2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

evet bende bunu alacağım, hafta sonu gittim baktım gerçekten çok güzel, kenarları da sivri falan değil,,,, ama 159 tl ye olan bile çok güzeldi,,,,,
birde stuva diye renkli dolaplar var onlardan bir tane alacağım, istediğin renkde ve ebatta çekmece takabiliyorsun,,, belki iki tane alırım daha kararımı veremedim,,,,

almıştır almıştır canm merak etme :)

Aldıktan sonra resmini çekip paylasir misin canim
Benim yasadigim şehirde ikia yok ama katologdan görüp çok begeniyorum.
Belki bende alabiliriz dolaptan online satis sitesinden

almıştır almıştır canm merak etme :)
aynı düşüncede bende var
aynen ne babaanneler var bizimkindede tık yok eşime diyomda cinsiyeti belli değil ondan almıyodur diyo..
ee benim annemde bilmiyo ama iyi kötü bişeler alıyo.beklemedyim cinsiyetide öğreniriz elbette
bende cinsiyeti bilmiyom ama çatlıyorum alamıyorum diye ama kullanacileceği şekilde alıyorum.

vay be ne babaanneler var, benimkiler anca bir kere aradı, görümcelerim aramadı bile,,, kara yastadırlar şimdi,,,,zaten ilk bebeğimin başını yediler,,,hııııı sevmiyorum o insanları,,,
ama şimdi bayramda gidiceğim, sorarlarsa neyin eksik diye bebek arabasını söyleyeceğim,,, ( benim düğünde ne eşya yaptılar, ne bi şey takdılar, taktıklarını eşim aldı, birde eşimden bir sürü para alıp bana yüzükle bilezik almışlar aldıkları 300 tl, eşimden ne kadar aldıklarını öğrenemedim ama 1500-2000 civarıdır,,,, ha birde ben evime eşya almadım ama onların eşyalarının parasını milletin uçak parasını bile biz ödedik,,,,,
benim beğendiğim bebek arabası 2100 civarı,, kızları ile birleşip alsınlar,,,, yaniii,,,, bende ekstradan araba koltuğunu alacağım,,, çok açgözlülük yapmış sayılmam değil mi?
bu arada ben evlendikten sonra ev ladım eşya aldım bir toplu iğne bile almadı, birde üstüne üstlük evlenmeden önce bir sürü eşya gösterdi bunlar senin diye ama hiçbir şey gelmedi,, izmirden ben kamyon tuttum ve telefon açıp söyledim,,,,, ayyyy yazdıkça yazıyorum,,,,,

kızlar ben biberon konusuna takıldım bu aralar.Alan yada almayı düşünen var mı şu ara.Hangi markayı tercih etmeyi düşünüyosunuz.philips avent yada nuk arasında kaldım.ama aventte iki tane olması gereksiz gibi geldi bana yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum ama.

Eklentiler

• Nuk-0-6-Ay-First-Choice-Disney-B_3886_1.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 67
  • 71331860402921423698.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 95

Canım ben ilk oglumda avent ve nuk ikisinden de almıştım ama en çok nuk kullanmıştım..ANNE memesi gibi başlığı yavaş ve ağır akıyor ...şimdiki oğluma da nuk aldım hatta emziğini bile aldım nuk un

benim çok hoşuma gitti nuk.annem emziğini nuktan falan almışta bi baktımda çok şeker duruyo biberonları hatta az kalsın araştırmadan aventin biberon setini alcaltım .bu BPA zararlıymış sanırım.Nuk'un disney serisi diğerlerine göre pahalı disney serisi olmasımı yoksa BPA sız olmasından mı kaynaklanıyo acaba.

Bu beşik çok hoşuma gidiyor ama sallanmadigi için alamiyorim
doğru canım sallamaktan muzdarip bir anne olduğum için otomatik sallanan beşik bile düşündüm ben ama inşaallah bu oğlumun gazı olmazda sallamadan uyuturum bu sefer
çok güzeller güle güle giysin canım içini doldursun
çok güzel canım ben ikea ürünlerini çok seviyorum ama mağazası yok online satışda her ürün olmuyor, stuva serisi çok güzel kombini hoş olur, bende oğluma saklama ünitelerinden istiyorum büyüdü artık diyordum ama kardeşide kullanır şunlardan http://www2.ikea.com.tr/urun-katalo...zumleri/99847410/trofast-saklama-unitesi.aspx
canım çok şey istemiyorsun hakkın bende farklı rurumda değildim tek farkı maddi durumları yok o yüzden yapamadılar birde ben seviyorum onları onlarda beni, dedesi sağolsun oğluma şu alınacak dersem alıyor hemen şimdi ama düğündekiler benimde içimde, istediğin araba epey pahalı inşaallah alırlar düğünde masraftan kaçmışlar bu seferde taşın altına ellerini koymayabilirler
http://www2.ikea.com.tr/urun-katalo...rler/gardiroplar/69876654/stuva-gardirop.aspx

bu dolapdan almak istşyorum mavi beyaz veya mavi yeşil konbinlerim diye düşünüyorum,,,,
çok güzel mavi yeşil olabilir belki ilerde birde kızın olur:)

canımm ben bebedor kullandım o yüzden bu konuda yardımcı olamam ama gaz önleyici olmasına dikkat et biberon kullanınca gaz çok oluyor, birde anne memesi gibi olanlardan olsun

nuku not ettim tabi inşaallah gerek kalmaz

bana göre eksik olduğunu söyle ama canm markasını söyleme nasıl alırsalar alsınlar, rabbim hep iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi inşallah, öyle alışmış öyle de giderler bundqan sonra gibime geliyor rabbm yardımcın olsun

ben aventin biberonlardan 1 cam birde pembe renk almayı düşünüyorum canm

amin canım çok saol :)

bebedorun da bpa sız ürünü var onuda dün araştırırken gördüm aventle aynı tipi.gaz olayı çok olduğu için tecrübelilerden yardım istiyorum çünkü çevremde böyle şeylere dikkat eden pek yok klasik biberon kullanmış herkes.
eşimede anlattım kafamıza avent yattı ama zararsız olması benim için daha önemli markası farketmez.

hayırlısıyla bende pztden sonramı baksam kız sa pembeden alırım çok tatlı

Kozlar benim arkadasim içinde pipet gibi birşey olan gaz yapmayan modelden kullanmak vr çok memnun kalmis
Ben ondan alacagim tavsiye etti
Anlamda 8 aylik gebe ondan aldi

canım ben emzirdim bazen sütüm çok olunca kullandım çok kullanmadım biberonu çalışmadığım için ama çalışıyorsan en iyisini al derim sonuçta hep onunla beslenecek bak kullanan arkadaş yazmış nuk alabilirsin anne memesi gibi olması çok önemli senin memeni unutmaması için ve gaz önlemesi çünkü çok çektik biz gazdan normal emdiği halde, biberonla beslenen daha çok hava yutuyor, iki kriter önemli, daha doğrusu 3 bpasız olacak, anne memesi gibi birde gaz önleyici kararını buna göre verirsin, cam iyi oluyor ama kırılma ihtimali çok
arkadaşlar son zamanlarda bende bunu düşünüyoorum çok kaliteli gibi durmuor ama karar veremiyorum
Eki Görüntüle 1239227 Eki Görüntüle 1239228

canım görünüşü çok hoş bence ben beyaza bayılırım bebek mobilyasında yakından bakma imkanın varsa kalitesini anlarsın ya da nette yorumlara bakabilirsin

efalim erkek bebekler kız bebeklerine göre daha gazlı oluyorlar....İLK doğdu zaman agzına bir tane nar tanesinin suyunu sıkrsan bebeklerde gaz olmaz diye bir şehir efsanesi var geçenlerde eşime ben odaya çıkmadan bebek gelirse ağzına sık dedim ama ben beceremem dedi nuk un cam olanlarına da baktım ama çok ağır geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…