2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

yurt dışından sanırım bende baktım da şimdi:)

inşaallah bende şöyle 2-3 takım gezmelik alıyım diyorum oğluma, abisinden kalanlar bir yere kadar:)

evet canım burdadaha pahalı herşey dün bi bebek elbisesi beğendim çarşıda 40 tl
şimdi bu üçü 20 dolar mış 45- 46 tl civarı alabilirsin bence de canm

evet canım burdadaha pahalı herşey dün bi bebek elbisesi beğendim çarşıda 40 tl
şimdi bu üçü 20 dolar mış 45- 46 tl civarı alabilirsin bence de canm
aaa çok iyiymiş canım fiyatı gerçekten, bende bir takım alayım desem pantolunu gömleği hırkası 60 dan aşağı olmaz zaten bakalım uygunundan inşaallah alıcam, içime sinmiyor böyle, en düşüğü lc dersin ora bile uçuyor bazen

bunlar ne kadar güzeller yaaa.
bayıldımm ..

çok güzel canım güzel günlerde kullanırsınız inşallah

lcw nın indirimlerini takip et canım ben öyle yapıyorum yakalıyınca hemen alıyorum

Benimde her girdiğimde içim gidiyo ama bi aldım bakalım nasıl gelecek ürünler eğerdi güzel kaliteli ve çoçuğumuzun sağlığı için uygun olursa ben hep ordan alırım çok Şirin Şeyler var seninkilerde ayrı bir güzelmiş güzel Günler'de kullansın kuzucuğun

inş dediğin gibi güzel kaliteli olurlar canım o zaman bende alışveriş yaparım hep çünkü hem uygun hemde değişik ve güzel ürünler var baya çok teşekkür ederiz :) sen ne zaman aldın canım beklemek zor olucak ama neyse artık güzel gelsinlerde sorun yok

Ben 25 Eylül gibi aldım 30 Eylül'de Çin'den çıktı yolda o gün bugündür bazı ürünler 2 ayda bazı ürünler 1 ayda geliyor diyorlar bizimkisi hemen kargoya verildi ama yol uzun olunca babadır yolda bakalım bekliyoruz ürünlerin fiyatları çok uygun instagramda da aynı ürünleri satıyorlar ama buradakinin 2 3 katı fiyata

merhaba arkadaşlar.bende ocak annesi olacam inşallah.oğluşumun doğum tarihi 13 ocak görünüyo kısmetse.bu topiğe girmeden kafam kazan gibiydi ne alacam nasıl alacam diye.şimdi fikir sahibiyim sayenizde.ama benim bi kaç sorum var cevaplarsanız çok sevinirim
öncelikle bu zıbınla çıtçıtlı body arasında ne fark var?zıbın sadece göbeğe zarar vermesin diye mi giyilecek.?
çıtçıtlı body den kaç tane almalıyım?
kaç tane hastane çıkışı yeterli olur?
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

inş zamanında gelir canım ürünlerimiz, senin alalı olmuş baya aynen bende gördüm instagramda satılan ürünler buradakinin tam üç katı idi alacaktım pahalı geldi vazgeçtim sonra
buradan aldık bakalım inş resimdeki gibi gelir hepsi

Ben haber veririm gelince umarım gönlümüzdeki gibi olur

ayyy kızlar tamdaa aklımdakı sıkıntıyı konuşmuşsunuz yahuu,geçen hafta görümcem aliexpresde bbek ürünleri olduğunu,instagramdakilrin ordan alıp 5 kat fazlasına sattığını söyledi,oda bir elb,se sipariş vermiş ama 1 ay sonra gelir diyor,açıkçası 5 dolara müthiş patikler var,kıyafetler çok ucuza,açıkçası kalitesi nasıl bilmiyorum,birde benim kredi kartı limitim çok yuksek başkada kartım yok,bir tehlike yaşadınızmı alışveriş yaparken,şöyle evet aldıklarım geldi süper çıktı diyen biri olsa hemen alıcam,helee ceketler kadın mantoları,deri pardüseler inanlımaz ucuz ve güzeller yaa

Sen diyince bizde baktık aldık ama çok güzel şeyler var yaa şimdilik 50dolar civarı aldık gelsin görelim begenirsek ileriye dönük alınacak çok şey var daha

aliexpressten aldık ne kadar güvenilir bilemem risk aldık biraz çok da hoşumuza idince dayanamadık eşimle:) umarım çocugumuz için sağlıklı ve güzel bir ürün gelir:)

Aliexpress demeyin ya bugun kac saat siteyi kurcaladim sepete ekledim almaya geldimi alamadimguven meselesi ki biz internet alisverisini yeni yeni kullanmaya basladik yurt disina acilacak cesareti kendimde bulamıyorum ama icim gidiyo ne guzel seyler varya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…