- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
bunlar da anneannemizdenn :)
Eki Görüntüle 1245994 Eki Görüntüle 1245995 Eki Görüntüle 1245996 Eki Görüntüle 1245997
Bende nevresim takımına bayıldım canım markası ne kı? bu arada hepsiburadan bebek odası takımı almıstı arkadaslarım ucuz dıye daha bebek kullanamadan kotu olmus keske almasaydık dıyorlar. O yuzden alacak arkadaslar ıyı dusunsunbunlar bizim yastik, yorgan ve triko battaniyrli nevresim takimimiz :) nevresimde falan renk pek sevmiyorum bebekte ne kadar renk o kadar kimyasal demek sonucta.. o yuzden bunu cok begendim desenleri tamamen nakis..biraz pahali ama bebisim icin :)
Eki Görüntüle 1245933 Eki Görüntüle 1245934 Eki Görüntüle 1245935
değil mi canım almıycam kararımı verdim:) benimkide ütülenecek yerleşecek şifonyerimiz geldi çünkü kv ben ütülüyüm dedi de zaten evi temizledi yapıcam artıkCANIM senin herşeyin tastamam maşallah daha fazlasına ne gerek var,ne güzel yıkamışsın hazırlamışsın bende geçenlerde baza nın altından çıkardım oğlumun küçüklerini ayırdım tek tek hurca koydum bir kenarda bekliyor yıkanacak ütülenecek de elim varmıyor
sağol canım evet etmiycem hepiniz aynısını söyleyince:)canım ben baktım hepsi tertemiz çok güzel bence hiç masraf etmene gerek bile yok senin
güle güle giyinin canımGüzel hamişler,
Ben de kendime pembe pijama takımı ve gecelik takımı aldım birer tane sabahlıklı olarak. Bir de ablamın krem rengi lizözlü takımını alacağım. Lphusa takımı diye aldım ama malesef epey bi pahalı almışım((
Bir de çok cici Mevlüt elbisesi aldım bebeğime gelinlik gibi ama onda da epey pahalı almışımhem de hiç niyetim yokken heves edip aldım sağlık olsun artık ...
inşaallah canım bu sefer rahatça kendime alırım süslerimi yaparım:)Eflalim her şey mağazadan yeni alınmış gibi paritlerinden şapkalarıma kadar güle güle giysin Oğluşun kendini ıvır zıvır penye alışverişi ile hiç yormadan direkt ihtiyaçlarına bakarsın en güzeli:) Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inş
çok güzelleer canım güle güle kullanınGünaydın kızlar bunlarda bizim ilk cicilerimiz :)
Eki Görüntüle 1244245
Eki Görüntüle 1244246
Eki Görüntüle 1244247
Eki Görüntüle 1244248
Eki Görüntüle 1244249
Eki Görüntüle 1244250
Eki Görüntüle 1244251
çok güzelmiş ama bu:)Ben aldıklarımın fotosunu ekleyemiyorum Çübkü daha poşetleri arabadan çıkaramadım :)) ama bu Mevlüt elbisesinin fotoğrafını buldum netten kızı olanlara fikir olsun çok şııkk:)
oyy maşaallah güle güle giyinsin çok güzellerBunlarda bizim cicilerimiz hacı Şakir sabun tozuyla yıkadım ütüledim kendi şifonuerime yerleştirdimyerleştirdimEki Görüntüle 1244294 Eki Görüntüle 1244295 Eki Görüntüle 1244298
kipada dediğin markayı ablamlarda söyledi çok kaliteliymişKipada f&f markası var bebek ürünleri çok güzel tulumların çoğunu ordan aldım yumuşacık h&m den alt üstleri mothercaree den hastane çıkışı şampuan sudokrem patikleri falan aldım havluyu english home dan.. GAP tulum ve oyuncaklı çorapları yurtdışından sipariş ettim.. Lcw de de çok tatlı pantolon gömlekler var fiyatlar çok uygun
çok tatlılarbunlar bebeğimin ilk ayakkabıları gelince gerçek fotoları da çekerim Eki Görüntüle 1244304 Eki Görüntüle 1244305
Eki Görüntüle 1244684 Eki Görüntüle 1244688 Eki Görüntüle 1244691 Eki Görüntüle 1244692 Eki Görüntüle 1244693 Eki Görüntüle 1244694 Eki Görüntüle 1244695 Eki Görüntüle 1244697 bunlar da bendeeen :) daha yeni basladim sayilir :)
sen başladıysan tamamdır arkası hızla gelir canım:) güle güle giysin kızınbunu unutmusum ilk oyuncagimiz :)
Eki Görüntüle 1244700
çok güzellerBunları dün sipariş verdim, şapkaya isim yazılacak... Eki Görüntüle 1245074 Eki Görüntüle 1245073
bence güzel olurMerhaba güzel annecikler :) ben yeni yeni birseyler almaya basladim.butikbebeden birseyler aldim gelince paylasacagim.bunlar da kizimin odasi icin almayi dusunduklerim.hepdi burada dan besik alan kullanan var mi daha once merqk ediyorum.digerleri de ikea.sallanan sandalye de rahat emzirebilmek icin hem de guzel oluyor.nasil sizce pembe perde ve hali dusunuyorum english home dan.
çok güzel canım en iyisinin düşünmüşsünbunlar bizim yastik, yorgan ve triko battaniyrli nevresim takimimiz :) nevresimde falan renk pek sevmiyorum bebekte ne kadar renk o kadar kimyasal demek sonucta.. o yuzden bunu cok begendim desenleri tamamen nakis..biraz pahali ama bebisim icin :)
Eki Görüntüle 1245933 Eki Görüntüle 1245934 Eki Görüntüle 1245935
Eki Görüntüle 1245994 Eki Görüntüle 1245995 Eki Görüntüle 1245996 Eki Görüntüle 1245997
benimden bazen içimden ikea henvisk takım alamk geçiyor ama ya pişman olursam diyorum kaliteli çıkmazda
işte kızlar aldıklarımın tamamı bunlar... agız mendili ve çıtçıtlı badıler kaldı eksiğim. birde çok kaka yapıyormuş ilk zamanlar bol bol altlık ve üstlük alın diyorlar deneyimli anneler bakalım artık bide onlar var alacagım. onun dışında kıyafet alımlarım tamamlandıEki Görüntüle 1246124 Eki Görüntüle 1246125
Arkadaşlar n11.com dan alışveriş yapan var mı ? iki tane nevresim takımı beğendim almayı düşünüyorum da, site güvenilirmi onu bilmiyorum işte
Ben de oradan alışveriş yapıyorum canım, şimdiye kadar bir sorun çıkmadı.Arkadaşlar n11.com dan alışveriş yapan var mı ? iki tane nevresim takımı beğendim almayı düşünüyorum da, site güvenilirmi onu bilmiyorum işte
Yapabilirsin rahatla canim guvenilirArkadaşlar n11.com dan alışveriş yapan var mı ? iki tane nevresim takımı beğendim almayı düşünüyorum da, site güvenilirmi onu bilmiyorum işte
Bende nevresim takımına bayıldım canım markası ne kı? bu arada hepsiburadan bebek odası takımı almıstı arkadaslarım ucuz dıye daha bebek kullanamadan kotu olmus keske almasaydık dıyorlar. O yuzden alacak arkadaslar ıyı dusunsun
çok güzeller canım bayıldım maviş maviş güle güle kullanınişte kızlar aldıklarımın tamamı bunlar... agız mendili ve çıtçıtlı badıler kaldı eksiğim. birde çok kaka yapıyormuş ilk zamanlar bol bol altlık ve üstlük alın diyorlar deneyimli anneler bakalım artık bide onlar var alacagım. onun dışında kıyafet alımlarım tamamlandıEki Görüntüle 1246124 Eki Görüntüle 1246125
Bunlar da dünkü cicilerin bir kısmı..
oyyy çok tatlılar canım güle güle giyinsin kuzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?