2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Bunu nereden aldınız? Hakikaten doğumdan önce giyilebilir bu. Ben gecelik alacağım doğum için ancak öncesinde buna ihtiyaç var havalar soğudu.
internetten aldim cnm lohusa shop diye bir siteydi snrm tugse marka imis..Elime geçince yorumumu yazarim buraya 89 tl idi yanlis hatirlamiyorsam. .
Dogum yapan bi arkadasim onceden al kullanmaya basla demişti daha uzun giymem icin..
 
Canım daha önce yazdıysan kusura bakma görmedim ama nereden ve ne kadara aldın, içinde neler var yazabilir misin? Ben de sebamed düşünüyorum.

Güle güle kullanın canım, çok güzeller.

Onemli degil canim tabi soylerim icinde sampuani kremi sabunu yağı var birde dudak koruyucu koymuslar 90 tlye aldım cantasida var
 
cnm yok magazadan almistim bayramda indirimdeydi o zaman...
hımm anladım canım teşekkürler
çok güzelmiş canım ya bende özendim bizde eşimle bugün bakacağız
ne kadara almıştın sen bunu canım
Kızlar ben oğluşuma bundan aldım, çok komik değil miii?
Eki Görüntüle 1271829
Eki Görüntüle 1271830
hı hı ay bu çok güzel ya bende kundak tarzı almayı düşünüyorum aslında aliexpreste gördüm
kardeşim kullanıyor bebişi çok güzel uyuyormuş onu kullanırken
canım biraz geç cevap veriyorum ama GeBe mağazasından almıştım..
tamam bakarım canım bende teşekkür ederim
 

canım bunun bitmiş ve süslü halini gördüm birkaç gün önce çok beğendim
oğluşum için yaptırmaya karar verdim
sen kendinmi yapacaksın zor değilmi bunu yapması
 
english home battaniyeleri çok güzel oluyor canım yumuşacık
çok uyguna almışsın bence güle güle kullan
Eki Görüntüle 1272976
pijama olarak bunu aldim kizlar internetten henuz gelmedi. Eğer begenirsem dogumu beklemiycem kullanmak icin simdiden basliim diyorum kullanmaya. .
çok güzelmiş bende bunn mavisini aldım
Alt acmamiz ama portbebe icine anakucagi icine bide bebek arabasi icine kullaniliyor diye aldim sekerler
bu çok güzel en çok bunu beğendim
Arabali olan diger cesidimiz mavisi magnet yapilacak nikah sekeri gibi :)
kendinmi yaptın canım çok güzel olmuşlar bence
bende puset şeklinde olandan yapayım diyorum ama seninkileri çok beğendim
zormu canım bunu yapması
 

Çok teşekkür ederim daha yumuşları sizin olsun
 
Ebru birol canim alt acma ayri yastikla alt tarafi ayri sikinti olmaz merak etme
Esra sordu sanirim yada prenses canim magnetleri kece eva yapan bi magaza var kuuck bi dukkan o yapacak cok hos dukkan kapi susu muzu de ona yaptiracagim fiyatlari cok uygun size dukkana giince foto yollayim siparis usulu yapar size kargolayabiliriz ankara da ben memnunum cok seker biyer:) kece den bebek antasi yaptiraagimano deteri susleyecek tütü etekler citli badye kece susleeleri harika isler yapiyorlar
 
Teşekkürler canım güle güle kullanın çok güzelmiş :)
Park yatağı 449 tlye babaannemiz aldı canım, beğenmene sevindim.
 
canım bunun bitmiş ve süslü halini gördüm birkaç gün önce çok beğendim
oğluşum için yaptırmaya karar verdim
sen kendinmi yapacaksın zor değilmi bunu yapması
Eşimle beraber yapacağız canım. Bana zor gelmedi açıkçası, biraz zaman ayırmak gerekiyor sadece. Çok da eğlenceli bir iş. Denemeler yaptık. Bu kalıbın yenisini gönderecekler, melek kanadını yaparız o arada dedik.
Böyle bişey çıkarmayı hedefliyoruz.



Kutuları alacağım siteyi de buldum. Kurdelesini de bulursam tamamdır.
Sen fiyat alabildin mi? Ne kadara yapıyorlar?
Ben hem maliyetinden dolayı hem de kendi emeğim olsun diye dışarıda yaptırmak istemedim. En azından bir deneyeyim dedim, zor olmadığını görünce devam etmeye karar verdim.
 
Sezin bunlar cok güsel canım ya... Bn biraz baktım netten bana pahalı geldi sanki kalıpları galan..ne kadara aşdın kalıbı sabun bazı kullanıyosun heralde..
Maşzemeleri nerden kacaaldın be nasıl yapıyosun bitanem.. Zahmet olmassa anlaırmısn .. Bnde yakınlarıma yaparım olmassa..
 
Bende o kurdeleden arıyorum bulursan yerini mesaj atarmisin bana da. kolonya şişesi yapacam bende
 
Canım gittigidiyordan iki tane kalıp aldım 40 lira, sabun bazı kaç kilo gider bilmiyorum ama 3 kilo desen hadi o da etsin 50, kutu buldum tanesi 55 krş, daha ucuz var mı bilmiyorum. 50 tanesi 27,5 eder. Kurdele falan da 5 lira olsa, etiket de yapsan o da 5 lira olsa (bunları hiç bilmiyorum tamamen sallamasyon), boyası esansı da 15 lira. İşte 150ye çıkar 50 tane. İnternette kaça satıyorlar tam bilmiyorum da ben 5 lira bile olsa 250 liraya geliyor arada 100 lira var bence uğraşmaya değer çünkü keyif de alıyorsun ve "ben yaptım" diyebilmek en güzeli. Ben elişi falan bilmediğim için bu bana uygun bi iş bari yapayım dedim. Kalıpları daha ucuza da alabilirsin belki tanesi 15'e falan ama iyi seçmek lazım, işte benim ilk aldığım çiroz bebek çıktı geri de veremedim ne diyeyim bu bebek zayıf ben beğenmedim desem gülerler. Tecrübe oluyor.
Bi de kalıpları daha sonra da kullanabilirsin sonuçta sevdiklerine yapabilirsin yine bebek durumu olunca.
 
Sabun bazını esansları ve boyaları hobi dükkanından aldım, ben ankarada bulduysam sen istanbulda kesin bulursun. Böyle ahşap boyama, goblen, incik boncuk malzemeleri satan bi dükkandan.
Sabun bazını küp küp doğruyorsun eritme kabına koyuyorsun. Ben borcama koydum mikrodalgada erittim. İnternette tarifler var, benmari usulu ya da mikrodalgada eritebiliyorsun. Benim mikrodalgam yok ama annemlerden ödünç aldım bu iş için. Eriyince boyasını karıştırıyorsun, esansı karıştırıyorsun birkaç damla. Sonra kalıba döküp üstüne fısfıs kolonya ya da alkol püskürtüyorsun içindeki kabarcıklar çıksın diye , sonra oda sıcaklığında soğumaya bırakıyorsun. 10 dk içinde falan katılaşıyor kalıptan çıkarıyorsun işte oldu.
 
Çok güzel canim
Eminim çok güzel olacak
Ben 3 TL.fiyat almistim instigramd.bu modele
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…