- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
merak ettiğim nasıl alsam acaba dediğim şeylerin çoğunu yazmışşın canımmmm çok teşekkür ederim ..benim merak ettiğim bir konuda kaç tane hastane çıkışı almalıyız bu zıbınlardan falan ortalama kaç tane almamız gerekir ?Kızlar hepiniz yawas yawas. Bebeklerimize birseyler almaya basladık ... Ama aldıgımız şeylerin bazılarını kullananmıcaz... Birsey alırken kısın ve yazın hamgisini kacıncı ayda giyecek bunları düşünmek lazım.. Özellikle ilk bebegi olacak arkadaslarımız için paylasmak istedim.
Zıbın cok kullanıyoruz.. Yeni dogdugu zaman atlet kıloy yerine bol bol Zıbın almalıyız.. Ama bu zıbınlar yarım kollu veya uzun kollu olmazsa daha kullanıslı oluyo.. Kolu kısa olanların üstüne bişi gıydırcez mecbur kısın dogcak mesela ıstune gıydırınce cok biçimsiz duruyo ben düzeni cok sewerim belkide ondan öle düşünüyorum... Uzun kolluyada gerek yok onun yerine bol bol badi alıp gıydırebiliriz.. Rahat rahat . En iyisi kolsuz zıbınlar yani...
Tulum alırken mesela 2 aylık sa 3 aydan baslayanı alalım.. Ayak tarafı falan patıklı oldugundan cocuk esnediginde falan rahat etsin
Alt üst ayrı ayrı alıpruz ya pantolan yada pıjamalarını ptıksız alalım daha kullanıslı oluyo yanı aykaları kapalı olanların yerıne normal acık alalım biz corap giydirirz..
Aldıgımız battanıyeler fazla simli pullu boncuklu bişi olmas sade ve kalıtelı olrsa daha iyi olur...
Önceden bebek bezi falan almayın stok olsun diye.. Her bez her cocuga yaramıyor
Aklıma geldikce söylerim. Ama mesela tulum alıcaz kıslık yada baharlık o zaman bizimkiler 4 5 aylık oluyo 6 aylıktan baslaması lazım...
Kızlar dogumdan sonra ilk 1 ay sürekli hastaneye gitmek zorunda olabılırız... Bunun için en gusel olan ana kıcagı dedıgımız yada elde tasınan pusetler bebegınızı koruyacaktır.. Topuktan kan alma işte 15. Gün kontrole gitcez falan sarılık tahlılı in tekrar o yüzden bence her bebekte olmas gerekıyo
Ben kızımda almadım ama cocuk kıcakta perişan oldu yazın hemde ... O yüsden bunda alıcam nasipse akıllandım .:)
Bol bol corap...kımı kücük bebişe kılotlu corap giydiriyo. ..bence 6. Yada 7. Ayda pamuk esneme payı cok olan bi kılotlu corap kullanırım eger oda hava soguk olursa bence kısın dogum yapcaz diye kılotlu corap giydirip ccugu bogmayın..
Sizin merak ettiginiz bişi olursa sorun bacılarım
Larkinim hepsi çok çok güzel zevkine hayranım başından beri zaten:) güle güle sağlıkla giyinin anne oğul:)
Canım yanlış anlama ama bebişe çok fazla kıyafet alıyorsun çoğunu giydiremezsin haberin olsun:) ileriki yaşına göre alabilirsin artık, tabi sen bilirsin öneri sadece:)
ama ama çok tatlılar içimdeki alışveriş canavarını kışkırtıyorsun sen benimdaha bugün elim her şeye gitti eşim var ya canım israf dedi damarımdan vurdu beni ama olmaz ki canım eymene haksızlık diyorum:) keşke çok temiz güzel kullanmasaymışım itinayla sakladım birde kardeşide giyer diye
hepsi çok güzel güle güle kullanın ama ben en çok yeşil zürafalı olanlara bayıdım ya yerim onları
canım çok güzel geceliklerinde güle güle giy bende aldım bugün ama yarın paylaşıcam
zevkliymişsin maşallah
Aldıklarının hepsine batıldım canımm allah ii günlerde kullanmayaı nasip etsin inşallah :) ne güzel bitmiş bile herşeyin maşallah :)
Evet kızlar bunlarda benm oğluşumun bi kaç parça eşyası :)Eki Görüntüle 1248541 Eki Görüntüle 1248542 Eki Görüntüle 1248543
Bu da arabamız :)
Ve son olarak cinsiyet belli olmadan önce ördüklerim sanırım artık hediye olarak gidecek :)
İşte oğluşumun ilk cicileri. Bunların hepsi babannemizin bana ve bebeğime hediyeleri
hepside çok güzel canım sende bebişinde iyi güle güle kullanın :) heyecanla yeni cicilerinin resminide bekliyoum :)
tüm hamişler sağlıkla bebeklerini dünyaya getirsinler inşallahh
Çook teşekkür ederim eflalim, inşallah hepimizi her leyi hayırla sağlıkla kullanalım inşallah.
Niye yanlış anlayayım olur mu öyle şey.
Haklısın zaten
Bizde dedik bebiş tombik olacak aldıklarımızın yarısını giyemeyecek birde artık büyük alalım çocuk çıplak kalacak yoksa
Yaa işte şu tüketim çılgınlığı yok mu hepimizi saran mahveden ahhh ahh.
Çocuklar bir taneyle büyüyeceklerine 10 tane şeyleri var maaelef. Aldıklarımın yarısından fazlası israf aslında ama kendime bile dinletemiyorum ki
Çok teşekkür ederim esracım. Bekliyorum cicileriniziii
Yaa ama haksızlık buuu
İşte böyle oluyor. Daha renkliler gözümü alıyor bende istiyorum sonra
Gerçi ben Disney'e toptan karşı olduğum için almıyorum (Beyin yıkama ve verdiği mesajlar yüzünden sakın yanlış anlama başka bir sebebi yok) Yoksa bayılıyorum Mickey'li tulumlara eşyalara
Hepsi çook güzel. Şu inekli önlük emzik tutacağı patik setini almıştım Unnado'dan. Salaklar göğüs pompasını 2 hafta sonra temin edemedik diye aradılar, bende tüm siparişlerimi iptal etmiştim. Bir tekte orada gördüm. Sen nereden aldın?
Herbir parçayı sağlıkla hayırla kullanın inşallah. Maşallah sübhanallah..
Bunlarda harikalaaaarr. Ay doymayacağım hiç galiba
Şu yakası volanlı olan gecelik mi sabahlık mı ne kadar harika görünüyor öyle maşallah..
Rabbim hepsini hayırla sağlıkla giymeyi giydirmeyi nasip etsin inşallah
Kokoş bir bebek geliyor desene
Canim lohusa setini çok sevdim 3 unu de
ve akaesuarlarimiz Eki Görüntüle 1249038 Eki Görüntüle 1249039 Eki Görüntüle 1249040 Eki Görüntüle 1249041 Eki Görüntüle 1249042 yeni cicilerimiiiiiz :)
Çok güzeller
anasi kilikli olabilir azicikKokoş bir bebek geliyor deseneHepsi çok güzel...
Canim lohusa setini çok sevdim 3 unu de
Oğlunun takimlari da harika çok guzeller
Çok güzeller
Güle güle kullansin minik
canim cevap yazdigimiz yerde kutunun altinda.dosya yukle var, ona tikla galeriden resmini sec sonra da tan boyut mu istiyosun onu ayarla tamamdir :)Bende aldım kızlar mobilden eklemesini bilemedim
canım sağol teşekkür ederim ütülemeden çektim resimleri
çünkü çantaya koymadan bi yıkamak istiyorum gecelikleri filan
beğendinmi
Olmuyor canim hata veriyorcanim cevap yazdigimiz yerde kutunun altinda.dosya yukle var, ona tikla galeriden resmini sec sonra da tan boyut mu istiyosun onu ayarla tamamdir :)
Resim boyutu büyük olunca olmuyor canimOlmuyor canim hata veriyor
boyut buyuktur o zaman canim kucultup tekrar dene istersen..Olmuyor canim hata veriyor
Ayy ben bu bantlara filan bayıldım ya, nerden aldın acaba aynısından almam lazımve akaesuarlarimiz Eki Görüntüle 1249038 Eki Görüntüle 1249039 Eki Görüntüle 1249040 Eki Görüntüle 1249041 Eki Görüntüle 1249042 yeni cicilerimiiiiiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?