2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

aslında beyaz rengi elde etmek için daha çok boyanıyor ne yazıkki,,,,
hani böyle grimsi penyeler oluyor ya, yada kumaşlar onlarda boya olmuyormuş,,,, bende yeni öğrendim bu bilgiyi
aaa ne alıcaz biz şimdi
ooo süpermiş makam arabası güle güle kullanın canım, 10 resimden fazla eklemiyor bir mesajda aklında olsun
kızıma 6-9 aylık hırka aldık görünce dayanamadık
Eki Görüntüle 1247915
bunlarda kargodan gelen pabuclar
Eki Görüntüle 1247916
çok güzeller canım
Bende ufaktan basladim sehzademin saglicakla giydigi gunleri de gorurum insallahh....bu arada hepsi Lcw den...yazili 3 zibin haric onlari baska yerden aldim:))Eki Görüntüle 1247929
ayyyy bayıldım lc ye gidicem hemen dayamıycam alıcam bir şeyler:)

çok güzel canım içinede sinmiş güle güle giyin

maşallah herkes bi sürü şey almış bizde hiç bi faaliyet yok ne oda ne elle tutulur başka bişey bi iki tulumla biberon

canım üzülme bende daha almadım
ilk defa dün 5 li set aldım markafoniden oda daha gelmedi zaten
sağlıklı olsunlarda daha zaman var alınır inşallah

Burada da oyuncaklı yan yatış yastığı, nihayet ineklisini buldum
Arabamızın yandan asmalı çantası var, bende Stylo'nun sırt çabtasını aldım ekstradan.
Bir tanede kol çantası gibi aldım mı tamamdır.
Bu sırt çantasının yanında ıslak mendil cebi var cırt cırtlı ve en altında termos yeri var.
Şu an Butik Bebede de satılıyor.

Eklentiler

• 20140919_013607.webp
    92,2 KB · Görüntüleme: 99
  • 20140919_013741.webp
    66 KB · Görüntüleme: 75
Bunlarda Lohusa geceliği, sabahlığı 2 adet pijaması.
Pembeli olanı ev için aldım. Hastanede kirlenirse gecelik ve sabahlıklar, eve geldiğimde hemen giyebilmek için.
Erkek anasıyım ama pembe aldım Çünkü evde bir tanesi annemin çeyizinden olan pembe kürklü sabahlık ve pembeli bir tane daha sabahlığım var.
Hastane için ekru olan penye sabahlığı haricinde ekru ince kürklü kumaştan bir sabahlık daha dikeceğiz annemle.
Terlik alınacak süslenecek tabi ki. Daha çok iş var yani.
Ama pijamalarımın modelini de, kalitesini de ben çoook beğendim.
2 adet alt üst beli ayarlanabilir, saç bantlı ve terlikli pijama, uzun kollu gecelik, uzun sabahlık hepsine nakit 200 TL verdik, Eminönü Havuzluhan'da.

Eklentiler

• 20140919_012946.webp
    118,2 KB · Görüntüleme: 71
  • 20140919_013201.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 90
  • 20140919_013300.webp
    54,6 KB · Görüntüleme: 101
  • 20140919_012843.webp
    68,6 KB · Görüntüleme: 78
  • 20140919_012946.webp
    118,2 KB · Görüntüleme: 102
Maşallah çok güzel
Bekliyoruz diğer esyalarini bebisin

Nihayet ekleyebildim. Hem tek seferde 10 taneden fazla yüklemiyormuş. Hemde boyutları çok büyükmüş resimlerin

Larkin, jane rider bebek arabası ve matrix light almışsın sanırım, nerden ve ne kadara aldın acaba, benim düşündüğüm bebek arabasıda bu.

Eminönü Havuzluhan'daki Bebe Çeyiz Sarayı'ndan nakit 1970 TL'ye aldık.
2014 modeli varmış sadece, daha eskilerden olur daha uyguna alırız dedik ama olmadı

kızıma 6-9 aylık hırka aldık görünce dayanamadık
Eki Görüntüle 1247915
bunlarda kargodan gelen pabuclar
Eki Görüntüle 1247916

Çoook ciciler botlara bayıldım. İyi günlerde kullansın prenses

Bende ufaktan basladim sehzademin saglicakla giydigi gunleri de gorurum insallahh....bu arada hepsi Lcw den...yazili 3 zibin haric onlari baska yerden aldim:))Eki Görüntüle 1247929

Hepsi çook güzeller. LCW'ye bende gideceğim ayrıca alış-veriş için. Renklerine hayranım oradaki kıyafetlerin. İyi günlerde kullanın

Çoook tatlılar, hepsi birbirinden güzel. Allah sağlık sıhhat mutlulukla giymek nasip etsin

ooo süpermiş makam arabası güle güle kullanın canım, 10 resimden fazla eklemiyor bir mesajda aklında olsun

Teşekkürler eflalim inşallah. İyi ki söyledin ben unutmuşum. Hem 10 taneden fazla yüklemeye çalıştığım için hem boyutları büyük diye olmuyormuş meğerse

Hepsine bayildim canim
Özellikle hastane cikislarina
Farklı çok güzel olmuş
Geceliklerinde çok güzel
Arabayi zaten çok begenmistim
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

hepsii harika guzel gunlerde kullanin onluklerde cok fonksiyonlu cok begendim:))

ay canım yaaa ne güzel şeyler bulmuşsun hepsine bayıldım çook güzeller inş güzel günlerde kullanın bayıldım :)

Larkinim hepsi çok çok güzel zevkine hayranım başından beri zaten:) güle güle sağlıkla giyinin anne oğul:)

Canım yanlış anlama ama bebişe çok fazla kıyafet alıyorsun çoğunu giydiremezsin haberin olsun:) ileriki yaşına göre alabilirsin artık, tabi sen bilirsin öneri sadece:)

ama ama çok tatlılar içimdeki alışveriş canavarını kışkırtıyorsun sen benim daha bugün elim her şeye gitti eşim var ya canım israf dedi damarımdan vurdu beni ama olmaz ki canım eymene haksızlık diyorum:) keşke çok temiz güzel kullanmasaymışım itinayla sakladım birde kardeşide giyer diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…