2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

hanimis hanimis biz de gorelim amaaa :)

Ben aldıklarımın fotosunu ekleyemiyorum Çübkü daha poşetleri arabadan çıkaramadım :)) ama bu Mevlüt elbisesinin fotoğrafını buldum netten kızı olanlara fikir olsun çok şııkk:)

Eklentiler

• image.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 129

teşekkür ederiz cnm biz hepsini Eminönü havuzlu handan aldık . Benimde en beğendiğim o gördükçe Bebeğimi hayal ediyorum Rabbim giydirmeyi nasip etsin inş :)

Teşekkürler canım :)

Amin bebeğinin üzerinde görürsün inş ben malatya dayım ama abim ve Yengem den almalarını isteyebilirim çok beğendim

nerden aldın canım bunlar çok güzel benikide erkek acık tüyo alayım :)
Kipada f&f markası var bebek ürünleri çok güzel tulumların çoğunu ordan aldım yumuşacık h&m den alt üstleri mothercaree den hastane çıkışı şampuan sudokrem patikleri falan aldım havluyu english home dan.. GAP tulum ve oyuncaklı çorapları yurtdışından sipariş ettim.. Lcw de de çok tatlı pantolon gömlekler var fiyatlar çok uygun

selam kızlar bende ocak annesı olacagım bebegınıze yorgan alıca mısınız? ben cogu seyını aldım pary yatak sungerı v, yorganı ve ıvır zıvırı kaldı. bu yorgan ve yatak sungerı kafamı karıstırdı tavsıye edecegınız bır urun var mı?

Eklentiler

• CAM05448.webp
    121,9 KB · Görüntüleme: 98

canim ben uzun sure yastik kullanmayi dusunmuorum benekte ama yine de yorgaan yastik takim alacagim.. penelopede begendim fiyati da ikisi 150 civari ne cok asiri ne cok ucuz icime sindi.. xift tarafli kullanilir ikisi de, mikroelyaf, yazin serin kisin sicak tutuyor, terletme yapmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…