2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Yok canım neden yanlış anlayayım :) bende unnadodan aldım canım inekli ve baykuşluyu :)

cok sagol canimm iyi gunlerimizde kullanmak nasip olsun daha guzelleri senin olsun :) hala okadar eksigim var ki bir kac parca kiyafet disinda hicbir sey almadim pek mi tembelim ne
alırsın canım
bir tane alacaksan krem al bence daha saf ve temiz geliyor bana tabii ici gosterir mi kumasi nasil onu da gozununde bulundur iki tane alirim degisimlik diyorsan ikisinden de al icinde kalmasin oglusunla mavis mavis giyinir de poz veroesiniz :)
canım bir tane alıcam işte içimi gösterme durumu olabilir diğer aya inşaallah alınca eklerim

Bu da arabamız :)

Ve son olarak cinsiyet belli olmadan önce ördüklerim sanırım artık hediye olarak gidecek :)
canım hepsi çok çok güzel güle güle kullanın
İşte oğluşumun ilk cicileri. Bunların hepsi babannemizin bana ve bebeğime hediyeleri

Lohusa takımlarım

Sabahlıklı olan takımım

çok güzeller canım seninkide kuzununkide güle güle kullanın

canım en doğrusunı anne olarak sen bilirsin tabi ki yanlış anlamamana sevindim:) bende 25. kare mevzusu yüzünden almadım civilde görmüştüm

çok güzeller canım her zamanki gibi kokoş kokoş:)
Eki Görüntüle 1249210

Heh oldu sonunda screenshot yapip ekleyebildim :)

çok güzeller canım güle güle kullanın
Kızlarrrrr biz güzel bebişimizin takımı aldık :) Bayramdan sonra gelecek siparişimiz. Çok heyecalıyım

Eki Görüntüle 1249463

bayıldım çok güzel canım güle güle kullanın

güle güle kullanın canım hepsi Mustiye çok yakışacak

merhaba arkadaşlar bizimde hayırlısıyla ocak 1 gösteren doğumunu bir oğlumuz olacak hayırlısıyla hepimiz inş hayırlısıyla sağlıklı sıhatli bir şekilde bebeğimizi kucağımıza alırız . bizde bebişimin bir kaç parça eşyasını aldık kıyafet vs. ama daha büyük eşyaları almadım bebek arabası beşik oda takımını falan alıcaz inş ama ben şimdiden ne olur ne olmaz diye hastane çantamızı hazırladım bir de bu aralar sürekli allah hayırlara çıkarsın erken doğum yaptığımı görüyorum zaten. idl bende oda takımına bayıldım kaça nerden aldın canım söyleyebilirmisin ve kızlar acaba hangi bebek arabasını almalıyım.
bunlar cicilerimiz

bunlarda hastane çıkışımız ve port bebemiz bunları netten aldım biberon takımınıda oğlumun teyzesi netten aldıEki Görüntüle 1249592
Eki Görüntüle 1249593 Eki Görüntüle 1249594

çok güzeller canım güle güle kullanın

Bende eymenime bir iki parça aldım malum oğlumdan var ama dayanamıyorum birde hastane çıkışı alıcam inşaallah, portatif beşiği amcasından olacak, kendime pijama gecelik sabahlık kaldı diğer aya inşaallah

Kendim sabahlık dikicem polardan karar verdim bir sıfır kollu yelek gibi birde uzun kollu geceliğimin ve yedek pijamamın üstüne düşünüyorum dikince eklerim

aldıklarım albümde http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/eymenime-aldiklarim.36077/

bunlarda hastane çıkışımız ve port bebemiz bunları netten aldım biberon takımınıda oğlumun teyzesi netten aldıEki Görüntüle 1249592
Eki Görüntüle 1249593 Eki Görüntüle 1249594
Hayirli olsun kizlar
Bende bir almaya baslayayim
Boyle serip serip bakarim :)
Bayramda memleketime gidecek
Oradan ablamin doğumuna gidecez annemle
Anlamla annem bir çok seyini akdi
Onları gördükten sonra eksiklerini tamamlamak istiyorum
İnşallah memlekete gittiğimde bebegin odasini da alacagiz

Canim sabahlik nasip olacak bende diktirmek istiyorum
Kafandaki modelin resmini burada paylasir misin
Masalllah senin kadar becerikli değilim ama diktirebilirim bende

Canım ben evdeki sabahlığımı kalıp olarak kullanıcam, elde dikicem poların kumaşı kolay dikiliyor, kenarına dantel çekicem, sıfır kol düşündüğüme netten bakayım bulursam aklımdaki modeli eklerim

Hepsi çok güzelmiş şekerim ii günlerde kullanmak nasip olsun inşallah hepimize :)
çok sağol canım amin
Kızlarrrrr biz güzel bebişimizin takımı aldık :) Bayramdan sonra gelecek siparişimiz. Çok heyecalıyım

Eki Görüntüle 1249463
çok güzel canım takım kaça almıştınız bunu
güle güle kullann canım çok güzel hepsi
ayyy bayıldım hepsine ya çok güzel insan aldıkça alası geliyor

dikmek çok iyi fikirmiş cidden bende yapsammıki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…