2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

haklısın aslında canım bende kısa kol alacağım sanırım
dediğin gibi hastane olsun ev olsun sıcak oluyor
yoo çok detaycı olmak değil canım gerekli olanı almak lazım
ama ben pijama alacağım gecelik sevmiyorum
çok lazım olurmuki

ben de simdilik bir tane.gecelik aldim canim ama lazim olur gibi.. ozellikle sezeryan sonrasi tuvalette digeri indir kaldir zor olur sankim bilemedim :)

Bunlarda bizim ilk ciciler indirim vardı lcw internet sitesınde hemencik aldım hepsine 50 tl verdim normalsde bir 5 li takım 40 tl idi indirim olunca hesaplı oldu
sen yazınca bende Bi bakim dedim siteye cidden uygundu fiyatları bende hemen sipariş verdim bana da vesile oldun saol canm güle güle giysin kuzularımız

sen yazınca bende Bi bakim dedim siteye cidden uygundu fiyatları bende hemen sipariş verdim bana da vesile oldun saol canm güle güle giysin kuzularımız
Ya bende burda bir arkadaş söyleyince bakmıştım Oda bana vesile olmuştu saolsun bende birine vesile olduysam ne mutlu bana güle güle giysin

Kizlae kisin doğum yapacagimiz için gecelik gitsek bile altına bir kisa tayt vs giymemiz gerekecek. Yani pijamayla ayni hesaba gelir kullanım acisindan bence

Kizlae kisin doğum yapacagimiz için gecelik gitsek bile altına bir kisa tayt vs giymemiz gerekecek. Yani pijamayla ayni hesaba gelir kullanım acisindan bence

evet bu mantıklı sonuçta üşütmemekte önemli bence o yüzden pijama daha mantıklı geliyor

gunumuzde hastaneler gayet sicak oluyor ben usume olacagini sanmiyorum ki kisin dogum yapan arkadaslarimdan da biliyorum tercih meselesi tabii :) ben gunluk hayatimda da gecelik rahat kullandigim icin en az bir tane bulundururum, sonrasi icin de pijama takimi

cok sagol canim :) sen de uzun kollulara falan mi baksan acaba, ustune de bi sabahlik atarsn ohhh miss
bakıcam inşaallah canım bakalım inşaallah güzel ve de uygun olur:) malum lohusa etiketi olunca iki katı oluyor fiyatlar:)
canım gecelik lazım olur mutlaka bir tane olsun
canım geceliğin mantığı eğer sezaryen olursan sonda oluyor ilk başta o açıdan kolay oluyor, normal doğumda da dr muayene edebiliyor o yüzden ilk gecelik şart oluyor

çok güzeller

hastaneye gitmiştim bu cuma doğum yapan bayanlar hep gecelik giymişti boydan
demek lazım oluyor ama ben yaz diye giydiler zannetmiştim
1 tane alsammıki acep

evet canım arkadaşlarda öle demiş güzel bişey bulsam bari bende
fiyatlarda almış başını gitmiş

ben lohusa pijaması yada geceliği almayacağım çünkü olması gerekenden pahalı satılıyor, normal gecelik birde bol bol pijama altı alırım, ama iyisinden şık penye bir sabahlık alırım, onu kullanırım insanların yanında diye düşünüyorum,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…