2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Aaayyy bunlar çok güzel işteee. Ben de istiyorummmm. Nereye baksam çirkin zevksiz şeyler görüyorum hamileler için, ama bunlar harika. Hemen bakmalıyım.
Güle güle giy canım.

tesekkur ederim canim ben de cok aradim hem şık olsun hem rahat olsun derken buldum sonunda :) sen de gonlune gore bulursun insallahj

Bunlarda bizim ilk ciciler indirim vardı lcw internet sitesınde hemencik aldım hepsine 50 tl verdim normalsde bir 5 li takım 40 tl idi indirim olunca hesaplı oldu

Eklentiler

• image.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 104
  • image.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 114
  • image.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 117
  • image.webp
    2 KB · Görüntüleme: 111
Bunlarda bizim ilk ciciler indirim vardı lcw internet sitesınde hemencik aldım hepsine 50 tl verdim normalsde bir 5 li takım 40 tl idi indirim olunca hesaplı oldu
çok güzeller canım güle güle kullanın

canim ben de cok dusundum uzun kollu mu alsam, soguk olur mu, usur muyum diye.. ama zaten hastaneler sicak oluyor, bizim evler de cok sicak oluyor, e sut uretirmi terletiyormus diyor lar oyle olunca bunlarda karar kildim :) he cok usursem diye de triko sabahlik aldim :) hepsi dogum sonrasi icin sut bulasir, bebek kusar, kanama olur falan degisimlik olsun dedim pek mi detayciyim ne :))

Eki Görüntüle 1241115 kizlar minigimin ayakkabilari. Henüz gelmedi kargodan ama ben resmine bakip bakip seviyorum :)

amanda aman yesinler ayakkabılarını

yok canım sivastayım ben, sen nerdesin

yok canım bem istanbuldayım pek bi yakınmışız

ne güzel canım gerek kalmaz inşaallah bu seferde emziririz sadece

inşallah ama yinede tecrübelerime dayanarak birer tane bulundurmak gerekiyor

aman beaaa ne kasıyosun varsın olsun doğumdan sonra hep beraber zayıflama topiği yaparız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…