ona kalsa dogar daha alamayiz

canımcım benim kızım kızım çok gazlıydı ama çok şükür emiyordu ama bazen sütümü sağmam gerekiyodu o zaman araştırdım ve dr brown kullandım ve memnun kaldım tavsiye ederim bir emzik ve bir biberon her ihtimale karşı bulundurulmalı bence eşim sabah ezanından sonra eczaneden emzik aramaya çıkmıştı :)

http://www.e-bebek.com/dr-browns-0-cam-biberon-dogal-akis-120-ml_DRB-DB161

Kozlar benim arkadasim içinde pipet gibi birşey olan gaz yapmayan modelden kullanmak vr çok memnun kalmis
Ben ondan alacagim tavsiye etti
Anlamda 8 aylik gebe ondan aldi

http://www.e-bebek.com/dr-browns-0-cam-biberon-dogal-akis-120-ml_DRB-DB161
sanırım bu canım bende alıcam bir tane

selam
ben bu topiği yeni gördüm çok güzel olmuş
kısmetse bende 2015 ocak annesi olacağım
aranıza katılabilirmiyim

hoşgeldin aramıza tabiki gelebilirsin bu arada bende daha bişey almadım :)

canım öyle diyorlar ama kız olup gazı olanda çok, nar bende veremem canım ya verecek olsam sünnet olduğu için hurma sürerim ama o telaşta unutuluyor
Canlar ben kizimda nuk kullanmistim bpa siz diye arastirmstm memnun kaldim
nuk yoğunlukta
Bunlarda benim aldiklarim hic birseyimiz yok daha abladan citli badi bol battaniye besik salincak ana kucagi araba yurutec kiyafet yok ama
çok güzeller canım
Babamiz asker olunca citli tulumu ona itafen aldim daha hicbirini gormedi ama sakliyorkum ona kalsa dogar daha alamayiz
asker de mi eşin
selam
ben bu topiği yeni gördüm çok güzel olmuş
kısmetse bende 2015 ocak annesi olacağım
aranıza katılabilirmiyim
hoş geldin

sende dr brown diyorsun bak şimdi:)

Kızlar dün civile gittim bir şey almak gelmedi içime bir şey sinmedi oğlumdan kalan o kadar çok ki israf diye düşündüm bir tane ilk giyeceği hastane çıkışını alayım dedim beğenemedim bir türlü:) ben de bir tane nohut battaniye aldım, birde uni baby ıslak yeni doğan mendili ve şampuanı aldım sadece, sanırım kıyafet almıycam hediyede gelecek çünkü, iki tane penye battaniye alırım birde biberon emzik tamam

sen nerde oturuyosun canımcım daha önce sorduysam kusura bakma

ben onu kullandım bir tek diğerleri de iyidir belki bilemiyorum ki ama bana başka birşeye gerek bırakmadı

hoşgeldin aramıza tabiki gelebilirsin bu arada bende daha bişey almadım :)[/QUOTE]

hoşbuldum canım sağolasın
bende almadım ama yakında almaya başlamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…