- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.301
bende aktif bebek almaya karar verdim.premium care ile fazla bi kalite farkı yoktur sanırım.Kızlar bez konusunda doğumdan önce 2 paket alsak stok olarak yeterli olur mu
Bi de diyorum zayıf mı olur kilolu mu ona göre
Aktif bebek 1 numara almaya karar verdim ben
Yok canım aynı takım değil benimki farklı takım ama demek istediğim etikette fazla fiyat yazıyor:)desene aynı giyincez doğumda sefamız olsun
valla sormadım kaça aldın diye ama satıcı kadın karını almıştır yine
Dün battaniye ve çorap aldık sizinle de paylaşmak istedim Eki Görüntüle 1272285 Eki Görüntüle 1272286 Eki Görüntüle 1272288 Eki Görüntüle 1272290 Eki Görüntüle 1272291
Yok canım aynı takım değil benimki farklı takım ama demek istediğim etikette fazla fiyat yazıyor:)
Dün battaniye ve çorap aldık sizinle de paylaşmak istedim Eki Görüntüle 1272285 Eki Görüntüle 1272286 Eki Görüntüle 1272288 Eki Görüntüle 1272290 Eki Görüntüle 1272291
Canım daha önce yazdıysan kusura bakma görmedim ama nereden ve ne kadara aldın, içinde neler var yazabilir misin? Ben de sebamed düşünüyorum.Slm kızlar bende dün sebamed banyo serisini aldım kremi şampuanı falan siz hangi şampuanları aldınız
Güle güle kullanın canım, çok güzeller.Dün battaniye ve çorap aldık sizinle de paylaşmak istedim Eki Görüntüle 1272285 Eki Görüntüle 1272286 Eki Görüntüle 1272288 Eki Görüntüle 1272290 Eki Görüntüle 1272291
iyi günlerde kullanın inş canım english home battaniyenin kalitesi nasıl bende düşünüyorum almayı
ok canım
Canım daha önce yazdıysan kusura bakma görmedim ama nereden ve ne kadara aldın, içinde neler var yazabilir misin? Ben de sebamed düşünüyorum.
Güle güle kullanın canım, çok güzeller.
Battaniye %60 pamuk %33 akrilik %7 polyester içeriğinden oluşuyor dokusu oldukca yumusak pamuklu olduğunu hissettiriyor yıkamadan kalitesini anlamak pek mümkün değil. Zaten kalin battaniye ler Penye battaniyelerın üzerine kullanılmalı diye biliyorum bebek cildinin hassasligindan dolayi
fiyatına göre çok iyi yani kalitesini fiyatıyla kıyaslarsak çok çok iyi taksitli 27,39 tl peşin 24,90 tl. Bende kararsizdim ama mağazaya ikinci gidişimde battaniyeden bir tane kaldığını görünce hemen aldim:):)
Sagol cnm kuzenin ne onerdi sana acaba merak ettim..benim kuzenim kullanıyor memnun ama bana başka bi arabayı önerdi
kendisi çok beğenmiş fiyat yüzünden alamamış
denge problemi yorumunu ben de duydum cnm, memnun olan da cok bilemedim ben de..yatak çok güzel canım
bebek arabası öü tek tekerli olunca araba yuvarlanabiliyormuş iki tekerleklere bak derim[/
gule gule kullan cnm ben de yildizli mor rengini almistim..Dün battaniye ve çorap aldık sizinle de paylaşmak istedim Eki Görüntüle 1272285 Eki Görüntüle 1272286 Eki Görüntüle 1272288 Eki Görüntüle 1272290 Eki Görüntüle 1272291
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?