- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
canım cidden ok şık bunlar pierre cardin sanırım değilmi
nettenmi aldın ücreti ne kadardı merak ettim
cok sagol canimm iyi gunlerimizde kullanmak nasip olsun daha guzelleri senin olsun :) hala okadar eksigim var ki bir kac parca kiyafet disinda hicbir sey almadim pek mi tembelim neaaa ne alıcaz biz şimdi
ooo süpermiş makam arabası güle güle kullanın canım, 10 resimden fazla eklemiyor bir mesajda aklında olsun
çok güzeller canım
ayyyy bayıldım lc ye gidicem hemen dayamıycam alıcam bir şeyler:)
çok güzel canım içinede sinmiş güle güle giyin
bir tane alacaksan krem al bence daha saf ve temiz geliyor bana tabii ici gosterir mi kumasi nasil onu da gozununde bulundurKızlar bende bugün gecelik pijama sabahlık baktım gayette uygun fiyata buldum ama almadım çünkü tek bir yere baktım kompedana da bakıcam orda da uygun oluyordu en azından 4 sene önce öyleydi:)
Bana aklı verin kızlar maviye gitti hep elim malum erkek olacak mavi mi alsam beyaz mı bilemedim bir türlübeğendiğim modelin markasına baksaydım eklerdim ne güzel
evet canim beyaz sac bandi olan v yaka gecelik pierre cardin diger ikisi aqua.. pierre cardin gecelik 100 aqua pijama takimlarindan krem rengi 98 pembe olan 66.. sezon sonu oldugu icin fiyatlar boyleydi uzun kollu yeni sezonlar daha fazla.. benim tercihim kisa kolludan yana hastane ev sicacik emzorirken de terleniyor sonucta :) ne olur ne olmaz bir tane de uzun triko sabahlik aldim.. instagramdan aldim canim pierre cardin pijamasepeti aqualar ise cossybyaquabutik.sayfalarindan
Burada da oyuncaklı yan yatış yastığı, nihayet ineklisini buldum
Arabamızın yandan asmalı çantası var, bende Stylo'nun sırt çabtasını aldım ekstradan.
Bir tanede kol çantası gibi aldım mı tamamdır.
Bu sırt çantasının yanında ıslak mendil cebi var cırt cırtlı ve en altında termos yeri var.
Şu an Butik Bebede de satılıyor.
Eki Görüntüle 1248165 Eki Görüntüle 1248166 Eki Görüntüle 1248167 Eki Görüntüle 1248168 Eki Görüntüle 1248169 Eki Görüntüle 1248170 Eki Görüntüle 1248171 Eki Görüntüle 1248172
Bunlarda Lohusa geceliği, sabahlığı 2 adet pijaması.
Pembeli olanı ev için aldım. Hastanede kirlenirse gecelik ve sabahlıklar, eve geldiğimde hemen giyebilmek için.
Erkek anasıyım ama pembe aldımÇünkü evde bir tanesi annemin çeyizinden olan pembe kürklü sabahlık ve pembeli bir tane daha sabahlığım var.
Hastane için ekru olan penye sabahlığı haricinde ekru ince kürklü kumaştan bir sabahlık daha dikeceğiz annemle.
Terlik alınacak süslenecek tabi ki. Daha çok iş var yani.
Ama pijamalarımın modelini de, kalitesini de ben çoook beğendim.
2 adet alt üst beli ayarlanabilir, saç bantlı ve terlikli pijama, uzun kollu gecelik, uzun sabahlık hepsine nakit 200 TL verdik, Eminönü Havuzluhan'da. Eki Görüntüle 1248175 Eki Görüntüle 1248176 Eki Görüntüle 1248177 Eki Görüntüle 1248178
Aldıklarının hepsine batıldım canımm allah ii günlerde kullanmayaı nasip etsin inşallah :) ne güzel bitmiş bile herşeyin maşallah :)Bunlarda Lohusa geceliği, sabahlığı 2 adet pijaması.
Pembeli olanı ev için aldım. Hastanede kirlenirse gecelik ve sabahlıklar, eve geldiğimde hemen giyebilmek için.
Erkek anasıyım ama pembe aldımÇünkü evde bir tanesi annemin çeyizinden olan pembe kürklü sabahlık ve pembeli bir tane daha sabahlığım var.
Hastane için ekru olan penye sabahlığı haricinde ekru ince kürklü kumaştan bir sabahlık daha dikeceğiz annemle.
Terlik alınacak süslenecek tabi ki. Daha çok iş var yani.
Ama pijamalarımın modelini de, kalitesini de ben çoook beğendim.
2 adet alt üst beli ayarlanabilir, saç bantlı ve terlikli pijama, uzun kollu gecelik, uzun sabahlık hepsine nakit 200 TL verdik, Eminönü Havuzluhan'da. Eki Görüntüle 1248175 Eki Görüntüle 1248176 Eki Görüntüle 1248177 Eki Görüntüle 1248178
Bunlar harika olmuş canım, ellerine sağlık, keşke ben de becerebilsem...
Evet kızlar bunlarda benm oğluşumun bi kaç parça eşyası :)Eki Görüntüle 1248541 Eki Görüntüle 1248542 Eki Görüntüle 1248543
bayıldımm çokk güzel keşke bende becerebilsem
Evet kızlar bunlarda benm oğluşumun bi kaç parça eşyası :)Eki Görüntüle 1248541 Eki Görüntüle 1248542 Eki Görüntüle 1248543
Evet cnm disneyin ürünleri önlerindeki mikiler baskı ama öle janjanlı bişi değil benm hoşuma gitti kumaşları falan çok güzel ne bilim mickeycanim mickey olanlar disneyin urunleri mi ? bana cok asiri baskili gelmisti onlar, senin aldiklarin da baski mi?
hepsini guzel gunlerinde giysein kuzun..
Ay yanlışlıkla gönderdim işte hoşuma gitti diyodum tam :)Evet cnm disneyin ürünleri önlerindeki mikiler baskı ama öle janjanlı bişi değil benm hoşuma gitti kumaşları falan çok güzel ne bilim mickey
gule gule giydir canimm :) kumaslarini ben.de seviyorum ama baskilar rahatsiz eymisti sadece, sen begendiysen sorun yok :)Ay yanlışlıkla gönderdim işte hoşuma gitti diyodum tam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?