2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Kızlar bende bugün gecelik pijama sabahlık baktım gayette uygun fiyata buldum ama almadım çünkü tek bir yere baktım kompedana da bakıcam orda da uygun oluyordu en azından 4 sene önce öyleydi:)

Bana aklı verin kızlar maviye gitti hep elim malum erkek olacak mavi mi alsam beyaz mı bilemedim bir türlü beğendiğim modelin markasına baksaydım eklerdim ne güzel

canım cidden ok şık bunlar pierre cardin sanırım değilmi
nettenmi aldın ücreti ne kadardı merak ettim

evet canim beyaz sac bandi olan v yaka gecelik pierre cardin diger ikisi aqua.. pierre cardin gecelik 100 aqua pijama takimlarindan krem rengi 98 pembe olan 66.. sezon sonu oldugu icin fiyatlar boyleydi uzun kollu yeni sezonlar daha fazla.. benim tercihim kisa kolludan yana hastane ev sicacik emzorirken de terleniyor sonucta :) ne olur ne olmaz bir tane de uzun triko sabahlik aldim.. instagramdan aldim canim pierre cardin pijamasepeti aqualar ise cossybyaquabutik.sayfalarindan

cok sagol canimm iyi gunlerimizde kullanmak nasip olsun daha guzelleri senin olsun :) hala okadar eksigim var ki bir kac parca kiyafet disinda hicbir sey almadim pek mi tembelim ne

bir tane alacaksan krem al bence daha saf ve temiz geliyor bana tabii ici gosterir mi kumasi nasil onu da gozununde bulundur iki tane alirim degisimlik diyorsan ikisinden de al icinde kalmasin oglusunla mavis mavis giyinir de poz veroesiniz :)

anladım canım güle güle kullan
bende aldım bugün bişeyler yarın ekleyeceğim bende kısmetse

hepsi çok güzel güle güle kullanın ama ben en çok yeşil zürafalı olanlara bayıdım ya yerim onları

canım çok güzel geceliklerinde güle güle giy bende aldım bugün ama yarın paylaşıcam
zevkliymişsin maşallah

Aldıklarının hepsine batıldım canımm allah ii günlerde kullanmayaı nasip etsin inşallah :) ne güzel bitmiş bile herşeyin maşallah :)

kızlar aldıklarınıza bakmaktan kahvaltı yapmayı unuttum:) masallah size ya ben daha hiç bir şey almadım,bi de hiç beşik alan yok mu nasıl birşeyler aldınız neyi önerirsiniz burdan fikirler toplayıp bayram sonu başlıcam insallah..

canim mickey olanlar disneyin urunleri mi ? bana cok asiri baskili gelmisti onlar, senin aldiklarin da baski mi?

hepsini guzel gunlerinde giysein kuzun..
Evet cnm disneyin ürünleri önlerindeki mikiler baskı ama öle janjanlı bişi değil benm hoşuma gitti kumaşları falan çok güzel ne bilim mickey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…