- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.401
kızlar ankaranın batı tarafındaysanız eğer bizim burada 2 tane pembe prenses adlı mağaza var ve fiyatlar çok uygun ben geçen hafta 1 tane polar alt 1 tane battaniye 1 tane de yastıklı alt açma bezi aldım kalan şeyleri de etimesguttaki büyük pembe prenses mağazasından tamamlamak istiyorum
Bugün kendime lcw den tayt ve bebise kadife tayt badi aldim.
Ananesi ise kizima bunları aldi :)
Eki Görüntüle 1276100 Eki Görüntüle 1276102
evet canım karyolayı da çilekten aldım
uyku setini ve cibinliğide almıştım iptal ettirdim ama sanırım cibinliği de çilekten alacağım uyku seti başka beğeneceğim
iyi günlerde kullanın inş
mışıl mışıl uyusun bebişin içinde inş
teşekkür ederiz
çok şık duruyor canım iyi günlerde kullann
teşekkürler canm
tulum alıp almama konusunda kararsızım hala güzelmiş canım
iyi günlerde kullanın inş
Anladim cnm sagol ben de yatak (silte)sorunsalindan kurtulamadim hala..evet canım karyolayı da çilekten aldım
uyku setini ve cibinliğide almıştım iptal ettirdim ama sanırım cibinliği de çilekten alacağım
ben de elvankentte oturuyorum o etimesguttaki yeni açılmış bayaaa da büyükmüş öyle mi oraya daha gitme fırsatım olmadı da pazar günü bi gitmeyi düşünüyorum bizim burda 14.caddede var 4 katlı ordan almıştım bikaç parça bişiyyycanım sen nerde oturuyorsun
ben etimesguttayım ve pembe prensese çok yakın oturuyorum
sürekli gidip bakıyorum oğluma cicilerde aldım ordan güzel ürünler var
Eki Görüntüle 1275338
kuzumun arabası
pembesi vardı bayıldım ama 2. çocuğum olursa erkek falan olmaz diye
Bordo hem kıza hem erkeğe olur
Anladim cnm sagol ben de yatak (silte)sorunsalindan kurtulamadim hala..
Isbire baktim bi ara hala dusunme asamasindayim
Kizlar babamiz ana dizi ni ulustan ozelcan bebeden almis pashabayb 65 e kizim hemen bebeklerini yatirdi deneme yapti :) cocuk odasina park yatagi kullanacagim 4aya kadar da yatak odasina oturma odasina bunu kullanacagim cok guzel sallaniyor
canım netten almadım hatta baktım aldıktan sonra soran olursa diye ama nette satan yer bulamadım, kraft donino diye geçiyor adıİkinizin ki de cook güzel güle güle kullanın bebisin hastane çıkışına bayıldım ben hala hastane çıkışı arıyorum begenemiyorum alamadim bir türlü sizin ki cok tatli netten mi aldin ?
güle güle kullanınBugün kendime lcw den tayt ve bebise kadife tayt badi aldim.
Ananesi ise kizima bunları aldi :)
Eki Görüntüle 1276100 Eki Görüntüle 1276102
Kizlar babamiz ana dizi ni ulustan ozelcan bebeden almis pashabayb 65 e kizim hemen bebeklerini yatirdi deneme yapti :) cocuk odasina park yatagi kullanacagim 4aya kadar da yatak odasina oturma odasina bunu kullanacagim cok guzel sallaniyor
çok tatlı bence bu..kızlar anne bebek bakım çantalarına bakıyorum da çok sevimsiz hepsi.. Biraz bu mayoral marka çantalar güzelmiş gibi geliyor siz ne diyorsunuz...
ben de elvankentte oturuyorum o etimesguttaki yeni açılmış bayaaa da büyükmüş öyle mi oraya daha gitme fırsatım olmadı da pazar günü bi gitmeyi düşünüyorum bizim burda 14.caddede var 4 katlı ordan almıştım bikaç parça bişiyyy
bu arada şekerim çıkmadı esraaaa seninki de düzelir inşallah
çok tatlı bence bu..
cnm brn zara homeden aldım bi bak derimmmkızlar anne bebek bakım çantalarına bakıyorum da çok sevimsiz hepsi.. Biraz bu mayoral marka çantalar güzelmiş gibi geliyor siz ne diyorsunuz...
Çok güzel canim bencekızlar anne bebek bakım çantalarına bakıyorum da çok sevimsiz hepsi.. Biraz bu mayoral marka çantalar güzelmiş gibi geliyor siz ne diyorsunuz...
kızlar anne bebek bakım çantalarına bakıyorum da çok sevimsiz hepsi.. Biraz bu mayoral marka çantalar güzelmiş gibi geliyor siz ne diyorsunuz...
cnm bu canta guzelmis begendim ben de..kızlar anne bebek bakım çantalarına bakıyorum da çok sevimsiz hepsi.. Biraz bu mayoral marka çantalar güzelmiş gibi geliyor siz ne diyorsunuz...
Zara homedan nasıl bi sey aldin cnm resim ekler misin acaba?cnm brn zara homeden aldım bi bak derimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?