2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

ben hiçbir şey almadım bebeğe, sağolsun annem, bi arkadaşım baya bir aldı, ama ben bir toplu iğne bşle almadım,,,, geçen gün ikea ya gittim bi mink minik 3 tane oyuncak aldım,,, 1 tl ye,,, bi de battaniye örüyorum o kadar,,,,,,
hiçbir şey alasım yok,,, hiç özentim yok,,, ikea da bebek odası baktım, birde e bebek mağazında bebek arabası bu kadar,,,,,
kafamda bir sürü soru işaretleri var,,, geçicek bu kafa karışıklığı umarım,,,

10 lu hastane cıkışı
6 zıbın takımı (hepsinin sapka, eldiven ve mama önlüğü var)
2 tulum
1 polar battaniye
2penye battaniye
1 pazen battaniye
6 çorap
1 alt açma bezi
1 havlu
2 uzun kollu cıtcıtlı (sayısını artırıcam)
2yarım kollu cıtcıtlı (sayısını artırıcam)

bunlarda benim aldıklarım.

güle güle kullanın canım resimlerini paylaşsana bizde görelim aldıklarını

Eklentiler

• 1.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 156
  • 2.webp
    61 KB · Görüntüleme: 144
  • 3.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 159
  • 4.webp
    351,9 KB · Görüntüleme: 156
  • 5.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 149
  • 6.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 157
  • 7.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 156
  • 8.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 143
  • 10.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 147
  • Köpek Desenli Bebe Alt Açma_JYM.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 136
Bir baslayim arkasi geliyor :)

Çok güzeller
Güle güle kullanin

aynen canım çok pahalı lohusa ismi var ya içinde bende sen gibi yapıcam 150 lira bir pijamaya vericeğime kaç takım alırım normal çok ihtiyacımız olacak ben çok terlemiştim lohusalığımda birde eşim pimpirikli ekstra elektrik sobasınıda açar bebek üşümesin diye

çok güzeller canım güle güle kullanın
Orgu battaniyesi ve findik battaniyemi diktirdim dun
Rabbim güzel günlerde kullanmak nasip etsin
Battaniyeyi 2 sene önce ormustum.
canım çok güzeller ellerine sağlık, fındık babttaniyenin ucuna diktirdiğin bebeğin yüzüne gelince rahatsız edebilir canım ablamın kızına öyle yapmıştım da öyle demişti, fındıkları seviyorum yumuşak ince ve sıcak tutuyor bir beyaz aldım birde mavi alasım var:)
inşaallah canım geçince artık kim tutar seni:)

çok güzeller canım güle güle giysin kuzun

kızlar bunlar benim ilk oğlumdan kalanlar yıkadım vakumlu hurca koydum kaldırdım, yeterli değil mi yeni bir şey almıycam, hastane çıkışı tulum falan, bir tane ilk giyeceği hastane çıkışını alırım hatıra olarak saklıyorum çünkü, onun dışında iki penye battaniye, bir portatif beşik,emzik, biberon, bebek bakım malzemeleri, uni baby yeni doğan pamuk havlu aldım birde şampuanını, yine uni babynin ürünlerini alıcam hoşuma gitti

tabi bunlar yeni doğan kıyafetleri, büyünce giyeceklerini yıkamadım şimdiden, oyun halısı var, ana dizi var ama portatif beşik alıcam için onu eltime vericem, salıncağı var, mobilya beşiği var, park beşiği var,mama sandalyesi var, ana kucağı alabilirim oğlumunkinin kulpu kırılmıştı, ha bir tane de kışlık kundaklardan alıcam tabi inşaallah:)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/eymenin-cicileri-abisindan-kalan.36030/

CANIM senin herşeyin tastamam maşallah daha fazlasına ne gerek var,ne güzel yıkamışsın hazırlamışsın bende geçenlerde baza nın altından çıkardım oğlumun küçüklerini ayırdım tek tek hurca koydum bir kenarda bekliyor yıkanacak ütülenecek de elim varmıyor

buğdaytanesi ayy çok güzel hepsi güle güle kullanın canım bayıldım
hele beyaz tulum varya yerim onu bende oğluşuma öyle tulum almak istiyorum

Bende dün iki tane penye battaniye,bir tane 5 li takım aldım babası da bir tulum aldu oğluna, bizimde bir çok kıyafet var oğlumdan kalan hayırlısıyla doğsalar da giyeseler....düşündük ce heycanlanıyor insan

canım ben baktım hepsi tertemiz çok güzel bence hiç masraf etmene gerek bile yok senin

varsa çok almaya gerek yok dediğin gibi canım
biz baştan düzeceğimiz için çok fazla eksik var herşey lazım
aldıklarınızıda güle güle kullanın

varsa çok almaya gerek yok dediğin gibi canım
biz baştan düzeceğimiz için çok fazla eksik var herşey lazım
aldıklarınızıda güle güle kullanın

TEŞEKKÜRLER canım...ilk bebekler için eksikler çok oluyor ilk oğlumda da biz öyleydik iki haftabir alışverişe çıkar yavaş yavaş alırdık eksiklerini çok da zevkli olurdu..sende kendine bir liste yap yavaş yavaş al yada hepsini toplu alırsın o zamanda insanın kafası karışıyor

Güzel hamişler,

Ben de kendime pembe pijama takımı ve gecelik takımı aldım birer tane sabahlıklı olarak. Bir de ablamın krem rengi lizözlü takımını alacağım. Lphusa takımı diye aldım ama malesef epey bi pahalı almışım((

Bir de çok cici Mevlüt elbisesi aldım bebeğime gelinlik gibi ama onda da epey pahalı almışım hem de hiç niyetim yokken heves edip aldım sağlık olsun artık ...

Eflalim her şey mağazadan yeni alınmış gibi paritlerinden şapkalarıma kadar güle güle giysin Oğluşun kendini ıvır zıvır penye alışverişi ile hiç yormadan direkt ihtiyaçlarına bakarsın en güzeli:) Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inş

buğdaytanesi ayy çok güzel hepsi güle güle kullanın canım bayıldım
hele beyaz tulum varya yerim onu bende oğluşuma öyle tulum almak istiyorum

o tuluma bizde kocamla bayılıyoruzALLAH I M üzerinde görmeyi de nasip etsin inş

ama çok güzeller cidden canım tamamlarsın daha zaman var
ben hiç almadım daha ama başlasam iyi olacak

o kadar mutlu ediyor ki ona birşeyler almak...
aldıkça alasın geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…