2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Çok güzeller canım iyi günlerde kullanalım inşallahhh :)

bende ilk hastane çıkışının yanına bir ikinciyi daha aldım
bu arada kapı süsü çok bebeğndiğim iki model vardı kızlar fiyatlarıda oldukça yüksek dendiği için kısmetse eminönüne gittiğimde o mavi güllerden çiçeklerden kurdalaelerden alıp kendi kapı süsümü kendim yapıcam,çerçeve olarak değil ama madame coco dan 16 liraya aldığım melekli aynanın aynasını söküp mavi saen kumaşa oğlumun adını taşlarla işleyip çiçeklerle süslemeyi düşünüyorum,bitmiş halini atarım kızlar.
Bide hiçbir mağazada yeni doğan bebekler için kot pantolon kazak v.s. nedense göremiyorum ama taki h&m bebek bölümüne göz atana kadarmış,inanılmaz güzl şeyler varlar,tam 50 cm yeni doğan için oğluma kot pantolon,body ve hırkacık aldım,resimde kocamn durabilir ama minnacıklarrr yaa,atıyorum şimdi hepsini

güzel günlerde kullansın memelğin inşallah,çok güzeller hepdi arkadaşım

hepsi çok güzeller ama ben mama önlüklerine bayıldımmmm

canım yapabiliyorsan dik bence hangi birine para vericez:) hem polar sıcak tutar hem de uygun metresi al renk renk yap:)

çok güzeller güle güle giysin annesi, ayy nasıl giyecek kotu minicik kuzu:) çok tatlı

İyi günler kızlar, butik bebeye Nesil Yayınlarının kitapları gelmiş, 0-3 yaş arası bebişler için nesneleri öğrenme kitapları var bebeklerimizin zeka gelişimive kitap okuma alışkanlığı için 4-5 aylıkken kitaplarla tanıştırmayı uygun buluyorum ben. Belki biraz aceleci davranıyorum ama sizede söyliyim dedim alan olursa :)

merhaba sız kac tane pijama ve kac tane alt ust takım dusunuyorsunuz..malum kış bebeklerı neyı nasıl alsam kararsız kaldım

merhaba sız kac tane pijama ve kac tane alt ust takım dusunuyorsunuz..malum kış bebeklerı neyı nasıl alsam kararsız kaldım
Canım benim ilk oğlumdan olduğu için yeni olarak bir tane hastane çıkışı alıcam
ilk oğlumdan 8 hastane çıkışı vardı tabi bir tanesi 10 lu set diğerleri 5 li set
7 tulum
14 çıtçıtlı body
3 tane iç zıbın
12 çorap
4 penye battaniye
2 örgü battaniye
1 kadife battaniye

varmış:) nor ettimde:) benimki azcık çokmuş canım 5 hastane çıkışı 5 tulum olsa çokça yeter

Eki Görüntüle 1249210

Heh oldu sonunda screenshot yapip ekleyebildim :)

canım benim dualarım her zaman seninle
rabbim güzel yüreğine bir evlat bağışlayacak inşallah ben inanıyorum

Kızlarrrrr biz güzel bebişimizin takımı aldık :) Bayramdan sonra gelecek siparişimiz. Çok heyecalıyım

Eki Görüntüle 1249463

bunlarda hastane çıkışımız ve port bebemiz bunları netten aldım biberon takımınıda oğlumun teyzesi netten aldıEki Görüntüle 1249592
Eki Görüntüle 1249593 Eki Görüntüle 1249594

arkadaşalr epinizin aldıklarına bayıldım çok güzeller gerçekten ne tatlı heyecanlar bunlar insan dışarı çıkınca illa bişey alıp da eve gelior
biz eşimle durup durup kıyafetlerine bakıp seviyoruz rabbim korusun meleklerimizi

ben dün ilk defa aldım hala yanımda duruyor kıyafetler dün alışveriş yaparken de eşimle dedik oha küçücük yav biz bu kadar küçük bebeği nasıl tutacağız filannnn

canım yapabiliyorsan dik bence hangi birine para vericez:) hem polar sıcak tutar hem de uygun metresi al renk renk yap:)

çok güzeller güle güle giysin annesi, ayy nasıl giyecek kotu minicik kuzu:) çok tatlı

canım yaparım tabi kiyafet tasarımı ve dikimi mezunuyum zaten
ama aklıma gelmemişti iyi oldu burada gördüğüm

Hastane çıkışına bayıldım canım çok tatlı.. Güzel günlerde giysin inşallah.. H&m deki o beyaz hırkayı bende çok beğenmiştim ama kadife takım alınca onu bırakmıştım çok cici şeyler var h&m yi çok beğeniyorum ben hem kaliteli hem uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…