2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Teşekkür ederim daha yumuşları sizin olsun

Bebişin battaniyesiyle ısınırken sana gülücükler atsın inşallah Güle güle kullansin bebişlerimiz

kolonya şişesi de iyi fikir aslında ayy fikirler arasında kaybolucaz yakında eşim hergün yeni bi fikirle gelmemden çok sıkılmış durumda sürekli masraf çıkarıyomuşum

Aslında sabun malzemelerini şıkdüğmeden aldım ama kurdela bakmadığım için dikkatimi çekmemiş demek ki. Sağol canım.

slm kızlar bende çarşamba günü gidicem kızılaya moda çarşısına orda bi karı koca çalışanlar var herşeyi yapıyaolarmış gidicem ordan beğenicem ne varsa artık hepsinin size fotolarını atarım başka kızılayda şuraya da git diyen olursa sevinirim herkeze bollllll tekmeli günler :)

çook begendim canım ya bebişinkini seninkinden çok beğendim ama oda bi grçek
Eki Görüntüle 1275338

kuzumun arabası

pembesi vardı bayıldım ama 2. çocuğum olursa erkek falan olmaz diye
Bordo hem kıza hem erkeğe olur
en iyisi canım dediğin gibi diğer bebişin erkek olursa onada kullanırsın
Eki Görüntüle 1275339 bu 3/6 aylık pijaması
Eki Görüntüle 1275340 bu da küçük zıbınları

Artık bende hızlıca eksikleri tamamlayacam
güle güle kullanın canım
Kızlar dün bu battaniyeden gördüm ben çok beğendim çok farklı anı battaniyesi almak isteyen olursa diye ekliyorum

Eki Görüntüle 1275349

http://www.sansli.com.tr/model-evli-ani-batatniyesi.html
çok ilginç ve güzelmiş gerçekten
Eki Görüntüle 1275390 Eki Görüntüle 1275391

Alt açma ve annemin ısrarı sonucu tulumumuzda hazır :)
güle güle kullanın çok güzel

kolonya şişesi de iyi fikir aslında ayy fikirler arasında kaybolucaz yakında eşim hergün yeni bi fikirle gelmemden çok sıkılmış durumda sürekli masraf çıkarıyomuşum

eşimde bana hergün başka bişey beğeniyorsun artık karar ver deyip duruyor
ama bu şişeler çok orjinal güzel en üste resim ekledim bak
üzerinede bebişin adının yazdığı etketi yapıştırıyorsun

sağol canım eee onların ki daha tatlı oluyor:)
içime sindi canım pijamalarım malı güzel yıkadım kurusun çantamı hazırlıycam inşaallah

Bunu nişanında yapmıştı arkadaşım içine kahve koymuşlardı üzerine de kırk yıl hatırı olsun yazmışlardı çok beğenmiştim o zaman

İkinizin ki de cook güzel güle güle kullanın bebisin hastane çıkışına bayıldım ben hala hastane çıkışı arıyorum begenemiyorum alamadim bir türlü sizin ki cok tatli netten mi aldin ?

kızlar ankaranın batı tarafındaysanız eğer bizim burada 2 tane pembe prenses adlı mağaza var ve fiyatlar çok uygun ben geçen hafta 1 tane polar alt 1 tane battaniye 1 tane de yastıklı alt açma bezi aldım kalan şeyleri de etimesguttaki büyük pembe prenses mağazasından tamamlamak istiyorum

hepsi birbirinden guzel ben de karar veremedim cnm acıkcası..
Karyolanın yatagını cilekten mi aldın cnm peki...

evet canım karyolayı da çilekten aldım
uyku setini ve cibinliğide almıştım iptal ettirdim ama sanırım cibinliği de çilekten alacağım uyku seti başka beğeneceğim

iyi günlerde kullanın inş

mışıl mışıl uyusun bebişin içinde inş

teşekkür ederiz

Eki Görüntüle 1275338

kuzumun arabası

pembesi vardı bayıldım ama 2. çocuğum olursa erkek falan olmaz diye
Bordo hem kıza hem erkeğe olur

çok şık duruyor canım iyi günlerde kullann

teşekkürler canm
Eki Görüntüle 1275390 Eki Görüntüle 1275391

Alt açma ve annemin ısrarı sonucu tulumumuzda hazır :)

tulum alıp almama konusunda kararsızım hala güzelmiş canım

Bugün kendime lcw den tayt ve bebise kadife tayt badi aldim.
Ananesi ise kizima bunları aldi :)
Eki Görüntüle 1276100 Eki Görüntüle 1276102

iyi günlerde kullanın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…