2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

arkadaşlar bu lohusa geceliği olur mu sizce?? nişanlıyken almıştım ama hiç giymedim.

Eklentiler

• 20140923_135404.webp
    84,4 KB · Görüntüleme: 124
Tuğba maşallah yani benim kuzumun daha 3 parça kıyafeti var
kardeşimin nişanı geçsin atacaz kendimizi çarşılara

Kızlarrrrr biz güzel bebişimizin takımı aldık :) Bayramdan sonra gelecek siparişimiz. Çok heyecalıyım

Eki Görüntüle 1249463

Kızlar cevap vermekte geciktim bebek odası takımını 3000TL'ye aldık ve üzerinde baya oynamalar yaptık. Tüm kenarları yuvarlak hale getirdik. Dolap içi düzenini yeniden yaptırdık vs.. İhtiyacı olan arkadaşlar olursa Ankara için yönlendirebilirim.

canım nerden aldın sen
ben oda almayacam şimdi ama büyüyen yatak alacam

çok tatlılar benim aklıma gelmemişte polar bir sabahlık dikmek bebişime pazenden pijama takımı falan dikicemde en iyisi bende kendime bir tane dikeyim polardan en iyisi iyi olur gibi duruyor

çok tatlılar benim aklıma gelmemişte polar bir sabahlık dikmek bebişime pazenden pijama takımı falan dikicemde en iyisi bende kendime bir tane dikeyim polardan en iyisi iyi olur gibi duruyor
Dik tabi canım kışın olacak ev sıcak olur tamam ama lohusa olucaz dikkat etmek lazım, becerebilirim inşaallah yoksa ablamdan falan yardım alırım artık:)

Kızlar özdeller bebeye bende baktım fiyatlar şaka mı acaba:) çok çok uygun ama kaliteleri nasıl acaba bildiğimiz markalar tamam da kendi markası mesela kaliteliyse üçlü takımlar şaka gibi bir fiyata:)

kızlar bu arada özdellerden aldıklarımı yazayım
-uzun kollu çıtçıtlı badi 4ad.
-battaniye 1ad.
-askılı çıtçıtlı badi 4ad.
-5li hastane çıkışı 1ad.
-şapkalı eldivenli tulum 1ad.
-patikli tek alt 2ad.
-alt üst takım 1ad.

Kızlar özdeller bebeye bende baktım fiyatlar şaka mı acaba:) çok çok uygun ama kaliteleri nasıl acaba bildiğimiz markalar tamam da kendi markası mesela kaliteliyse üçlü takımlar şaka gibi bir fiyata:)
valla ben aldım kalitelerine gelince bakacağım ve buradan bilgi de vereceğim gerçekten şok geçirdimfiyatları görünce
ayrıca kötü çıksa bile verdiğim paraya acıyacağım birmiktar değil Allahtan

canım beğendiğim hastane çıkışları ciccim baby o da oğlumun hastane çıkışlarından birinin markasın bakıyım bir dedim:) varmış evde, çok kaliteli değil ama adi de değil orta halli, beğendiklerimi ekliyim bana da fikir verin:) hangisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…