2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Bebek odalarına karar verdiniz mi beşik falan aldınız mı var mı odayı dizen gerçi biraz erken ama

biz dün maskoyu alt üsttük hepsine baktık canım birkaç yerde beğendiklerim oldu kartlarını aldım birdaha gittiğimde sadece oralara bakıp karar verip almayı düşünüyoruz 2 hafta içinde falan alırız sanırım inş hayırlısı olsun

çıtçıtlı body bolca alın kızlar 0-3 ay 5-6 tane olsun mesela en az, sonarsı aylarına göre ayarlarsınız
çok güzeller canım güle güle kullanın
ben 1 tane 10 lu hastane cıkışı
6 zıbın takımı 5 li
2 pijama takımı
3 altlık
8 uzun kollu cıtcıtlı body
2 kısa kollu cıtcıtlı body
aldım çokmu abartmışım acaba
çok değil canım iyi almışsın
çok güzeller tabi güle güle kullanın
çok güzelmiş
güzel taktik
Canım sen joie bebek arabası alacaktın yanılmıyorsam. Ebebekte indirime girmiş inşallah bu modeldir istediğin.
http://mobil.e-bebek.com/indirimler...L_3156-indirim?instock=1&ref=mobilsite_manset
bende bunu istiyorum ve evet düştü fiyatı benimki razı olmadığı için doğum sonrası alıcam artık
canım mavi kurdaleli olan uygun geldi
canım biz aldık arefe günü bebek arabamızı evden joie diye çıktık ama prego 2050 nirvana alıp geldik cuma günü resimlerini ekleyeceğim
hayırlı olsun taktik işe yaramış:)
Ve son olarak weewell biberon sterilizatörü, kurutucu, biberon ısıtıcı ve yumurta pişirme özellikli cihaz
Picabo mağazasından aldık. Eki Görüntüle 1262864 Eki Görüntüle 1262865
hepsi çok güzel bayıldım canım güle güle kullanın
amcasının fanatik oğluma hediyesi

Eki Görüntüle 1263583
:) güle güle kullanın
Eki Görüntüle 1263853
Bu sanirim tulum
Çok beğendim :)

bencede çok güzel

Kızlar bir site keşfettim bakmak isteyen olursa http://www.denokids.com/

birde civilde bu araba kampanyada almayı düşünen varsa http://www.civilim.com/drago-baby-travel-sistem-bebek-arabasi
Arabanin rengine de modeline de bayildim
Bu renk mi.alacaksiniz canim ?

yaptılar bile teyzesi ya sorma
git sen dünya para ver al şu hastane çıkışını o parayı bana verse bisürü şey alırdım oysaki
tabi heves atmiş almış amcası sağolsun
Doğuştan fanatik yapacaklar çocuğu
Benimki de erkek olsa alirdi eaim kesim
ODA fanatik çünkü :)

Çok teşekkürler canım cevabın için, mavi kurdeleliyi aldım diğerleri kaldı.

yaptılar bile teyzesi ya sorma
git sen dünya para ver al şu hastane çıkışını o parayı bana verse bisürü şey alırdım oysaki
tabi heves atmiş almış amcası sağolsun

ne yapsın cnm heves etmiş amcasıı almışş..:))
güle güle kullansınn minik kuşş

kızlar bizim 1 hastane çıkışımız var
4 adet 5 li zıbın
3 tulum
5 çıtçıtlı zıbınımız var

yetmez değilmi bunlar daha kaç adet almalıyım s,izce

3 adet de battanemiz var

1 kışlık battane ve 1 normal baattane almayı düşünüyorum ek olarak

Arabanin rengine de modeline de bayildim
Bu renk mi.alacaksiniz canim ?

Doğuştan fanatik yapacaklar çocuğu
Benimki de erkek olsa alirdi eaim kesim
ODA fanatik çünkü :)
canık civilin mağazaya girdikçe bunu görüyordum rengi modeli çok güzel duruyor, ben çok istiyorumda eşim araba almak istemiyor oğlumuzdan var diye, onun tekeri beni çok zorluyor kullanmak istemiyorum, yakından çok güzel düşünüyorsan eğer
Çok teşekkürler canım cevabın için, mavi kurdeleliyi aldım diğerleri kaldı.
güle güle kullan canım
Ben de bu sitedeki kelebekli halıyı alacam kızima önce odasını alalım da
bende yelkenliyi sevdim oğlumun odayada uyar ama tükenmiş zaten şimdi alamayız ilerde belki
çok güzeller canım güle güle kullanın

canım body çok gidiyor, hastane çıkışı ben çok kullandım az kullananda var bebeğe göre değişiyor sanırım ben her gün değişiyordum kıyafetini kusması vs yoktu keyfimden değişiyordum:) bizim şimdi 10 u geçti sanırım:) battaniyede 6 tane falan penye var bir polar, iki kadife, iki örgü, bir peluş, bir fulufy:) ablamdan aldıklarımda eklenince çoğaldı unuttuğum vardır, tekrar saymam lazım

bende hergün değiştiririm canım eksiklerimi tamamlayım bari yavaş yavaş vakit geçiyor

taktikle yapmadım canım doğruyu söyledim evden joie diye çıktık jokerde liteway plus gördük liteway dedik sonra chicco outlete gittik orada çookk pahalıydı sonra toker bebeden prego alıp geldik

bende hergün değiştiririm canım eksiklerimi tamamlayım bari yavaş yavaş vakit geçiyor
tabi canım az kaldı beni heyecan sardı:)
taktikle yapmadım canım doğruyu söyledim evden joie diye çıktık jokerde liteway plus gördük liteway dedik sonra chicco outlete gittik orada çookk pahalıydı sonra toker bebeden prego alıp geldik
en güzeli canım nasibinizde o varmış, bende joie istiyorum ama hayal:)

çok güzel duruyor güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…