- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
çok güzeller güle güle kullanın
çok güzeller güle güle kullanın örgü olaan cidden çok hoş olmuşOrgu battaniyesi ve findik battaniyemi diktirdim dun
Rabbim güzel günlerde kullanmak nasip etsin
Battaniyeyi 2 sene önce ormustum.
10 lu hastane cıkışı
6 zıbın takımı (hepsinin sapka, eldiven ve mama önlüğü var)
2 tulum
1 polar battaniye
2penye battaniye
1 pazen battaniye
6 çorap
1 alt açma bezi
1 havlu
2 uzun kollu cıtcıtlı (sayısını artırıcam)
2yarım kollu cıtcıtlı (sayısını artırıcam)
bunlarda benim aldıklarım.
güle güle kullanın canım resimlerini paylaşsana bizde görelim aldıklarını
güle güle kullanın canım resimlerini paylaşsana bizde görelim aldıklarını
Bir baslayim arkasi geliyor :)ben hiçbir şey almadım bebeğe, sağolsun annem, bi arkadaşım baya bir aldı, ama ben bir toplu iğne bşle almadım,,,, geçen gün ikea ya gittim bi mink minik 3 tane oyuncak aldım,,, 1 tl ye,,, bi de battaniye örüyorum o kadar,,,,,,
hiçbir şey alasım yok,,, hiç özentim yok,,, ikea da bebek odası baktım, birde e bebek mağazında bebek arabası bu kadar,,,,,
kafamda bir sürü soru işaretleri var,,, geçicek bu kafa karışıklığı umarım,,,
aynen canım çok pahalı lohusa ismi var ya içinde bende sen gibi yapıcam 150 lira bir pijamaya vericeğime kaç takım alırım normal çok ihtiyacımız olacak ben çok terlemiştim lohusalığımda birde eşim pimpirikli ekstra elektrik sobasınıda açar bebek üşümesin diyeben lohusa pijaması yada geceliği almayacağım çünkü olması gerekenden pahalı satılıyor, normal gecelik birde bol bol pijama altı alırım, ama iyisinden şık penye bir sabahlık alırım, onu kullanırım insanların yanında diye düşünüyorum,,,
çok güzeller canım güle güle kullanın
canım çok güzeller ellerine sağlık, fındık babttaniyenin ucuna diktirdiğin bebeğin yüzüne gelince rahatsız edebilir canım ablamın kızına öyle yapmıştım da öyle demişti, fındıkları seviyorum yumuşak ince ve sıcak tutuyor bir beyaz aldım birde mavi alasım var:)Orgu battaniyesi ve findik battaniyemi diktirdim dun
Rabbim güzel günlerde kullanmak nasip etsin
Battaniyeyi 2 sene önce ormustum.
inşaallah canım geçince artık kim tutar seni:)ben hiçbir şey almadım bebeğe, sağolsun annem, bi arkadaşım baya bir aldı, ama ben bir toplu iğne bşle almadım,,,, geçen gün ikea ya gittim bi mink minik 3 tane oyuncak aldım,,, 1 tl ye,,, bi de battaniye örüyorum o kadar,,,,,,
hiçbir şey alasım yok,,, hiç özentim yok,,, ikea da bebek odası baktım, birde e bebek mağazında bebek arabası bu kadar,,,,,
kafamda bir sürü soru işaretleri var,,, geçicek bu kafa karışıklığı umarım,,,
10 lu hastane cıkışı
6 zıbın takımı (hepsinin sapka, eldiven ve mama önlüğü var)
2 tulum
1 polar battaniye
2penye battaniye
1 pazen battaniye
6 çorap
1 alt açma bezi
1 havlu
2 uzun kollu cıtcıtlı (sayısını artırıcam)
2yarım kollu cıtcıtlı (sayısını artırıcam)
bunlarda benim aldıklarım.
kızlar bunlar benim ilk oğlumdan kalanlar yıkadım vakumlu hurca koydum kaldırdım, yeterli değil mi yeni bir şey almıycam, hastane çıkışı tulum falan, bir tane ilk giyeceği hastane çıkışını alırım hatıra olarak saklıyorum çünkü, onun dışında iki penye battaniye, bir portatif beşik,emzik, biberon, bebek bakım malzemeleri, uni baby yeni doğan pamuk havlu aldım birde şampuanını, yine uni babynin ürünlerini alıcam hoşuma gitti
tabi bunlar yeni doğan kıyafetleri, büyünce giyeceklerini yıkamadım şimdiden, oyun halısı var, ana dizi var ama portatif beşik alıcam için onu eltime vericem, salıncağı var, mobilya beşiği var, park beşiği var,mama sandalyesi var, ana kucağı alabilirim oğlumunkinin kulpu kırılmıştı, ha bir tane de kışlık kundaklardan alıcam tabi inşaallah:)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/eymenin-cicileri-abisindan-kalan.36030/
eksikler var hepsini yükleyemedim aldıklarım bunlar
kızlar bunlar benim ilk oğlumdan kalanlar yıkadım vakumlu hurca koydum kaldırdım, yeterli değil mi yeni bir şey almıycam, hastane çıkışı tulum falan, bir tane ilk giyeceği hastane çıkışını alırım hatıra olarak saklıyorum çünkü, onun dışında iki penye battaniye, bir portatif beşik,emzik, biberon, bebek bakım malzemeleri, uni baby yeni doğan pamuk havlu aldım birde şampuanını, yine uni babynin ürünlerini alıcam hoşuma gitti
tabi bunlar yeni doğan kıyafetleri, büyünce giyeceklerini yıkamadım şimdiden, oyun halısı var, ana dizi var ama portatif beşik alıcam için onu eltime vericem, salıncağı var, mobilya beşiği var, park beşiği var,mama sandalyesi var, ana kucağı alabilirim oğlumunkinin kulpu kırılmıştı, ha bir tane de kışlık kundaklardan alıcam tabi inşaallah:)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/eymenin-cicileri-abisindan-kalan.36030/
Bende dün iki tane penye battaniye,bir tane 5 li takım aldım babası da bir tulum aldu oğluna, bizimde bir çok kıyafet var oğlumdan kalan hayırlısıyla doğsalar da giyeseler....düşündük ce heycanlanıyor insan
varsa çok almaya gerek yok dediğin gibi canım
biz baştan düzeceğimiz için çok fazla eksik var herşey lazım
aldıklarınızıda güle güle kullanın
buğdaytanesi ayy çok güzel hepsi güle güle kullanın canım bayıldım
hele beyaz tulum varya yerim onu bende oğluşuma öyle tulum almak istiyorum
ama çok güzeller cidden canım tamamlarsın daha zaman var
ben hiç almadım daha ama başlasam iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?