- 11 Haziran 2014
- 839
- 1.336
- 128
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.341
3 tl iyiymiş, ben zaten 50 tane yapsam 3 tlye gelecek tanesi. Ama yine de kendim yapmak istiyorum. Kalıpları aldım zaten daha sonra da kullanırım.Çok güzel canim
Eminim çok güzel olacak
Ben 3 TL.fiyat almistim instigramd.bu modele
Tabi canim herşey para değil3 tl iyiymiş, ben zaten 50 tane yapsam 3 tlye gelecek tanesi. Ama yine de kendim yapmak istiyorum. Kalıpları aldım zaten daha sonra da kullanırım.
ankara da değilim ama ordan birine aldırabilirimTamam canım bulursam haber veririm. Ankarada mısın?
Bitti hersey ins saglikla giyer ahmet orguleride bi ara koyarim canlar
Ebru birol canim alt acma ayri yastikla alt tarafi ayri sikinti olmaz merak etme
Esra sordu sanirim yada prenses canim magnetleri kece eva yapan bi magaza var kuuck bi dukkan o yapacak cok hos dukkan kapi susu muzu de ona yaptiracagim fiyatlari cok uygun size dukkana giince foto yollayim siparis usulu yapar size kargolayabiliriz ankara da ben memnunum cok seker biyer:) kece den bebek antasi yaptiraagimano deteri susleyecek tütü etekler citli badye kece susleeleri harika isler yapiyorlar
Eşimle beraber yapacağız canım. Bana zor gelmedi açıkçası, biraz zaman ayırmak gerekiyor sadece. Çok da eğlenceli bir iş. Denemeler yaptık. Bu kalıbın yenisini gönderecekler, melek kanadını yaparız o arada dedik.
Böyle bişey çıkarmayı hedefliyoruz.
Eki Görüntüle 1273380
Kutuları alacağım siteyi de buldum. Kurdelesini de bulursam tamamdır.
Sen fiyat alabildin mi? Ne kadara yapıyorlar?
Ben hem maliyetinden dolayı hem de kendi emeğim olsun diye dışarıda yaptırmak istemedim. En azından bir deneyeyim dedim, zor olmadığını görünce devam etmeye karar verdim.
İkinci battaniyemiz
%100 pamuk ve inanılmaz derecede yumuşacıkEki Görüntüle 1274406 Eki Görüntüle 1274408 Eki Görüntüle 1274410
Buda bizim sekerimiz Eki Görüntüle 1274808
Bugun karyolamizi aldik kizlar..
Bu hafta ici yatak ve nevresimi de hallederim insallah..Eki Görüntüle 1274906
Teşekkür ederim senin de bebişin sağlıkla gülücük atarak kullansın inşallahiyi günlerde kullan canım bende de var aynısından ablam doğumgünümde getirmişti :)
çok güzel canım :)
iyi günlerde kullanın inş canımbizde takımını aldık çilekten aynısının perşembe gelicekmiş inş
oyle mi siz de gule gule kullanin cnm..iyi günlerde kullanın inş canımbizde takımını aldık çilekten aynısının perşembe gelicekmiş inş
Teşekkür ederim senin de bebişin sağlıkla gülücük atarak kullansın inşallah
Baybforwe incik cinciklariniza da bayildim gule gule kullansin tontisin :)
oyle mi siz de gule gule kullanin cnm..
İcine yatak aldin mi peki cnm sen,simdi de yatak arastiriyorum..
En üstteki takım güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?