- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
Çok güzeller canimMerhaba güzel annecikler :) ben yeni yeni birseyler almaya basladim.butikbebeden birseyler aldim gelince paylasacagim.bunlar da kizimin odasi icin almayi dusunduklerim.hepdi burada dan besik alan kullanan var mi daha once merqk ediyorum.digerleri de ikea.sallanan sandalye de rahat emzirebilmek icin hem de guzel oluyor.nasil sizce pembe perde ve hali dusunuyorum english home dan.
Bunları dün sipariş verdim, şapkaya isim yazılacak... Eki Görüntüle 1245074 Eki Görüntüle 1245073
Normalde 110tl imiş ama birisi sipariş verip almamış, elinde hazır olduğu için 80tl dedi.canımcım tulumlu takım ne kadar
tuluma bayıldık bizde alacağız aynısını bulursak aklımda o tulumun içinde bebeğimi sevmek var nedense hep
valla ben alışverişimin %70 ini ordan yaptım. ben begendim kalitesini. hatta bi yakınımın 14 aylık bebegi var ve o hala ordan yapıyor alışverişini. fiyat olarakta cok cok makul. isterseniz ilkin bi kaç parça alıp fikir sahibi olabilirsiniz begenirseniz devam edersiniz almayaÖzdeller bebenin dokusu kumaşı nasıl internetten alacağım da fikrinizi almak istedim
Çok teşekkür ederim bi kaç parça vardı beğendiğim onu alayım o zaman teşekkürlervalla ben alışverişimin %70 ini ordan yaptım. ben begendim kalitesini. hatta bi yakınımın 14 aylık bebegi var ve o hala ordan yapıyor alışverişini. fiyat olarakta cok cok makul. isterseniz ilkin bi kaç parça alıp fikir sahibi olabilirsiniz begenirseniz devam edersiniz almaya
Ama bunlar çok şirin şeker pantolonlu takımla kundağı nerden aldın canım :)Bunlarda bizim cicilerimiz hacı Şakir sabun tozuyla yıkadım ütüledim kendi şifonuerime yerleştirdimyerleştirdimEki Görüntüle 1244294 Eki Görüntüle 1244295 Eki Görüntüle 1244298
Canım hepsi çok güzel ama nacizane fikrim sallanan sandalye almaman çünkü uyku sersemliği azıcık ucuna otursan düşme ihtimalin çok yüksek yani arkadaşım evinde kullanıyo kocam da dahil olmak üzere bi çok kişi düştü o yüzden :)Merhaba güzel annecikler :) ben yeni yeni birseyler almaya basladim.butikbebeden birseyler aldim gelince paylasacagim.bunlar da kizimin odasi icin almayi dusunduklerim.hepdi burada dan besik alan kullanan var mi daha once merqk ediyorum.digerleri de ikea.sallanan sandalye de rahat emzirebilmek icin hem de guzel oluyor.nasil sizce pembe perde ve hali dusunuyorum english home dan.
Kızlar penelopenin elyafını mı diyorsunuz yoksa kaz tüyü mü ?
internet sitesinden falan da bakabilirsin modelimiz soffiaKızlar penelopenin elyafını mı diyorsunuz yoksa kaz tüyü mü ?
aynisini dusunuyorum canim ben de.. ama alicam herhalde yaaa bilemedimbenimden bazen içimden ikea henvisk takım alamk geçiyor ama ya pişman olursam diyorum kaliteli çıkmazda
Nevresim takımınız nerden nakışı güzelmiş ben de saden akıllı bişey istiyorum da bebeğiniz güzel günlerde kullansınbunlar bizim yastik, yorgan ve triko battaniyrli nevresim takimimiz :) nevresimde falan renk pek sevmiyorum bebekte ne kadar renk o kadar kimyasal demek sonucta.. o yuzden bunu cok begendim desenleri tamamen nakis..biraz pahali ama bebisim icin :)
Eki Görüntüle 1245933 Eki Görüntüle 1245934 Eki Görüntüle 1245935
Nevresim takımınız nerden nakışı güzelmiş ben de saden akıllı bişey istiyorum da bebeğiniz güzel günlerde kullansın
Benimki de bundan canimkaz tuyune karsiyim ben canim hele.nasil yolunduklarini gordukten sonra... benim aldigim mikrojel elyaf diye geciyor terletme faalan yapmiyor hatta bebisten kiskandik aynisinin cift kisiligini de kendimize alicaz :)
ikisi geldi pijama takimlarim ama evde olmadigim icin alamadim yarin kargodan alinca foto eklerim canim :) diger gecelik ve triko sabahligim da yarin veriliyor kargoya onlari da gelince eklerim :) sitedeki fotograflarini eklemistim onlari aldim :)Benimki de bundan canim
Tavsiye ederim kendinize de alin çok güzel rahat
Lohusa pijamani FA çok merak ediyorum
Resmini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?