2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

kızlar eklediğim resimler özdeller bebeden aldıklarım hemen geldi kargo bazı ürünleri çok kaliteli bazı ürünleri de fiyatına göre normal ben kalan çıtçıtlı badileri de ordan almayı düşünüyorum sonuçta belki her gün değiştireceğiz veya kakası geçebilir çişi geçebilir diye bol bol alıcam inşallah ama ben genel olarak memnun kaldım görüşlerim bu yönde

tulum benimkinin aynı
gülegüle giysin kuzucuğun...
bende cıtcıtlılardan aldım 1 hafta oluyor ama sipariş beklemede görünüyor siteye baktıgımda
mesaj attım cevapta gelmedi
ordan çok alışveriş yaptım bu sefer neden öyle oldu anlamadım

çanta almam dedim gittim çanta hediyeli bebek seti aldım ama zor durumlarda buda işimizi görür
bebeğimin tarak makas ve tırnak makası

Eki Görüntüle 1253690 Eki Görüntüle 1253691
:) canım piknikte vs çok işine yarar

çok güzeller canım hayırlı olsun, gemili takım almışsın sende:) gerçi ben almadım hala:)

beni aradılar siparişlerinizi hazırladım 5gibi kargoya vereceğim diye ertesi gün akşam 6da geldi ankaradayım ben bu arada..
sitede telefon numarası var özldeller bebenin orayı arayıp sorabilirsin hemen ilgileniyorlar

:) canım piknikte vs çok işine yarar

çok güzeller canım hayırlı olsun, gemili takım almışsın sende:) gerçi ben almadım hala:)
canım gemili takımı aldım ama yeri çok çok iyi değil idare eder yani fiyatına göre bu arada antialerjik yazıyor gemili takımda ama anlayamadım malından en memnun kaldığım ürün o beyaz 3lü takım oldu köpekli olan

evet canım ulaştım benden kaynaklanan bi sorunmuş hallettik
yoksa ordan defalarca alışveriş yapmış biri olarak güvenilir ve iyi bi yer oldugundan şüphem yok

canım o takımın markası ciccim evde oğlumdan kalan var o markanın hastane çıkışı bencede çok kaliteli değil ama fiyata göre normal

çok güzel aldıkların
Bebek odası
Süslü beşiği
Kıyafetleri
Kapı süsü şekerleri çikolatası vs
Yatağı nevresim setleri her şeyini hazırladım kuzumun artık vaktinde sağlıkla kolaylıkla bekliyoruz:)
maşaallah güle güle kullanın
Canlar erkek bebege kulotlu corap cok mu abes? Kisin sicak tutar diye alayim diyorum ama zararli diyen oldu.

niye abes olsun oğluma hala kullanıyorum teyzesi:) poposunda resim oluyor ısırasın geliyor, üşüsün mü erkek diye bizim kuzularımız:) gönül rahatlığıyla al sıkmasın yeter:)

Canlar erkek bebege kulotlu corap cok mu abes? Kisin sicak tutar diye alayim diyorum ama zararli diyen oldu.

aaa niye abes olsun canım ya bende alcam kısmetse oğluma üşütmüyor onlar çok güzel
yalnız çok sıkanları erkeklik hormonlarını etkiliyormuş diye duymuştum
biraz rahat bol al yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…