2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Kızlar bez konusunda doğumdan önce 2 paket alsak stok olarak yeterli olur mu
Bi de diyorum zayıf mı olur kilolu mu ona göre
Aktif bebek 1 numara almaya karar verdim ben
bende aktif bebek almaya karar verdim.premium care ile fazla bi kalite farkı yoktur sanırım.
ben hepsi buradadan bi alışverişimd bi paket 2 numara aldım belki ddim tosuncuk olur benim kızım yeni doğan ufak gelmesin.2 numara ( 3-6 kg ) 1 numara (2-5 kg) kilosunun durumuna göre son zamanlara doğru gerekirse yeni doğan alırım dedim ama böyle giderse minnacık olcak benim kızım son zamanlarda sollama yapmazsa

iyi günlerde kullanın inş canım english home battaniyenin kalitesi nasıl bende düşünüyorum almayı

Yok canım aynı takım değil benimki farklı takım ama demek istediğim etikette fazla fiyat yazıyor:)

ok canım

Slm kızlar bende dün sebamed banyo serisini aldım kremi şampuanı falan siz hangi şampuanları aldınız
Canım daha önce yazdıysan kusura bakma görmedim ama nereden ve ne kadara aldın, içinde neler var yazabilir misin? Ben de sebamed düşünüyorum.
Güle güle kullanın canım, çok güzeller.

iyi günlerde kullanın inş canım english home battaniyenin kalitesi nasıl bende düşünüyorum almayı

ok canım

Battaniye %60 pamuk %33 akrilik %7 polyester içeriğinden oluşuyor dokusu oldukca yumusak pamuklu olduğunu hissettiriyor yıkamadan kalitesini anlamak pek mümkün değil. Zaten kalin battaniye ler Penye battaniyelerın üzerine kullanılmalı diye biliyorum bebek cildinin hassasligindan dolayi
fiyatına göre çok iyi yani kalitesini fiyatıyla kıyaslarsak çok çok iyi taksitli 27,39 tl peşin 24,90 tl. Bende kararsizdim ama mağazaya ikinci gidişimde battaniyeden bir tane kaldığını görünce hemen aldim:):)

bende yıldızlı modelini düşünüyorum bakalım canım dediğin gibi kullanırız evet kışın dışarıda üşümez bebişler

Bunu nereden aldınız? Hakikaten doğumdan önce giyilebilir bu. Ben gecelik alacağım doğum için ancak öncesinde buna ihtiyaç var havalar soğudu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…