2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

kızlar selam butik bebeye bir bakayım dedim 8parça hastane çıkışı
ayılı kadife tulum
bi de normal tulum aldım çıktım
üstelik bugün kargo da bedavaymış bilginize
Canim aldiklarini guzel gunlerde giydir insallah.butik bebede her gün kargo bedava, Bugune ozel bi durum degil bende ilk siteye girince aa dedim ne alirsan al kargo bedava bugun dedim uzun zamandir her gun bedava

iyi akşamlar kızlar biz babamız gelene kadar uyumuşuz prensesimle iyi geldi valla çok yorulmuştum bugün yemek ne yicez bakalım

merhaba sız kac tane pijama ve kac tane alt ust takım dusunuyorsunuz..malum kış bebeklerı neyı nasıl alsam kararsız kaldım
Bazi bebekler çok kusuyormus onlar için daha gerekli sanirim.
Ben 1 hastane cikisi
2 tane 5li takim
3 tane de 2li takim almayi planliyorum

kızlar selam butik bebeye bir bakayım dedim 8parça hastane çıkışı
ayılı kadife tulum
bi de normal tulum aldım çıktım
üstelik bugün kargo da bedavaymış bilginize
Hayirlinolsun güle güle kullanan
Bende büyük bebeği takip ediyorum herzaman

merhaba sız kac tane pijama ve kac tane alt ust takım dusunuyorsunuz..malum kış bebeklerı neyı nasıl alsam kararsız kaldım
merhaba canım.
1 tane 10 lu hastane çıkışı
2 tane 5li set
1 tane 4 lü tulum set
2 tane alt üst
2 tane pijama takımı
şuan almadığım sadece hastane çıkışı kaldı.Onuda cinsiyet belli olmadığından almamıştım.Ama kız olduğunu öğrendim geçen hafta.En kısa zamanda onuda tamamladımmı tamamdır.Az çok ablamın kızındanda bişelerimiz var.yeter diye düşünüyorum.Çünkü herkes çabuk büyüdüğündn fazla almamam gerektiğini söylüyo.0-3 ay 3-6 ay da 8 er tane çıtçıt lı badimiz var.onu biraz abartmışım sanırım :) yiğenimden gelen eşyaları kontrol etmeden almışım bilinçsizce

Evet biraz fazla kacmis ssanirim olsun Allahim saglikli günlerde giydirmeyi nasip eder inssallah.cok güzeller
aynen canım kaçırmışım inşallah hepimize nasip olur canım

çok tatlı şeyler bunlar canım sağlıklasıhhatle giydirirsin inş
amin teyzesi,öperiz seni

Canım süpermiş bunlar ii günlerde kullan inşallh o patik kısmı korsanlı olanı nerden aldın :)
canım Real marketin kıyafet bölümunde vardı ordan almıştım ilk kıyafetimiz

Ben onun sapkasini eldivenini yerim
minikler çok tatlı oluyolar demi

evet canim lc den olanlar var internet sitesinde indirim oluyor takip edebilirsin ben bakıyorum arada yakalarsam yazarım

sağol canım bende bakıyorumda eksiğimiz yok ki oğlumdan var bir sürü, keyfi bir iki parça alıcam işte:) lc nin tasarımları hoşuma gidiyor:)

normal doğum yapan annelerimiz; doğum hikayeleriniz anlatsanız ya .. doğumunuz nasıl başladı.. kaç saat sürdü .. ilk gebeliği olan annelere biraz eğitim verin .. ne yapalım , nasıl davranalım gibi.. şimdiden teşekkür ederiz

H&m ye ben de bayılıyorum keşke internet satışı olsa, ne yazık ki yaşadığım şehirde yok

kızlar özdeller bebeden bir sürü kıyafet aldım sanırım 0-6 ay kıyafetlerimizin yarsından fazlası olucak vee hepsi 60 tl gibi miniimal ir rakam tuttu özdeller bebeden daha önce alışveriş yapmış mıydınız? kargo ne kadar sürede geliyorbilginiz var mı?

evet canım orası çok uygun.bende her bi yere gittiğimde bi iki aldığımdan alamadım ordan.artık ileriki aylara kısmet.Kargo gelince bilgilendirsin bizi.Almak isteyenlere yardımcı olmak açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…