- 25 Kasım 2011
- 679
- 410
- 133
- 43
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
kapıda ödeme secenegi de var. özdeller bebe de cesit kalmamış herşey bitmiş ama aynısı bebeci com sitesinde de var. evet kumaşınıda begendim ben. özellikle bebek görmeye geldiklerinde yada dışarlık olarak çok güzel kullanılır bu şık bişi çünkü
Evet çok şık görünüyor.hastane çıkışı olarak da kullanılır mı ki acaba :)
Canim dun de konusu geçti ben bu ozdeller bebe nin sitesini bulamadim. Linkini yazar misin burayakapıda ödeme secenegi de var. özdeller bebe de cesit kalmamış herşey bitmiş ama aynısı bebeci com sitesinde de var. evet kumaşınıda begendim ben. özellikle bebek görmeye geldiklerinde yada dışarlık olarak çok güzel kullanılır bu şık bişi çünkü
özdeller bebe sitesinden aldım bunu mu diyorsun?Eki Görüntüle 1246472
kapıda ödeme secenegi de var. özdeller bebe de cesit kalmamış herşey bitmiş ama aynısı bebeci com sitesinde de var. evet kumaşınıda begendim ben. özellikle bebek görmeye geldiklerinde yada dışarlık olarak çok güzel kullanılır bu şık bişi çünkü
canım ben bulamadım bunu dediğin sitedede ya bi türlü
link verebilirmisin sana zahmet
canım ben bulamadım bunu dediğin sitedede ya bi türlü
link verebilirmisin sana zahmet
Bi inceleyeyim baskısız boyasız almak lazım bence de bebeklerimiz gibi sade ve duru güzel günlerde kullanınmarkasi gelinhome baby collection canim benim de tam istedigim gibi hem sade hem baskisiz boyasiz :) amin insallahhh bebiklerimiz misil misil uyusun icinde.. bu arada kumasi da cok guzel...
canım pek bişe kalmamış özdellerde tükenmiş herşey link http://www.indirimlibebe.com/
ama aynı zıbın takımını bebeci comdan da bulabilirsin şimdi baktım senin için bebeci comda aynısı var
özdellerde ne kadar ucuz kızlarkızlar çok sağolun .sayenizde birsürü şey aldım şimdi. ÇITÇITLI badiler falan çok ucuz ya birsürü aldım kızıma.ama kargo ücretli ne kadar acabaya ortalama biliyomusunuz ki..
kızlar çok sağolun .sayenizde birsürü şey aldım şimdi. ÇITÇITLI badiler falan çok ucuz ya birsürü aldım kızıma.ama kargo ücretli ne kadar acabaya ortalama biliyomusunuz ki..
evet cnm özdellerden aldım.piyasaya göre fiyatları çok uygun.özellikle bebişlerimizin ilk zaman giyecekleri uygun fiyatta.Özdellerden mi aldın canım?ben piyasayı bilmediğim için sadece baktım ama almadım,uygun diyorsanız bnde alayım ozaman ya gezip dolaşmak yoruyo beni :)
Kargo 5 liraydı sanırım.ve eğer çok aldıysan bedava kargosu
aslında beyaz rengi elde etmek için daha çok boyanıyor ne yazıkki,,,,bunlar bizim yastik, yorgan ve triko battaniyrli nevresim takimimiz :) nevresimde falan renk pek sevmiyorum bebekte ne kadar renk o kadar kimyasal demek sonucta.. o yuzden bunu cok begendim desenleri tamamen nakis..biraz pahali ama bebisim icin :)
Eki Görüntüle 1245933 Eki Görüntüle 1245934 Eki Görüntüle 1245935
Maşallah çok güzelEvet güzel annişler, işte salı günü İstanbul'dan aldıklarımızın bir kısmı.
Süsler hariç.
Onların fotoğrafını daha çekmedim çektiğim zaman ekleyeceğim diğer topiğe.
Mustafamın eşyaları veee makam arabası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?