- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
hanimis hanimis biz de gorelim amaaa :)Güzel hamişler,
Ben de kendime pembe pijama takımı ve gecelik takımı aldım birer tane sabahlıklı olarak. Bir de ablamın krem rengi lizözlü takımını alacağım. Lphusa takımı diye aldım ama malesef epey bi pahalı almışım((
Bir de çok cici Mevlüt elbisesi aldım bebeğime gelinlik gibi ama onda da epey pahalı almışımhem de hiç niyetim yokken heves edip aldım sağlık olsun artık ...
Hepsi çok güzelBunlarda bebegimin halasinin aldıkları :)
Eki Görüntüle 1244252 Eki Görüntüle 1244253 Eki Görüntüle 1244254 :)
Çok güzeller 3. Ye bayıldım nerden aldın bende istiyorum
Hepsi çok güzel
Güle güle kullanin
teşekkür ederiz cnm biz hepsini Eminönü havuzlu handan aldık . Benimde en beğendiğim o gördükçe Bebeğimi hayal ediyorum Rabbim giydirmeyi nasip etsin inş :)
Amin bebeğinin üzerinde görürsün inş Sağol ben malatya dayım abim ve Yengem den almalarını isteyebilirim çok beğendim
Teşekkürler canım :)
teşekkür ederiz cnm biz hepsini Eminönü havuzlu handan aldık . Benimde en beğendiğim o gördükçe Bebeğimi hayal ediyorum Rabbim giydirmeyi nasip etsin inş :)
Teşekkürler canım :)
Günaydın kızlar bunlarda bizim ilk cicilerimiz :)
Eki Görüntüle 1244245
Eki Görüntüle 1244246
Eki Görüntüle 1244247
Eki Görüntüle 1244248
Eki Görüntüle 1244249
Eki Görüntüle 1244250
Eki Görüntüle 1244251
Bunlarda bizim cicilerimiz hacı Şakir sabun tozuyla yıkadım ütüledim kendi şifonuerime yerleştirdimyerleştirdimEki Görüntüle 1244294 Eki Görüntüle 1244295 Eki Görüntüle 1244298
Kipada f&f markası var bebek ürünleri çok güzel tulumların çoğunu ordan aldım yumuşacık h&m den alt üstleri mothercaree den hastane çıkışı şampuan sudokrem patikleri falan aldım havluyu english home dan.. GAP tulum ve oyuncaklı çorapları yurtdışından sipariş ettim.. Lcw de de çok tatlı pantolon gömlekler var fiyatlar çok uygunnerden aldın canım bunlar çok güzel benikide erkek acık tüyo alayım :)
Çok güzeller ben hiç birşey almamıştım burda gördükçe hevese geldim dün netden ilk siparişini verdim oğlumunBunlarda bizim cicilerimiz hacı Şakir sabun tozuyla yıkadım ütüledim kendi şifonuerime yerleştirdimyerleştirdimEki Görüntüle 1244294 Eki Görüntüle 1244295 Eki Görüntüle 1244298
cok guzellwr xanim gule gule giydir.. hatta senin onlu takimin benim besli takimimdan gaye bebenin :)Günaydın kızlar bunlarda bizim ilk cicilerimiz :)
Eki Görüntüle 1244245
Eki Görüntüle 1244246
Eki Görüntüle 1244247
Eki Görüntüle 1244248
Eki Görüntüle 1244249
Eki Görüntüle 1244250
Eki Görüntüle 1244251
selam kızlar bende ocak annesı olacagım bebegınıze yorgan alıca mısınız? ben cogu seyını aldım pary yatak sungerı v, yorganı ve ıvır zıvırı kaldı. bu yorgan ve yatak sungerı kafamı karıstırdı tavsıye edecegınız bır urun var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?