- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
ama olmaz ki canım hep kızlara cicili bicili şeyler kıskanırım ben:) çok şık çıtı pıtı içinde pembe elbiseyle şahane oluranneannesinin getirdiği hırkaya bak teyzesi
Eki Görüntüle 1246462
işte kızlar aldıklarımın tamamı bunlar... agız mendili ve çıtçıtlı badıler kaldı eksiğim. birde çok kaka yapıyormuş ilk zamanlar bol bol altlık ve üstlük alın diyorlar deneyimli anneler bakalım artık bide onlar var alacagım. onun dışında kıyafet alımlarım tamamlandıEki Görüntüle 1246124 Eki Görüntüle 1246125
Arkadaşlar n11.com dan alışveriş yapan var mı ? iki tane nevresim takımı beğendim almayı düşünüyorum da, site güvenilirmi onu bilmiyorum işte
ama olmaz ki canım hep kızlara cicili bicili şeyler kıskanırım ben:) çok şık çıtı pıtı içinde pembe elbiseyle şahane olur
birde şu külotlu çoraplar var ya poposu tüllü bayılıyorum onlara:)
benim oğlumunda popo kısmı ayılı ,arabalı külotlu çorabı vardıyanlış anlaşılmasın kışın pantolon altından giydiriyordum:)
Avatarıma koyduğum patikler de kızımın
tabii canım o ayılı popoyu yememek için zor tutardım kendimi:)
yani erkekler de giyer pantolon altına
tabii canım o ayılı popoyu yememek için zor tutardım kendimi:)
İnşaallah canım sağlıkla gelsinlerocak olsun hayırlısıyla bende anne olayım anlayayım o duyguyu
Onerin için çok sağolKızlar deterjan olarak dalan roxy sabun tozu en güzeli , hacı şakir dalin onlar granül oluyor ve çamaşıra yapışıp kalıyor
Kaka lekesi için not edin hanımlar:) öyle makinaya atınca çıkmaz önce beyaz banyo sabunuyla çitileyin sonra makinada yıkayın
Ek gıdaya geçince elma lekesini çıkaran bir icat henüz yapılmadı haberiniz olsun
erken demeyin not edin sonra kulaklarımı çınlatırsınız:)
Bayıldımmm hepsi çok güzelll.mutlu günlerde kullanın :)
Canım kasketli bir sıbın mı görüyorum orda :) ayy ne tatlı nerden aldın çok beğendim
bunu mu diyorsun canım? özdeller bebe sitesinden aldım
Canım ablam öyle yaptı iki kapalı dolap ve beşiğini aldı.
Kulplarını zara home dan değiştirdi iki tane çok şık:)
Bir de güzel duvar kağıdı beşiğin arkasına.. Enfes bi takım olur hiç düşünme
bende aynı düşünüyorum canm kulpları değiştirip duvar kağıdı ile tamamlamak hayırlısı olsun daha zaman var ama netleşti gibi ikeaya gidip yerinde incelemek ist mobilyaları ondan sonra kararveririm
oyy çok şekerler :)
özdeller bebe sitesinden aldım bunu mu diyorsun?Eki Görüntüle 1246472
Bayıldımmm hepsi çok güzelll.mutlu günlerde kullanın :)
Canım kasketli bir sıbın mı görüyorum orda :) ayy ne tatlı nerden aldın çok beğendim
özdeller bebe sitesinden aldım bunu mu diyorsun?Eki Görüntüle 1246472
canım bende bunun kahvesini aldım çok şekerler
Canım çok güzeller ....bunun kahvesini de ben oğluma aldım
Evet evet bunu demiştim ne kadar güzel.kumaşı güzel mi bende istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?