2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Bende nevresim takımına bayıldım canım markası ne kı? bu arada hepsiburadan bebek odası takımı almıstı arkadaslarım ucuz dıye daha bebek kullanamadan kotu olmus keske almasaydık dıyorlar. O yuzden alacak arkadaslar ıyı dusunsun

değil mi canım almıycam kararımı verdim:) benimkide ütülenecek yerleşecek şifonyerimiz geldi çünkü kv ben ütülüyüm dedi de zaten evi temizledi yapıcam artık
canım ben baktım hepsi tertemiz çok güzel bence hiç masraf etmene gerek bile yok senin
sağol canım evet etmiycem hepiniz aynısını söyleyince:)
güle güle giyinin canım
inşaallah canım bu sefer rahatça kendime alırım süslerimi yaparım:)
çok güzelleer canım güle güle kullanın
Ben aldıklarımın fotosunu ekleyemiyorum Çübkü daha poşetleri arabadan çıkaramadım :)) ama bu Mevlüt elbisesinin fotoğrafını buldum netten kızı olanlara fikir olsun çok şııkk:)
çok güzelmiş ama bu:)
Bunlarda bizim cicilerimiz hacı Şakir sabun tozuyla yıkadım ütüledim kendi şifonuerime yerleştirdimyerleştirdimEki Görüntüle 1244294 Eki Görüntüle 1244295 Eki Görüntüle 1244298
oyy maşaallah güle güle giyinsin çok güzeller
kipada dediğin markayı ablamlarda söyledi çok kaliteliymiş
bunlar bebeğimin ilk ayakkabıları gelince gerçek fotoları da çekerim Eki Görüntüle 1244304 Eki Görüntüle 1244305
çok tatlılar

bunu unutmusum ilk oyuncagimiz :)
Eki Görüntüle 1244700
sen başladıysan tamamdır arkası hızla gelir canım:) güle güle giysin kızın
Bunları dün sipariş verdim, şapkaya isim yazılacak... Eki Görüntüle 1245074 Eki Görüntüle 1245073
çok güzeller
bence güzel olur
çok güzel canım en iyisinin düşünmüşsün

oy oy pek tatlılar

işte kızlar aldıklarımın tamamı bunlar... agız mendili ve çıtçıtlı badıler kaldı eksiğim. birde çok kaka yapıyormuş ilk zamanlar bol bol altlık ve üstlük alın diyorlar deneyimli anneler bakalım artık bide onlar var alacagım. onun dışında kıyafet alımlarım tamamlandı

benimden bazen içimden ikea henvisk takım alamk geçiyor ama ya pişman olursam diyorum kaliteli çıkmazda

Canım ablam öyle yaptı iki kapalı dolap ve beşiğini aldı.
Kulplarını zara home dan değiştirdi iki tane çok şık:)
Bir de güzel duvar kağıdı beşiğin arkasına.. Enfes bi takım olur hiç düşünme

Arkadaşlar n11.com dan alışveriş yapan var mı ? iki tane nevresim takımı beğendim almayı düşünüyorum da, site güvenilirmi onu bilmiyorum işte

Arkadaşlar n11.com dan alışveriş yapan var mı ? iki tane nevresim takımı beğendim almayı düşünüyorum da, site güvenilirmi onu bilmiyorum işte

Larkin in oradan alışveriş yaptığını hatırlıyorum canım bir de oradan ablam da birkaç şey almıştı ama ben hiç almadom

canim nevresimimiz gelin home baby.. modeller hep nakis boyama yok.. kumaslari da cok guzel tavsiye ederim :)

çok güzeller canım bayıldım maviş maviş güle güle kullanın
Bunlar da dünkü cicilerin bir kısmı..

çok tatlılar canım

Kızlar deterjan olarak dalan roxy sabun tozu en güzeli , hacı şakir dalin onlar granül oluyor ve çamaşıra yapışıp kalıyor

Kaka lekesi için not edin hanımlar:) öyle makinaya atınca çıkmaz önce beyaz banyo sabunuyla çitileyin sonra makinada yıkayın

Ek gıdaya geçince elma lekesini çıkaran bir icat henüz yapılmadı haberiniz olsun

erken demeyin not edin sonra kulaklarımı çınlatırsınız:)

Kızlar birde aklıma şey geldi bizim burda gelin çeyizine birde bebek çeyizine don( külot ) alınır sandığın dibine koyulur bebeğinde ilk eşyası o olur don alıyımda donansın diye benim oğluma ablam ilk don almıştı gerçektende donanmıştı bolca:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…