- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
Saol cnm daha iyileri senin bebişin olsunçok güzeller canım güle güle kullanın
canim ben de cok dusundum uzun kollu mu alsam, soguk olur mu, usur muyum diye.. ama zaten hastaneler sicak oluyor, bizim evler de cok sicak oluyor, e sut uretirmi terletiyormus diyor lar oyle olunca bunlarda karar kildim :) he cok usursem diye de triko sabahlik aldim :) hepsi dogum sonrasi icin sut bulasir, bebek kusar, kanama olur falan degisimlik olsun dedimpek mi detayciyim ne :))
inşallah canım,hayırlı olsun dediğimi ilet asele maşallah kuzusuna
haklısın aslında canım bende kısa kol alacağım sanırım
dediğin gibi hastane olsun ev olsun sıcak oluyor
yoo çok detaycı olmak değil canım gerekli olanı almak lazım
ama ben pijama alacağım gecelik sevmiyorum
çok lazım olurmuki
sen yazınca bende Bi bakim dedim siteye cidden uygundu fiyatları bende hemen sipariş verdim bana da vesile oldun saol canm güle güle giysin kuzularımızBunlarda bizim ilk ciciler indirim vardı lcw internet sitesınde hemencik aldım hepsine 50 tl verdim normalsde bir 5 li takım 40 tl idi indirim olunca hesaplı oldu
Ya bende burda bir arkadaş söyleyince bakmıştım Oda bana vesile olmuştu saolsun bende birine vesile olduysam ne mutlu bana güle güle giysinsen yazınca bende Bi bakim dedim siteye cidden uygundu fiyatları bende hemen sipariş verdim bana da vesile oldun saol canm güle güle giysin kuzularımız
ben de simdilik bir tane.gecelik aldim canim ama lazim olur gibi.. ozellikle sezeryan sonrasi tuvalette digeri indir kaldir zor olur sankim bilemedim :)
Kizlae kisin doğum yapacagimiz için gecelik gitsek bile altına bir kisa tayt vs giymemiz gerekecek. Yani pijamayla ayni hesaba gelir kullanım acisindan bence
Kizlae kisin doğum yapacagimiz için gecelik gitsek bile altına bir kisa tayt vs giymemiz gerekecek. Yani pijamayla ayni hesaba gelir kullanım acisindan bence
evet bu mantıklı sonuçta üşütmemekte önemli bence o yüzden pijama daha mantıklı geliyor
bakıcam inşaallah canım bakalım inşaallah güzel ve de uygun olur:) malum lohusa etiketi olunca iki katı oluyor fiyatlar:)cok sagol canim :) sen de uzun kollulara falan mi baksan acaba, ustune de bi sabahlik atarsn ohhh miss
canım gecelik lazım olur mutlaka bir tane olsunhaklısın aslında canım bende kısa kol alacağım sanırım
dediğin gibi hastane olsun ev olsun sıcak oluyor
yoo çok detaycı olmak değil canım gerekli olanı almak lazım
ama ben pijama alacağım gecelik sevmiyorum
çok lazım olurmuki
canım geceliğin mantığı eğer sezaryen olursan sonda oluyor ilk başta o açıdan kolay oluyor, normal doğumda da dr muayene edebiliyor o yüzden ilk gecelik şart oluyorKizlae kisin doğum yapacagimiz için gecelik gitsek bile altına bir kisa tayt vs giymemiz gerekecek. Yani pijamayla ayni hesaba gelir kullanım acisindan bence
Eki Görüntüle 1242017 Eki Görüntüle 1242019 Eki Görüntüle 1242021 Eki Görüntüle 1242022
Bunlarda teyzemizin aldiği ciciler
gunumuzde hastaneler gayet sicak oluyor ben usume olacagini sanmiyorum ki kisin dogum yapan arkadaslarimdan da biliyorum tercih meselesi tabii :) ben gunluk hayatimda da gecelik rahat kullandigim icin en az bir tane bulundururum, sonrasi icin de pijama takimi
evet canım arkadaşlarda öle demiş güzel bişey bulsam bari bendebakıcam inşaallah canım bakalım inşaallah güzel ve de uygun olur:) malum lohusa etiketi olunca iki katı oluyor fiyatlar:)
canım gecelik lazım olur mutlaka bir tane olsun
canım geceliğin mantığı eğer sezaryen olursan sonda oluyor ilk başta o açıdan kolay oluyor, normal doğumda da dr muayene edebiliyor o yüzden ilk gecelik şart oluyor
çok güzeller
Güle güle kullanan çok guzeller
Güle güle kullanan çok guzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?