- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
Kipada f&f markası var bebek ürünleri çok güzel tulumların çoğunu ordan aldım yumuşacık h&m den alt üstleri mothercaree den hastane çıkışı şampuan sudokrem patikleri falan aldım havluyu english home dan.. GAP tulum ve oyuncaklı çorapları yurtdışından sipariş ettim.. Lcw de de çok tatlı pantolon gömlekler var fiyatlar çok uygun
Bu sarı cici külottan ablam da almış bana:) güzel günlerde giydiririz inş bizim fıstıklara:)Eki Görüntüle 1244684 Eki Görüntüle 1244688 Eki Görüntüle 1244691 Eki Görüntüle 1244692 Eki Görüntüle 1244693 Eki Görüntüle 1244694 Eki Görüntüle 1244695 Eki Görüntüle 1244697 bunlar da bendeeen :) daha yeni basladim sayilir :)
Çok güzeller 3. Ye bayıldım nerden aldın bende istiyorum
Beyaz tulumuzu nerden aldınız acaba çok şirinmiş
Benim annem yun yapacam diye tutturduselam kızlar bende ocak annesı olacagım bebegınıze yorgan alıca mısınız? ben cogu seyını aldım pary yatak sungerı v, yorganı ve ıvır zıvırı kaldı. bu yorgan ve yatak sungerı kafamı karıstırdı tavsıye edecegınız bır urun var mı?
Penelopede yastik ve yorgani ben kullanıyorumcanim ben uzun sure yastik kullanmayi dusunmuorum benekte ama yine de yorgaan yastik takim alacagim.. penelopede begendim fiyati da ikisi 150 civari ne cok asiri ne cok ucuz icime sindi.. xift tarafli kullanilir ikisi de, mikroelyaf, yazin serin kisin sicak tutuyor, terletme yapmiyor :)
o zaman sevindim canim memnuniyet tercih icin arti puan :) benim kayinvalidem de yun yorgan yapti ama ben bile yun icinde yatamiyorken yavrumu yatirmayi dusunmuyorum.. hem alerjik bunyem var hem de terletiyor beni yunBenim annem yun yapacam diye tutturdu
Yazin battaniye kisin yun yorganda yatar artik
Penelopede yastik ve yorgani ben kullanıyorum
Kesinlikle tavsiye ederim canim
Artık 6 aylık olduk erken doğum falan olur diye aldım çoğu şeyi izne ayrılınca ağırlaşarsam diye de şimdiden yıkadım ütüledim yerleştirdim bakıp bakıp seviyorum cicileriÇok güzeller ben hiç birşey almamıştım burda gördükçe hevese geldim dün netden ilk siparişini verdim oğlumun
Bende ne yun yorganda yatiyorum ne yun yastiktao zaman sevindim canim memnuniyet tercih icin arti puan :) benim kayinvalidem de yun yorgan yapti ama ben bile yun icinde yatamiyorken yavrumu yatirmayi dusunmuyorum.. hem alerjik bunyem var hem de terletiyor beni yuninsallah senin bebis memnun kalir..
evet canım ya daha hiçbirşeyimiz yok ama alacağız inşallahTEŞEKKÜRLER canım...ilk bebekler için eksikler çok oluyor ilk oğlumda da biz öyleydik iki haftabir alışverişe çıkar yavaş yavaş alırdık eksiklerini çok da zevkli olurdu..sende kendine bir liste yap yavaş yavaş al yada hepsini toplu alırsın o zamanda insanın kafası karışıyor
tuluma bayıldık bizde alacağız aynısını bulursak aklımda o tulumun içinde bebeğimi sevmek var nedense hepo tuluma bizde kocamla bayılıyoruzALLAH I M üzerinde görmeyi de nasip etsin inş
o kadar mutlu ediyor ki ona birşeyler almak...
aldıkça alasın geliyor
Günaydın kızlar bunlarda bizim ilk cicilerimiz :)
Eki Görüntüle 1244245
Eki Görüntüle 1244246
Eki Görüntüle 1244247
Eki Görüntüle 1244248
Eki Görüntüle 1244249
Eki Görüntüle 1244250
Eki Görüntüle 1244251
ayy halanızda çok zevkliymişBunlarda bebegimin halasinin aldıkları :)
Eki Görüntüle 1244252 Eki Görüntüle 1244253 Eki Görüntüle 1244254 :)
Bunlarda bizim cicilerimiz hacı Şakir sabun tozuyla yıkadım ütüledim kendi şifonuerime yerleştirdimyerleştirdimEki Görüntüle 1244294 Eki Görüntüle 1244295 Eki Görüntüle 1244298
Eki Görüntüle 1244684 Eki Görüntüle 1244688 Eki Görüntüle 1244691 Eki Görüntüle 1244692 Eki Görüntüle 1244693 Eki Görüntüle 1244694 Eki Görüntüle 1244695 Eki Görüntüle 1244697 bunlar da bendeeen :) daha yeni basladim sayilir :)
Bunları dün sipariş verdim, şapkaya isim yazılacak... Eki Görüntüle 1245074 Eki Görüntüle 1245073
Canim ben soft modelini kyllaniyorum çok memnunumKızlar penelopenin elyafını mı diyorsunuz yoksa kaz tüyü mü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?