2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

iyi akşamlar bayanlar aklıma geldi hep aldıklarımızı paylaşmışız ördüklerimiz diktiklerimizi de paylaşalım örnek olması için aslında iyi olur ben kendim başlıyorum benim bebeğim erkek ama daha önceden yaptığım bazı şeylerde dikmiştim bir pike var kız için oldu artık erkek için olanını da dikeriz yeterki oğlum sağlıklı sıhatli hayırlı bir şekilde dünyaya gelsin
evet şimdi benim yaptıklarım

Diger konuda cvp yazamadim ama gorunce ilk begendigim tahminimce onde olan gemili takim
tamam canım sağol alırsam o olacak
özdeller bebeden birşeyler alıcaktım siteyi çözemedim yaa kredi kartı ile ödeme yokmu
bilgim yok canım henüz almadık bizde

çok güzeller canım maşaallah güle güle kullanın

Kusura bakmayin kızlar dun bir de o hizla halami görmeye gittik dun yurt dışından geldi :) valla soyle zor oldu once e bebektm baktim sonra civile gittim zaten allah razı olsun elimde liste vardi çıkarmıştım sizlerin sayesinde. . Aldığımı cizdim..neler aldim buarada tum şampuan bakim vs aldim havlu hastane cikisi bikac takim kiyafet corap zibin aldım. .Bebek arabasinida aldim ama onu e bebekten aldim 450 ye. Sonra halama gittik onunda gelini dort ay once dogum yapti diger gekini de bi ay olmadi daha..bi canta dolusu da onlar göndermiş sagolsunlar..halam daha bir cop alma valiz valiz dolu duruyo sana getircem dedi.coknmutlu oldum.kizimin besiginide annemler alacak bende nevresim takımı falan alacqm annemle..cok sukur allaha der ettiğim gibi olmadi inşallah sizinkiler daha kolay olur. .bubarada tum alisverisim arabayla beraber 1000lira kadar tuttu

bak canım rızkıyla gelmiş güle güle kullanın, ikinci el diye almamazlık etme kıyafetleri öyle çok faydası oluyor ki inan duacı olursun sonra, çok masraf oluyor bebek doğunca çünkü, benim kız olsaydı ikinci hiç almıycaktım bir şey çünkü hem 3 ablamdan hem görümcemden bir sürü kıyafet gelecekti, şimdi oğlumdan kalanlar var hamdolsun tabi kıza göre daha az benim paşamın kıyafetleri:)

Halamlarda tereddut etmialer giydirmem diye..bende dedim bebegin eskisinden ne olacak dedim giydiririm hic onemli degil nolacak sanki. .ama ustumden bi yyk kalktiki..esimde diyorki cok aceke ettin.dedim hazir olsun kizimiz acekeci davranirsa herseyi hazir dursun ben oyle bekleyemem dedim biri biseyini alacakmi diye.bide taksitle aldik malum nakit para yok..anca dort aya yarilamis olacaz taksti..ne bilim vakka bana mantikli gibi geldi alisveria..kime dediysem ucuza kapatmissin dedi ama kuveti almadim bide kendime canta almadim..hafta ici hurc alacam hastane cantasi icin kucuklerden..kizimla esyalarimiz kariamasin diye . onumuzdeki ayda kendi eksiklerimi tamamlayim diyorum allahin izniyle..daha cook basinizi sisiririm önümüzdeki ayda bana ne alsam diye :)

canım ne iyi olmuş bak eksiklerin azalmış
ne olacak canım bebek bebeğin giydiğini giyer benimde hem ablamın hem kardeşimin bebeklerinden kalanlar var bende alacağım onları çok az giyiyor bebişler zaten
güzelce yıkar ütülersin olur biter işte güle güle kullanın

yok canım iyi yaptın almakla hazır olsun kafan rahat olur, hastane çantasını bir tane yapma canım iki tane yap bir senin biri bebeğin olsun, bebeğinkinede şeffaf bir torba poşet artık ne olursa bul onun içine bebeğin ilk giyeceği kıyafetleri koy ebelere verilecek olanı üstünede not yaz bu verilecek diye ki sen vermiyceksin refakatçin kimse o verecek telaştan karışmasın çanta
gemili olan varya canım o çok güzel bence

tamam canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…