2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Çok güzeller canim
Bende ilk basta ikia düşünüyordum ama yasadigimiz yerde yok ikia
Cevrende kullanan da yok karar veremedim bu yüzden
Dun annem ve babam ablam için beşik bakmaya gittiler. Bizler başka şehirde yasadigimiz için bize de gittikleri yerin internet adresini verdiler
Bende oradan su takimi beğendim

Bu takimlarin fiyati 1400 civari
Ama ben büyüyen beşik değil normal beşik olan modelden alacagim
Biraz daha uygun olur fiyati sanirim
Çünkü çocuk 1-2 sene yatak odasında uyuyacagi için büyüyen beşik konumlandırma alanim yok
Birde su takimi beğendim 
Bi takimin fiyati da 3 kapili dolabi uyku setiyle birlikte 1300 civari
Bayramdan sonra bir karar verip alacagiz artik inşallah
Sallanan sandalyeler benim de çok hoşuma gidiyor ama baktiklarim çok pahali

Canim benim bulundugum yerde de ikea yok ama internette baktigim kadariyla bu mobilyalarla ilgili iyi yorumlar var.biz de siparis edip kendikiz monteleyecegiz.senin baktigin takımlar da cook guzelmis :)

Özdeller bebenin dokusu kumaşı nasıl internetten alacağım da fikrinizi almak istedim
valla ben alışverişimin %70 ini ordan yaptım. ben begendim kalitesini. hatta bi yakınımın 14 aylık bebegi var ve o hala ordan yapıyor alışverişini. fiyat olarakta cok cok makul. isterseniz ilkin bi kaç parça alıp fikir sahibi olabilirsiniz begenirseniz devam edersiniz almaya

Çok teşekkür ederim bi kaç parça vardı beğendiğim onu alayım o zaman teşekkürler

Canım hepsi çok güzel ama nacizane fikrim sallanan sandalye almaman çünkü uyku sersemliği azıcık ucuna otursan düşme ihtimalin çok yüksek yani arkadaşım evinde kullanıyo kocam da dahil olmak üzere bi çok kişi düştü o yüzden :)

Nevresim takımınız nerden nakışı güzelmiş ben de saden akıllı bişey istiyorum da bebeğiniz güzel günlerde kullansın

Sando umarim dusmem canim uyarman cok iyi oldu sakarimdir zaten :)
Hensvik i ben de cok beğeniyorum ama besigi sallanmiyot o yüzden hepsi buradadan bu besigi almak istiyorum. Dolap hensvik.sifonyet de malm.ikisi de ikea.saglam olmasa dahi uygun bilemiyorum ama ne alsak 4 5 yila deforme olur en azindan ucuz ve hos ikea.

Nevresim takımınız nerden nakışı güzelmiş ben de saden akıllı bişey istiyorum da bebeğiniz güzel günlerde kullansın

markasi gelinhome baby collection canim benim de tam istedigim gibi hem sade hem baskisiz boyasiz :) amin insallahhh bebiklerimiz misil misil uyusun icinde.. bu arada kumasi da cok guzel...

kaz tuyune karsiyim ben canim hele.nasil yolunduklarini gordukten sonra... benim aldigim mikrojel elyaf diye geciyor terletme faalan yapmiyor hatta bebisten kiskandik aynisinin cift kisiligini de kendimize alicaz :)
Benimki de bundan canim
Tavsiye ederim kendinize de alin çok güzel rahat
Lohusa pijamani FA çok merak ediyorum
Resmini bekliyorum

Benimki de bundan canim
Tavsiye ederim kendinize de alin çok güzel rahat
Lohusa pijamani FA çok merak ediyorum
Resmini bekliyorum
ikisi geldi pijama takimlarim ama evde olmadigim icin alamadim yarin kargodan alinca foto eklerim canim :) diger gecelik ve triko sabahligim da yarin veriliyor kargoya onlari da gelince eklerim :) sitedeki fotograflarini eklemistim onlari aldim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…