2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

İşte oğluşumun ilk cicileri. Bunların hepsi babannemizin bana ve bebeğime hediyeleri

Lohusa takımlarım

Sabahlıklı olan takımım

hepside çok güzel canım sende bebişinde iyi güle güle kullanın :) heyecanla yeni cicilerinin resminide bekliyoum :)

tüm hamişler sağlıkla bebeklerini dünyaya getirsinler inşallahh

merak ettiğim nasıl alsam acaba dediğim şeylerin çoğunu yazmışşın canımmmm çok teşekkür ederim ..benim merak ettiğim bir konuda kaç tane hastane çıkışı almalıyız bu zıbınlardan falan ortalama kaç tane almamız gerekir ?

Çook teşekkür ederim eflalim, inşallah hepimizi her leyi hayırla sağlıkla kullanalım inşallah.
Niye yanlış anlayayım olur mu öyle şey.
Haklısın zaten
Bizde dedik bebiş tombik olacak aldıklarımızın yarısını giyemeyecek birde artık büyük alalım çocuk çıplak kalacak yoksa
Yaa işte şu tüketim çılgınlığı yok mu hepimizi saran mahveden ahhh ahh.
Çocuklar bir taneyle büyüyeceklerine 10 tane şeyleri var maaelef. Aldıklarımın yarısından fazlası israf aslında ama kendime bile dinletemiyorum ki

hepsi çok güzel güle güle kullanın ama ben en çok yeşil zürafalı olanlara bayıdım ya yerim onları

canım çok güzel geceliklerinde güle güle giy bende aldım bugün ama yarın paylaşıcam
zevkliymişsin maşallah

Çok teşekkür ederim esracım. Bekliyorum cicileriniziii

Aldıklarının hepsine batıldım canımm allah ii günlerde kullanmayaı nasip etsin inşallah :) ne güzel bitmiş bile herşeyin maşallah :)

Bu da arabamız :)

Ve son olarak cinsiyet belli olmadan önce ördüklerim sanırım artık hediye olarak gidecek :)

Yaa ama haksızlık buuu
İşte böyle oluyor. Daha renkliler gözümü alıyor bende istiyorum sonra
Gerçi ben Disney'e toptan karşı olduğum için almıyorum (Beyin yıkama ve verdiği mesajlar yüzünden sakın yanlış anlama başka bir sebebi yok) Yoksa bayılıyorum Mickey'li tulumlara eşyalara

Hepsi çook güzel. Şu inekli önlük emzik tutacağı patik setini almıştım Unnado'dan. Salaklar göğüs pompasını 2 hafta sonra temin edemedik diye aradılar, bende tüm siparişlerimi iptal etmiştim. Bir tekte orada gördüm. Sen nereden aldın?

Herbir parçayı sağlıkla hayırla kullanın inşallah. Maşallah sübhanallah..

İşte oğluşumun ilk cicileri. Bunların hepsi babannemizin bana ve bebeğime hediyeleri

Lohusa takımlarım

Sabahlıklı olan takımım

Bunlarda harikalaaaarr. Ay doymayacağım hiç galiba
Şu yakası volanlı olan gecelik mi sabahlık mı ne kadar harika görünüyor öyle maşallah..
Rabbim hepsini hayırla sağlıkla giymeyi giydirmeyi nasip etsin inşallah

Ayy kızlar cicileriniz çok güzel iyi ve sağlıklı günlerde kullanın inşallah. bak bak doyamadim bende istiyorum ama ya bir ay sonra başlarım inşallah alışverişe eltim alcak herseyi ama bende almak istiyorum banane bekliyemem az alcam söz oda alsın :) evi de taşıycaz bir ay çabuk geçse offf.

hepside çok güzel canım sende bebişinde iyi güle güle kullanın :) heyecanla yeni cicilerinin resminide bekliyoum :)

tüm hamişler sağlıkla bebeklerini dünyaya getirsinler inşallahh

canım sağol teşekkür ederim ütülemeden çektim resimleri
çünkü çantaya koymadan bi yıkamak istiyorum gecelikleri filan
beğendinmi

canım o dediğin sabahlık diğerleri onun takımı geceliğide var o takımın ama biraz kısa
teşekkürler canım

Lohusa takımlarım

Sabahlıklı olan takımım
Canim lohusa setini çok sevdim 3 unu de
Oğlunun takimlari da harika çok guzeller

Çok güzeller
Güle güle kullansin minik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…