- 8 Ekim 2011
- 2.244
- 2.337
- 248
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
arkadaşlar bu lohusa geceliği olur mu sizce?? nişanlıyken almıştım ama hiç giymedim.
kız bunun önü açık falan kışın doğum yapacaz evde birielri olacak ben rahat edemem bununla
bencede önü açık.
uzun kollu kalın bişey bak sen
doğum yapan üşürmüş
Kızlarrrrr biz güzel bebişimizin takımı aldık :) Bayramdan sonra gelecek siparişimiz. Çok heyecalıyım
Eki Görüntüle 1249463
valla hep bebege bişeler almak istiyorum,kendime hiç masraf yapmak istemiyorum.
galiba o yüzden elimde ne varsa onu degerlendirme ihtiyacı duyuyorum
Kızlar cevap vermekte geciktim bebek odası takımını 3000TL'ye aldık ve üzerinde baya oynamalar yaptık. Tüm kenarları yuvarlak hale getirdik. Dolap içi düzenini yeniden yaptırdık vs.. İhtiyacı olan arkadaşlar olursa Ankara için yönlendirebilirim.
kız bunun önü açık falan kışın doğum yapacaz evde birielri olacak ben rahat edemem bununla
Kargo gelince yazarım canım fotograf da eklerimmevet canım orası çok uygun.bende her bi yere gittiğimde bi iki aldığımdan alamadım ordan.artık ileriki aylara kısmet.Kargo gelince bilgilendirsin bizi.Almak isteyenlere yardımcı olmak açısından
canım nerden aldın sen
ben oda almayacam şimdi ama büyüyen yatak alacam
çok tatlılar benim aklıma gelmemişte polar bir sabahlık dikmek bebişime pazenden pijama takımı falan dikicemde en iyisi bende kendime bir tane dikeyim polardan en iyisi iyi olur gibi duruyorsabahlık modelleri hepsi evde dikilmiş ben bir kısa kollu birde uzun kollu dikeyim diyorum, kısa kollu olanın modelinde hırkam var onu kullanırım kalıp olarak, uzun içinde evdeki sabahlığımı
Eki Görüntüle 1249642 Eki Görüntüle 1249643 Eki Görüntüle 1249644 Eki Görüntüle 1249645 Eki Görüntüle 1249646 Eki Görüntüle 1249647 Eki Görüntüle 1249648 Eki Görüntüle 1249649 Eki Görüntüle 1249650
Dik tabi canım kışın olacak ev sıcak olur tamam ama lohusa olucaz dikkat etmek lazım, becerebilirim inşaallah yoksa ablamdan falan yardım alırım artık:)çok tatlılar benim aklıma gelmemişte polar bir sabahlık dikmek bebişime pazenden pijama takımı falan dikicemde en iyisi bende kendime bir tane dikeyim polardan en iyisi iyi olur gibi duruyor
valla ben aldım kalitelerine gelince bakacağım ve buradan bilgi de vereceğim gerçekten şok geçirdimfiyatları görünceKızlar özdeller bebeye bende baktım fiyatlar şaka mı acaba:) çok çok uygun ama kaliteleri nasıl acaba bildiğimiz markalar tamam da kendi markası mesela kaliteliyse üçlü takımlar şaka gibi bir fiyata:)
kızlar bu arada özdellerden aldıklarımı yazayım
-uzun kollu çıtçıtlı badi 4ad.
-battaniye 1ad.
-askılı çıtçıtlı badi 4ad.
-5li hastane çıkışı 1ad.
-şapkalı eldivenli tulum 1ad.
-patikli tek alt 2ad.
-alt üst takım 1ad.
valla ben aldım kalitelerine gelince bakacağım ve buradan bilgi de vereceğim gerçekten şok geçirdimfiyatları görünce
ayrıca kötü çıksa bile verdiğim paraya acıyacağım birmiktar değil Allahtan
gemili olan 3. resim yanikızlar bu hastane çıkışlarından hangisi olsun
Eki Görüntüle 1250945 Eki Görüntüle 1250946 Eki Görüntüle 1250947 Eki Görüntüle 1250948
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?