- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.021
Trendyolda Aziz bebede Fulya bir tulum var kırmızıya yakın bir ton görünce siz aklıma geldiniz kadife çok Şirin bişey bizimkisi oğlan olduğu için bize uymuyor belki sizin İstediğiniz gibidir.
Yarin bakmaya gidiyorumBebek odalarına karar verdiniz mi beşik falan aldınız mı var mı odayı dizen gerçi biraz erken ama
Bebek odalarına karar verdiniz mi beşik falan aldınız mı var mı odayı dizen gerçi biraz erken ama
Kızlar ilk bebisimiz olacak sadece birkaç tulum yelek falan aldık resimleri paylaşmistim beğenildi hep Teşekkürler alışverişe hangi doğrultuda devam etsem tecrübeli anneler fazla alıp kullanamamaktan yada eksik olup doğumdan sonra telaşa düşmekten çekiniyorum nelerden ne kadar almalıyım? ne daha çok kullanılır? bebekler çabuk büyüyor hesap edip almak lazım ama o hesabı nasıl yapcam?ne kadar çok soru sordum tecrübesizlik iste
çıtçıtlı body bolca alın kızlar 0-3 ay 5-6 tane olsun mesela en az, sonarsı aylarına göre ayarlarsınızMerhaba canım benimde ilk bebeğim bende çekiniyorum açıkçası gereksiz şeyler almak istemiyorum neler almam gerek öncelikli alınması gereken şeyler neler ihtiyaç duyulacak şeyleri almamaktan korkuyorum .sorunumuz aynı yani bende senin gibi tecrübeli anneler den yardım istiyorum .
çok güzeller canım güle güle kullanınslm kızlar tlf dan eklemeye calıştım ama olmadı. dün aldıklarım bunlar :)
Eki Görüntüle 1260296
Eki Görüntüle 1260297
Eki Görüntüle 1260298
elbise biraz büyük eşim cok begendi almak istedi :)
Eki Görüntüle 1260299
Bunlar da eş dostun verdikleri cok kullanılmamış yeni sayılabilecek kıyafetler :)
Eki Görüntüle 1260304 Eki Görüntüle 1260305 Eki Görüntüle 1260303 Eki Görüntüle 1260301
Eki Görüntüle 1260300
buda görümcemin verdiği beşik :)
Eki Görüntüle 1260302
çok değil canım iyi almışsınben 1 tane 10 lu hastane cıkışı
6 zıbın takımı 5 li
2 pijama takımı
3 altlık
8 uzun kollu cıtcıtlı body
2 kısa kollu cıtcıtlı body
aldım çokmu abartmışım acaba
çok güzeller tabi güle güle kullanın
çok güzelmiş
güzel taktikbugün eşimi kandırabilirsem gordiona bebek arabasını almaya gidicem kandıramazsam da hayırlısı olsun bayramın 3. veya 4. günü alrıız artıkkk:) kardeşimi sincana götürcem filan sen de gel cart curt derim yerse de gordiona gidip alalım mı filan derim artık daha yazıyorum kafamda senaryoları
bende bunu istiyorum ve evet düştü fiyatı benimki razı olmadığı için doğum sonrası alıcam artıkCanım sen joie bebek arabası alacaktın yanılmıyorsam. Ebebekte indirime girmiş inşallah bu modeldir istediğin.
http://mobil.e-bebek.com/indirimler...L_3156-indirim?instock=1&ref=mobilsite_manset
canım mavi kurdaleli olan uygun geldiSelam tatlı annişler, bayramınız kutlu olsun.
Bugün gördüm ki Ankara'da bayram bitmiş. Avm'ler dolup taşıyor. Oğlumuza bişeyler aldık. Bir ara ekleyeceğim. H&m'de çocuk taçları beğendim sizce bunlardan lohusa tacı olur mu? Özellikle kelebekli olanı çok sevdim, ne dersiniz hangisi güzel sizce?
Eki Görüntüle 1262567 Eki Görüntüle 1262571 Eki Görüntüle 1262574 Eki Görüntüle 1262577
hayırlı olsun taktik işe yaramış:)canım biz aldık arefe günü bebek arabamızı evden joie diye çıktık ama prego 2050 nirvana alıp geldik cuma günü resimlerini ekleyeceğim
Tekrar merhaba, bugün sağlam bir alışveriş yaptık bebişimize ciciler aldık.
Hırka ve ceketlerimiz C&A ve Marks&Spencer'dan
Eki Görüntüle 1262843
Tulumlarımız H&M ve C&A'den
Eki Görüntüle 1262845
Pijama takımları ve eşofman tulum
Marks&Spencer ve H&M
Eki Görüntüle 1262847
Badilerimiz ve battaniyemiz
Marks&Spencer ve H&M ve C&A
Eki Görüntüle 1262850
Çorap, eldiven ve patiğimiz
H&M
Eki Görüntüle 1262857
Halamızın hediyesi oyuncak, çengelli iğne, araba güneşliği ve bakım seti
Ebebek, mothercare
Eki Görüntüle 1262862
Kirli bezler için minik çöp poşetleri
Rossmann
Eki Görüntüle 1262863
hepsi çok güzel bayıldım canım güle güle kullanınVe son olarak weewell biberon sterilizatörü, kurutucu, biberon ısıtıcı ve yumurta pişirme özellikli cihaz
Picabo mağazasından aldık. Eki Görüntüle 1262864 Eki Görüntüle 1262865
:) güle güle kullanın
ayy sorma canım eşimde maç delisi ama işte heves ediyorlar diye bende bişey demiyorumYok canım beğenmemekten değil, eşim futbol delisi ben de iyice nefret ettim o yüzden. Çocuğu da kendine benzeteceksin diyorum :)
yaptılar bile teyzesi ya sormaçokk şekerlerrrrrr..doğuştan fanatik yapıcakalr çocuğu :))))
Arabanin rengine de modeline de bayildimKızlar bir site keşfettim bakmak isteyen olursa http://www.denokids.com/
birde civilde bu araba kampanyada almayı düşünen varsa http://www.civilim.com/drago-baby-travel-sistem-bebek-arabasi
Doğuştan fanatik yapacaklar çocuğuyaptılar bile teyzesi ya sorma
git sen dünya para ver al şu hastane çıkışını o parayı bana verse bisürü şey alırdım oysaki
tabi heves atmiş almış amcası sağolsun
Çok teşekkürler canım cevabın için, mavi kurdeleliyi aldım diğerleri kaldı.çıtçıtlı body bolca alın kızlar 0-3 ay 5-6 tane olsun mesela en az, sonarsı aylarına göre ayarlarsınız
çok güzeller canım güle güle kullanın
çok değil canım iyi almışsın
çok güzelmiş
güzel taktik
bende bunu istiyorum ve evet düştü fiyatı benimki razı olmadığı için doğum sonrası alıcam artık
canım mavi kurdaleli olan uygun geldi
hayırlı olsun taktik işe yaramış:)
hepsi çok güzel bayıldım canım güle güle kullanın
bencede çok güzel
Kızlar bir site keşfettim bakmak isteyen olursa http://www.denokids.com/
birde civilde bu araba kampanyada almayı düşünen varsa http://www.civilim.com/drago-baby-travel-sistem-bebek-arabasi
yaptılar bile teyzesi ya sorma
git sen dünya para ver al şu hastane çıkışını o parayı bana verse bisürü şey alırdım oysaki
tabi heves atmiş almış amcası sağolsun
canık civilin mağazaya girdikçe bunu görüyordum rengi modeli çok güzel duruyor, ben çok istiyorumda eşim araba almak istemiyor oğlumuzdan var diye, onun tekeri beni çok zorluyor kullanmak istemiyorum, yakından çok güzel düşünüyorsan eğerArabanin rengine de modeline de bayildim
Bu renk mi.alacaksiniz canim ?
Doğuştan fanatik yapacaklar çocuğu
Benimki de erkek olsa alirdi eaim kesim
ODA fanatik çünkü :)
güle güle kullan canımÇok teşekkürler canım cevabın için, mavi kurdeleliyi aldım diğerleri kaldı.
bende yelkenliyi sevdim oğlumun odayada uyar ama tükenmiş zaten şimdi alamayız ilerde belkiBen de bu sitedeki kelebekli halıyı alacam kızimaönce odasını alalım da
çok güzeller canım güle güle kullanınbunlar da yeniler sonunda bebişimin azına layık emzik buldum
molfix göbek kordonu oyuntulu aldım ilk bez olarak ve dalan roxy
ağız bezleri sırt bezleri babaanneden hırka ve pembiş mont da babaanneden
Eki Görüntüle 1263990 Eki Görüntüle 1263992 Eki Görüntüle 1263993 Eki Görüntüle 1263994 Eki Görüntüle 1263995 Eki Görüntüle 1263996
kızlar bizim 1 hastane çıkışımız var
4 adet 5 li zıbın
3 tulum
5 çıtçıtlı zıbınımız var
yetmez değilmi bunlar daha kaç adet almalıyım s,izce
3 adet de battanemiz var
1 kışlık battane ve 1 normal baattane almayı düşünüyorum ek olarak
canık civilin mağazaya girdikçe bunu görüyordum rengi modeli çok güzel duruyor, ben çok istiyorumda eşim araba almak istemiyor oğlumuzdan var diye, onun tekeri beni çok zorluyor kullanmak istemiyorum, yakından çok güzel düşünüyorsan eğer
güle güle kullan canım
bende yelkenliyi sevdim oğlumun odayada uyar ama tükenmiş zaten şimdi alamayız ilerde belki
canım body çok gidiyor, hastane çıkışı ben çok kullandım az kullananda var bebeğe göre değişiyor sanırım ben her gün değişiyordum kıyafetini kusması vs yoktu keyfimden değişiyordum:) bizim şimdi 10 u geçti sanırım:) battaniyede 6 tane falan penye var bir polar, iki kadife, iki örgü, bir peluş, bir fulufy:) ablamdan aldıklarımda eklenince çoğaldı unuttuğum vardır, tekrar saymam lazım
taktikle yapmadım canım doğruyu söyledim evden joie diye çıktık jokerde liteway plus gördük liteway dedik sonra chicco outlete gittik orada çookk pahalıydı sonra toker bebeden prego alıp geldikçıtçıtlı body bolca alın kızlar 0-3 ay 5-6 tane olsun mesela en az, sonarsı aylarına göre ayarlarsınız
çok değil canım iyi almışsın
çok güzelmiş
güzel taktik
bende bunu istiyorum ve evet düştü fiyatı benimki razı olmadığı için doğum sonrası alıcam artık
canım mavi kurdaleli olan uygun geldi
hayırlı olsun taktik işe yaramış:)
hepsi çok güzel bayıldım canım güle güle kullanın
bencede çok güzel
tabi canım az kaldı beni heyecan sardı:)bende hergün değiştiririm canım eksiklerimi tamamlayım bari yavaş yavaş vakit geçiyor
en güzeli canım nasibinizde o varmış, bende joie istiyorum ama hayal:)taktikle yapmadım canım doğruyu söyledim evden joie diye çıktık jokerde liteway plus gördük liteway dedik sonra chicco outlete gittik orada çookk pahalıydı sonra toker bebeden prego alıp geldik
işte aldığımız bebek arabası biz optimum toker bebeden aldık cuma kendileri getirip kuracaklar o zaman da asıl fotograflarını eklerim kızlar
http://www.hepsiburada.com/liste/pr...riteo.active.kategori-genel.product#Gorseller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?