- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.321
internetten aldim cnm lohusa shop diye bir siteydi snrm tugse marka imis..Elime geçince yorumumu yazarim buraya 89 tl idi yanlis hatirlamiyorsam. .Bunu nereden aldınız? Hakikaten doğumdan önce giyilebilir bu. Ben gecelik alacağım doğum için ancak öncesinde buna ihtiyaç var havalar soğudu.
Ayyy çok tatlı bunlarArabali olan diger cesidimiz mavisi magnet yapilacak nikah sekeri gibi :)
Canım daha önce yazdıysan kusura bakma görmedim ama nereden ve ne kadara aldın, içinde neler var yazabilir misin? Ben de sebamed düşünüyorum.
Güle güle kullanın canım, çok güzeller.
QCanım daha önce yazdıysan kusura bakma görmedim ama nereden ve ne kadara aldın, içinde neler var yazabilir misin? Ben de sebamed düşünüyorum.
Güle güle kullanın canım, çok güzeller.
hımm anladım canım teşekkürlercnm yok magazadan almistim bayramda indirimdeydi o zaman...
çok güzelmiş canım ya bende özendim bizde eşimle bugün bakacağızPark yatağımızı kurduk işte böyle bişey.
Sonra söker kaldırırız diyorduk ama gözümüz kesmedi. Üstüne bi çarşaf falan örtücem sanırım toz olmasın diye :)Eki Görüntüle 1271822
hı hı ay bu çok güzel ya bende kundak tarzı almayı düşünüyorum aslında aliexpreste gördüm
tamam bakarım canım bende teşekkür ederimcanım biraz geç cevap veriyorum ama GeBe mağazasından almıştım..
Ayy çok pahaliymis canim
Alamam bu durumda
İnşallah benzer bur urun bulurum
canım alt açman yastıkla bütün mü benimdeki bi benzeri ama yastık ayrı aynısından vardı almadığıma pişman oldum ayrı ayrı olması beni zorlayabilir hiçte incelemedim bütünmü diyeAlt acmamiz ama portbebe icine anakucagi icine bide bebek arabasi icine kullaniliyor diye aldim sekerler
Kızlar sabun imalatına başladık aslında çok zevkli bir şeymiş. Fena da olmadı ilk denemelerimiz.
Ama şu garip bebişe bakar mısınız burnu yok zavallımınKalıp hatalı çıktı düzgünüyle değiştiricem. Eki Görüntüle 1272152
english home battaniyeleri çok güzel oluyor canım yumuşacıkDün battaniye ve çorap aldık sizinle de paylaşmak istedim Eki Görüntüle 1272285 Eki Görüntüle 1272286 Eki Görüntüle 1272288 Eki Görüntüle 1272290 Eki Görüntüle 1272291
çok güzelmiş bende bunn mavisini aldımEki Görüntüle 1272976
pijama olarak bunu aldim kizlar internetten henuz gelmedi. Eğer begenirsem dogumu beklemiycem kullanmak icin simdiden basliim diyorum kullanmaya. .
bu çok güzel en çok bunu beğendimAlt acmamiz ama portbebe icine anakucagi icine bide bebek arabasi icine kullaniliyor diye aldim sekerler
kendinmi yaptın canım çok güzel olmuşlar benceArabali olan diger cesidimiz mavisi magnet yapilacak nikah sekeri gibi :)
english home battaniyeleri çok güzel oluyor canım yumuşacık
çok uyguna almışsın bence güle güle kullan
çok güzelmiş bende bunn mavisini aldım
bu çok güzel en çok bunu beğendim
kendinmi yaptın canım çok güzel olmuşlar bence
bende puset şeklinde olandan yapayım diyorum ama seninkileri çok beğendim
zormu canım bunu yapması
Teşekkürler canım güle güle kullanın çok güzelmiş :)
Park yatağı 449 tlye babaannemiz aldı canım, beğenmene sevindim.hımm anladım canım teşekkürler
çok güzelmiş canım ya bende özendim bizde eşimle bugün bakacağız
ne kadara almıştın sen bunu canım
hı hı ay bu çok güzel ya bende kundak tarzı almayı düşünüyorum aslında aliexpreste gördüm
kardeşim kullanıyor bebişi çok güzel uyuyormuş onu kullanırken
tamam bakarım canım bende teşekkür ederim
Eşimle beraber yapacağız canım. Bana zor gelmedi açıkçası, biraz zaman ayırmak gerekiyor sadece. Çok da eğlenceli bir iş. Denemeler yaptık. Bu kalıbın yenisini gönderecekler, melek kanadını yaparız o arada dedik.canım bunun bitmiş ve süslü halini gördüm birkaç gün önce çok beğendim
oğluşum için yaptırmaya karar verdim
sen kendinmi yapacaksın zor değilmi bunu yapması
Sezin bunlar cok güsel canım ya... Bn biraz baktım netten bana pahalı geldi sanki kalıpları galan..ne kadara aşdın kalıbı sabun bazı kullanıyosun heralde..Eşimle beraber yapacağız canım. Bana zor gelmedi açıkçası, biraz zaman ayırmak gerekiyor sadece. Çok da eğlenceli bir iş. Denemeler yaptık. Bu kalıbın yenisini gönderecekler, melek kanadını yaparız o arada dedik.
Böyle bişey çıkarmayı hedefliyoruz.
Eki Görüntüle 1273380
Kutuları alacağım siteyi de buldum. Kurdelesini de bulursam tamamdır.
Sen fiyat alabildin mi? Ne kadara yapıyorlar?
Ben hem maliyetinden dolayı hem de kendi emeğim olsun diye dışarıda yaptırmak istemedim. En azından bir deneyeyim dedim, zor olmadığını görünce devam etmeye karar verdim.
Eşimle beraber yapacağız canım. Bana zor gelmedi açıkçası, biraz zaman ayırmak gerekiyor sadece. Çok da eğlenceli bir iş. Denemeler yaptık. Bu kalıbın yenisini gönderecekler, melek kanadını yaparız o arada dedik.
Eki Görüntüle 1273380
Ben hem maliyetinden dolayı hem de kendi emeğim olsun diye dışarıda yaptırmak istemedim. En azından bir deneyeyim dedim, zor olmadığını görünce devam etmeye karar verdim.
Canım gittigidiyordan iki tane kalıp aldım 40 lira, sabun bazı kaç kilo gider bilmiyorum ama 3 kilo desen hadi o da etsin 50, kutu buldum tanesi 55 krş, daha ucuz var mı bilmiyorum. 50 tanesi 27,5 eder. Kurdele falan da 5 lira olsa, etiket de yapsan o da 5 lira olsa (bunları hiç bilmiyorum tamamen sallamasyon), boyası esansı da 15 lira. İşte 150ye çıkar 50 tane. İnternette kaça satıyorlar tam bilmiyorum da ben 5 lira bile olsa 250 liraya geliyor arada 100 lira var bence uğraşmaya değer çünkü keyif de alıyorsun ve "ben yaptım" diyebilmek en güzeli. Ben elişi falan bilmediğim için bu bana uygun bi iş bari yapayım dedim. Kalıpları daha ucuza da alabilirsin belki tanesi 15'e falan ama iyi seçmek lazım, işte benim ilk aldığım çiroz bebek çıktı geri de veremedim ne diyeyim bu bebek zayıf ben beğenmedim desem gülerler. Tecrübe oluyor.Sezin bunlar cok güsel canım ya... Bn biraz baktım netten bana pahalı geldi sanki kalıpları galan..ne kadara aşdın kalıbı sabun bazı kullanıyosun heralde..
Maşzemeleri nerden kacaaldın be nasıl yapıyosun bitanem.. Zahmet olmassa anlaırmısn .. Bnde yakınlarıma yaparım olmassa..
Tamam canım bulursam haber veririm. Ankarada mısın?Bende o kurdeleden arıyorum bulursan yerini mesaj atarmisin bana da. kolonya şişesi yapacam bende
Sabun bazını esansları ve boyaları hobi dükkanından aldım, ben ankarada bulduysam sen istanbulda kesin bulursun. Böyle ahşap boyama, goblen, incik boncuk malzemeleri satan bi dükkandan.Sezin bunlar cok güsel canım ya... Bn biraz baktım netten bana pahalı geldi sanki kalıpları galan..ne kadara aşdın kalıbı sabun bazı kullanıyosun heralde..
Maşzemeleri nerden kacaaldın be nasıl yapıyosun bitanem.. Zahmet olmassa anlaırmısn .. Bnde yakınlarıma yaparım olmassa..
Çok güzel canimEşimle beraber yapacağız canım. Bana zor gelmedi açıkçası, biraz zaman ayırmak gerekiyor sadece. Çok da eğlenceli bir iş. Denemeler yaptık. Bu kalıbın yenisini gönderecekler, melek kanadını yaparız o arada dedik.
Eki Görüntüle 1273380
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?