- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
Ayy ben bu bantlara filan bayıldım ya, nerden aldın acaba aynısından almam lazım
Sağol canım baktım gerçekten çok tatlılar, bir iki tane almak lazım :)o zaman elini cabuk tut kampanyada son 2 gun :) butikbebe ela's butik canim cok daha guzelleri tukenmis daha da tukenmeden kossss :)
bende foto yükleyemiyorum kızlar alttan dosya yükle dediğimde URL yada ID istiyor o yüzdenyukleyemiyorum
Bende aldim canim az önceo zaman elini cabuk tut kampanyada son 2 gun :) butikbebe ela's butik canim cok daha guzelleri tukenmis daha da tukenmeden kossss :)
ve akaesuarlarimiz Eki Görüntüle 1249038 Eki Görüntüle 1249039 Eki Görüntüle 1249040 Eki Görüntüle 1249041 Eki Görüntüle 1249042 yeni cicilerimiiiiiz :)
Canim lohusa setini çok sevdim 3 unu de
Oğlunun takimlari da harika çok guzeller
Çok güzeller
Güle güle kullansin minik
Cnm bayildim kiyafetlere masallah guzel gunlerde saglikla giysin evladin ve sen..
Insl guzeljm benim ne heves eder insan ya .darisi butun evlat hasretiyle tananlara da nasip olsun bana daaaaaaaçok sağol canım amin
inşallah tez zamanda rabbim sanada verir bir evlattasende başlarsın alışverişe
onlukleriniz nerden cok tatlilar:)Evet kızlar bunlarda benm oğluşumun bi kaç parça eşyası :)Eki Görüntüle 1248541 Eki Görüntüle 1248542 Eki Görüntüle 1248543
çok güzel canım cicilerniz güle güle kullanın
Insl guzeljm benim ne heves eder insan ya .darisi butun evlat hasretiyle tananlara da nasip olsun bana daaaaaaa
Amin guzelim aminnnn...canım benim dualarım her zaman seninle
rabbim güzel yüreğine bir evlat bağışlayacak inşallah ben inanıyorum
Şuana kadar aldiklarim bunlae.. anannemizde birsuru cicilerimiz var ama turt disinda oldugu icin cekemiyorum maalesef ..
Eki Görüntüle 1249211 Eki Görüntüle 1249212 Eki Görüntüle 1249214 Eki Görüntüle 1249215 Eki Görüntüle 1249216
Bu daha baslangic canim :))siz varya hep kokoş yaptınız bu kızları ama ya yerim bunları pembiş pembiş
aynen cnm cevaplanın yanından deniyorum olmuyor,tabletten denedim orda sıkıntı yok telle alakalı mı diye düşündüm sonradandosya yukle ikonuna degil de en altta cevapla yazisinin yanindaki dosya yukleye tikliyorsun dimi? diger taraftan olmuyor cunku bi de boyle dene bakalim
aynen cnm cevaplanın yanından deniyorum olmuyor,tabletten denedim orda sıkıntı yok telle alakalı mı diye düşündüm sonradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?