- 9 Aralık 2013
- 2.245
- 4.042
- 168
- 35
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.101
yurt dışından sanırım bende baktım da şimdi:)
inşaallah bende şöyle 2-3 takım gezmelik alıyım diyorum oğluma, abisinden kalanlar bir yere kadar:)
aaa çok iyiymiş canım fiyatı gerçekten, bende bir takım alayım desem pantolunu gömleği hırkası 60 dan aşağı olmaz zaten bakalım uygunundan inşaallah alıcam, içime sinmiyor böyle, en düşüğü lc dersin ora bile uçuyor bazenevet canım burdadaha pahalı herşey dün bi bebek elbisesi beğendim çarşıda 40 tl
şimdi bu üçü 20 dolar mış 45- 46 tl civarı alabilirsin bence de canm
bunlar ne kadar güzeller yaaa.aliexpres lafı geçince bi bakıyım dedim elim boş çıkamadıminş kalitelidir aldığım şeyler
7-9 ay arası için şunu
Eki Görüntüle 1265513
10-12 ay arası için şunları aldım
Eki Görüntüle 1265514 Eki Görüntüle 1265515
çok güzel canım güzel günlerde kullanırsınız inşallahkızlar bizde hiç aklımızda yokken bu bebek arabasını aldık aslında doğunca alırız dedik bir anda karar verdik nasıl sizce
http://www.kidycity.com/tr-TR/P/UrunDetay/doll-bebek-arabasi-711a/5e6d0
buda park yatağımız
https://www.google.com.tr/search?q=doll park yatak&biw=1366&bih=650&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=h703VMSuFczeaNv8gegP&ved=0CCMQsAQ#facrc=_&imgdii=_&imgrc=T0Gs_ImP4fCKwM%3A;EEjhyT7v6AkmZM;http%3A%2F%2Fwww.minirome.com%2Fimages_buyuk%2Ff50%2F-KANZ-DOLL-DOLL-PARK-YATAK-P1C10_1450_1.jpg;http%3A%2F%2Fwww.minirome.com%2F-KANZ-DOLL-DOLL-PARK-YATAK-P1C10-4-Yasa-Kadar-Kullanabilme-imkani-_1450.html;750;750
aaa çok iyiymiş canım fiyatı gerçekten, bende bir takım alayım desem pantolunu gömleği hırkası 60 dan aşağı olmaz zaten bakalım uygunundan inşaallah alıcam, içime sinmiyor böyle, en düşüğü lc dersin ora bile uçuyor bazen
bunlar ne kadar güzeller yaaa.
bayıldımm ..
çok güzel canım güzel günlerde kullanırsınız inşallah
Benimde her girdiğimde içim gidiyo ama bi aldım bakalım nasıl gelecek ürünler eğerdi güzel kaliteli ve çoçuğumuzun sağlığı için uygun olursa ben hep ordan alırım çok Şirin Şeyler var seninkilerde ayrı bir güzelmiş güzel Günler'de kullansın kuzucuğunaliexpres lafı geçince bi bakıyım dedim elim boş çıkamadıminş kalitelidir aldığım şeyler
7-9 ay arası için şunu
Eki Görüntüle 1265513
10-12 ay arası için şunları aldım
Eki Görüntüle 1265514 Eki Görüntüle 1265515
Benimde her girdiğimde içim gidiyo ama bi aldım bakalım nasıl gelecek ürünler eğerdi güzel kaliteli ve çoçuğumuzun sağlığı için uygun olursa ben hep ordan alırım çok Şirin Şeyler var seninkilerde ayrı bir güzelmiş güzel Günler'de kullansın kuzucuğun
Ben 25 Eylül gibi aldım 30 Eylül'de Çin'den çıktı yolda o gün bugündür bazı ürünler 2 ayda bazı ürünler 1 ayda geliyor diyorlar bizimkisi hemen kargoya verildi ama yol uzun olunca babadır yolda bakalım bekliyoruz ürünlerin fiyatları çok uygun instagramda da aynı ürünleri satıyorlar ama buradakinin 2 3 katı fiyatainş dediğin gibi güzel kaliteli olurlar canım o zaman bende alışveriş yaparım hep çünkü hem uygun hemde değişik ve güzel ürünler var baya çok teşekkür ederiz :) sen ne zaman aldın canım beklemek zor olucak ama neyse artık güzel gelsinlerde sorun yok
Ben 25 Eylül gibi aldım 30 Eylül'de Çin'den çıktı yolda o gün bugündür bazı ürünler 2 ayda bazı ürünler 1 ayda geliyor diyorlar bizimkisi hemen kargoya verildi ama yol uzun olunca babadır yolda bakalım bekliyoruz ürünlerin fiyatları çok uygun instagramda da aynı ürünleri satıyorlar ama buradakinin 2 3 katı fiyata
Ben haber veririm gelince umarım gönlümüzdeki gibi olurinş zamanında gelir canım ürünlerimiz, senin alalı olmuş baya aynen bende gördüm instagramda satılan ürünler buradakinin tam üç katı idi alacaktım pahalı geldi vazgeçtim sonra
buradan aldık bakalım inş resimdeki gibi gelir hepsi
Ben 25 Eylül gibi aldım 30 Eylül'de Çin'den çıktı yolda o gün bugündür bazı ürünler 2 ayda bazı ürünler 1 ayda geliyor diyorlar bizimkisi hemen kargoya verildi ama yol uzun olunca babadır yolda bakalım bekliyoruz ürünlerin fiyatları çok uygun instagramda da aynı ürünleri satıyorlar ama buradakinin 2 3 katı fiyata
aliexpressten aldık ne kadar güvenilir bilemem risk aldık biraz çok da hoşumuza idince dayanamadık eşimle:) umarım çocugumuz için sağlıklı ve güzel bir ürün gelir:)
Sen diyince bizde baktık aldıkama çok güzel şeyler var yaa şimdilik 50dolar civarı aldık gelsin görelim begenirsek ileriye dönük alınacak çok şey var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?