2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Hepsi burada dan almsitik besigimizi ve kurulumunu bitirdik.cok icimize sindi.sadece kurulumunda bira zorlandik.yatagini da almıştık
dolap ve sifonyer de ikeadan gelecek aya alacagiz.bir de pembe top kulplardan aldik.hepsi ayni ve uyumlu olsun diye.size sormak istedigim bir sey var donence almsk istiyrm tavsiyesi olan var mi. Tiny love sihirli gece guzel gibi sonra abajut da oluyor. Siz ne dersinjz.

Eklentiler

• Screenshot_2014-09-17-12-31-15.webp
    84,1 KB · Görüntüleme: 105
  • Screenshot_2014-10-19-23-26-38.webp
    36 KB · Görüntüleme: 120
çok güzel cidden yumuşak resimde bile belli güle güle kullan canım
aa çok güzel canım
Bugun karyolamizi aldik kizlar..
Bu hafta ici yatak ve nevresimi de hallederim insallah..Eki Görüntüle 1274906
güle güle kullanın canım hazırlıklar bitmk üzere senin sanırım biz daha beşik alamadık ya fırsat olmadı bi türlü
hepside çok güzel canım iyi günlerde kullanın
Esra 1982 ankarada nerdesin bu dukkan ozel keciren hastanesinin yakininda dutluk keciorende
aaa biliyorum orayı canım ben ama ben çok uzağım taa etimesgut tarafında oturuyorum

Kızlar doğum sonrası misafirler için sabun yaptırmayı düşünüyorum ona karar verdim de Mevlüt içinde şöyle bir magnet nasıl sizceEki Görüntüle 1275035
bence çok orjinal canım değişik yani
bende kolonya şişeleri yaptırmayı planlıyorum ama daha kesn karar vermedim sence nasıl olur
çok cici iyi günlerde kullanın

güle güle kullanın canım

Canim cennet collection dukkanin ismi belki internet sitesi acmistir hic bakmadim bu tarz kadin girisimci dukkani vardir sizin ordada son yillarda destekle acilan proje dkkanlar canim bulamazsan istersen yaptirip sana kargo yapabilirler sen arastir ben yardimci olabilirim

benimki şu an minicik o yüzden 1 alırım ben

çok güzel canım bende de var
çok güzelmiş
Bugun karyolamizi aldik kizlar..
Bu hafta ici yatak ve nevresimi de hallederim insallah..Eki Görüntüle 1274906
güle güle kullanın güzelmiş cnaım

Eki Görüntüle 1274974 ve son olarak da telsiz sığmadı diğer mesaja
sevsinler ıncık cıncığını:)
Kızlar doğum sonrası misafirler için sabun yaptırmayı düşünüyorum ona karar verdim de Mevlüt içinde şöyle bir magnet nasıl sizceEki Görüntüle 1275035
bence olabilir canım farklı
güle güle kullanın
güzelmiş canım güle güle kullanın
Eki Görüntüle 1275338

kuzumun arabası

pembesi vardı bayıldım ama 2. çocuğum olursa erkek falan olmaz diye
Bordo hem kıza hem erkeğe olur

Eki Görüntüle 1275339 bu 3/6 aylık pijaması
Eki Görüntüle 1275340 bu da küçük zıbınları

Artık bende hızlıca eksikleri tamamlayacam

hayırlı olsun canım çok güzeller

Teşekkürler tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…