2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

canım sen nerde oturuyorsun
ben etimesguttayım ve pembe prensese çok yakın oturuyorum
sürekli gidip bakıyorum oğluma cicilerde aldım ordan güzel ürünler var

teşekkür ederiz teyzesi

kızlar hesap ettim bebe-anne bütün ihtiyac listesi fiyatı toplamda 1000tl ye maloluyor
en azından bende öyle oldu
park yatak hariç tabi o hediye geldi
ayrı ayrı parca parca çok masraflı gibi duruyordu ama
gayette makul aslında genel toplama bakınca

canım sen nerde oturuyorsun
ben etimesguttayım ve pembe prensese çok yakın oturuyorum
sürekli gidip bakıyorum oğluma cicilerde aldım ordan güzel ürünler var
ben de elvankentte oturuyorum o etimesguttaki yeni açılmış bayaaa da büyükmüş öyle mi oraya daha gitme fırsatım olmadı da pazar günü bi gitmeyi düşünüyorum bizim burda 14.caddede var 4 katlı ordan almıştım bikaç parça bişiyyy
bu arada şekerim çıkmadı esraaaa seninki de düzelir inşallah

Kizlar babamiz ana dizi ni ulustan ozelcan bebeden almis pashabayb 65 e kizim hemen bebeklerini yatirdi deneme yapti :) cocuk odasina park yatagi kullanacagim 4aya kadar da yatak odasina oturma odasina bunu kullanacagim cok guzel sallaniyor

Eklentiler

• images-3.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 195
İkinizin ki de cook güzel güle güle kullanın bebisin hastane çıkışına bayıldım ben hala hastane çıkışı arıyorum begenemiyorum alamadim bir türlü sizin ki cok tatli netten mi aldin ?
canım netten almadım hatta baktım aldıktan sonra soran olursa diye ama nette satan yer bulamadım, kraft donino diye geçiyor adı
Bugün kendime lcw den tayt ve bebise kadife tayt badi aldim.
Ananesi ise kizima bunları aldi :)
Eki Görüntüle 1276100 Eki Görüntüle 1276102
güle güle kullanın
Kizlar babamiz ana dizi ni ulustan ozelcan bebeden almis pashabayb 65 e kizim hemen bebeklerini yatirdi deneme yapti :) cocuk odasina park yatagi kullanacagim 4aya kadar da yatak odasina oturma odasina bunu kullanacagim cok guzel sallaniyor

hayırlı olsun canım oğlumunkinden 3 ay kullanmıştık biz, şimdi kullanmıycam yerde olduğu için büyük oğlum üstüne çıkar falan diye korkuyorum

canım evet buradaki büyük baya 4 katlı
yeni doğan için ayrı katıda var güzel yani
fiyatlar çok pahalı değil canım
iyi maşallah canım aman çıkmasın şekerin diyet yapmak çok zor
zaten herkeste çıkmyor nadir çıkıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…