- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
Aaayyy bunlar çok güzel işteee. Ben de istiyorummmm. Nereye baksam çirkin zevksiz şeyler görüyorum hamileler için, ama bunlar harika. Hemen bakmalıyım.Eki Görüntüle 1240736 Eki Görüntüle 1240740 Eki Görüntüle 1240741 Eki Görüntüle 1240744 bu sefer kendi cicilerimle karsinizdayimmm :)
Eki Görüntüle 1240736
canım seni biliyorum ama nazın topiği dediğini anlamadım
teşekkür ederim bu arada sanada hayırlı olsun
Aaayyy bunlar çok güzel işteee. Ben de istiyorummmm. Nereye baksam çirkin zevksiz şeyler görüyorum hamileler için, ama bunlar harika. Hemen bakmalıyım.
Güle güle giy canım.
çok güzeller canım nerden aldınEki Görüntüle 1240736 Eki Görüntüle 1240740 Eki Görüntüle 1240741 Eki Görüntüle 1240744 bu sefer kendi cicilerimle karsinizdayimmm :)
Eki Görüntüle 1240736
yine instagram sagolsun :) iki farkli sayfadan aldim ama ikisini birinden ikisini birindençok güzeller canım nerden aldın
paylaşırmısın canm onları dayine instagram sagolsun :) iki farkli sayfadan aldim ama ikisini birinden ikisini birinden
paylaşırmısın canm onları da
saol canmcanim triko sabahlik ve ekru gecelik pijamasepeti, diger iki pijama takimi da cossybyaquabutik sayfalarindan :)
Eki Görüntüle 1240736 Eki Görüntüle 1240740 Eki Görüntüle 1240741 Eki Görüntüle 1240744 bu sefer kendi cicilerimle karsinizdayimmm :)
Eki Görüntüle 1240736
topikler karıştı,aselin topiğinden
Eki Görüntüle 1240736 Eki Görüntüle 1240740 Eki Görüntüle 1240741 Eki Görüntüle 1240744 bu sefer kendi cicilerimle karsinizdayimmm :)
Eki Görüntüle 1240736
inşallah canım,hayırlı olsun dediğimi ilet asele maşallah kuzusunahi şimdi oldu canım
aselcimde doğum yaptı kızıı bi görsen yersin ama ya maşallahı var
darısı bizlere olsun inşallah
oyy çok tatlılar canım güle güle giyinsinEki Görüntüle 1241115 kizlar minigimin ayakkabilari. Henüz gelmedi kargodan ama ben resmine bakip bakip seviyorum :)
çok güzeller canım güle güle kullanınBunlarda bizim ilk ciciler indirim vardı lcw internet sitesınde hemencik aldım hepsine 50 tl verdim normalsde bir 5 li takım 40 tl idi indirim olunca hesaplı oldu
çok güzeller canım güle güle giyin, ahh birde tesettürlülere uygun doğru düzgün bir şey olsa
ama çok güzel bunlar ya bayıldım
ben daha almadım ama beyaz olan takıma bayıldım
yalnız doğumun kışın ya doğum içinmi aldın bunları yoksa şu an kullanmak içinmi
acaba doğum içinde böyle biraz daha ince ferah şeylermi almak daha uygun olurki
Eki Görüntüle 1241115 kizlar minigimin ayakkabilari. Henüz gelmedi kargodan ama ben resmine bakip bakip seviyorum :)
yok canım sivastayım ben, sen nerdesin
yok canım bem istanbuldayım pek bi yakınmışız
ne güzel canım gerek kalmaz inşaallah bu seferde emziririz sadece
slm hamişler çok canım sıkkın hiç evden çıkmak istemiyorum keşke kızımı okula götürüp getircek birileri olsada evden çıkmasam ne iyi olurdu.Kilomdan dolayı kimse hamile olduğumu anlamıyo çok kilo almışsın deyip morelimi bozuyolar bende durduk yere hamileyim de ondan diyemiyorum kimsenin beni görmesini istemiyorum bazen hiç çıkmadığımda oluyo160 boya 84 kilo bayaaa çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?