- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.421
ancak yarın ekleyebilirim arkadaşım yaaaacnm bu canta guzelmis begendim ben de..
Zara homedan nasıl bi sey aldin cnm resim ekler misin acaba?
hic sorun değil cnm ne zaman musait olursan ekleyebilirsin. .ancak yarın ekleyebilirim arkadaşım yaaaa
Kizlar babamiz ana dizi ni ulustan ozelcan bebeden almis pashabayb 65 e kizim hemen bebeklerini yatirdi deneme yapti :) cocuk odasina park yatagi kullanacagim 4aya kadar da yatak odasina oturma odasina bunu kullanacagim cok guzel sallaniyor
kızlar anne bebek bakım çantalarına bakıyorum da çok sevimsiz hepsi.. Biraz bu mayoral marka çantalar güzelmiş gibi geliyor siz ne diyorsunuz...
Yatagimizi aldim kizlar bugün. .Nasipse cts karyola ile beraber gelicek..Eki Görüntüle 1277585
bizim de hic kadife yoktu cnm İdil Baby de tesadufen gordum..ayy bu takım çok güzel nerden canım pembe renk arıyorum kadife şapka bende
bizim de hic kadife yoktu cnm İdil Baby de tesadufen gordum..
canim bebegimin günlügünü internetten mi aldin.icerigi güzel mi sorularla mi yönlenditio naslbunlarda benim son zamanda aldıklarım ıncık cıncık
Eki Görüntüle 1274963 Eki Görüntüle 1274964 Eki Görüntüle 1274965 Eki Görüntüle 1274966 Eki Görüntüle 1274967 Eki Görüntüle 1274968 Eki Görüntüle 1274969 Eki Görüntüle 1274970 Eki Görüntüle 1274971 Eki Görüntüle 1274972
güle güle tepişsin kuzun canımYatagimizi aldim kizlar bugün. .Nasipse cts karyola ile beraber gelicek..Eki Görüntüle 1277585
çok cici bunlar
canim bebegimin günlügünü internetten mi aldin.icerigi güzel mi sorularla mi yönlenditio nasl
kızlar anne bebek bakım çantalarına bakıyorum da çok sevimsiz hepsi.. Biraz bu mayoral marka çantalar güzelmiş gibi geliyor siz ne diyorsunuz...
tesekkur ederiz cnm...iyi günlerde kullann:) burda yok idil nette bulursam uyguna alırım
güle güle tepişsin kuzun canım
çok cici bunlar
kadife dahamı sıcak tutar benimde almam gerekirmi acaba aklıma gelmemişti hiç
Yani kızlar herkesin koyduğuna yorum yaparım beğenirim şurda benim koyduklarıma bir iki kişi yorum yaptı kötü mü benim cicilerim
Onlar senin cicilerin değil ki Minnak bebişlerimizin cicileri:) hiç kötü olur mu.. Sen siyah bi bez parçası koysan bile benim için gidiyor bebişlerimizi düşündükçe.. Kaldı ki cicilerin çok güzel pırıl Pırıl özenip özenip koyuyorsun Albüm açıyorsun insan bakmaya kıyamıyor vallahi.:)Yani kızlar herkesin koyduğuna yorum yaparım beğenirim şurda benim koyduklarıma bir iki kişi yorum yaptı kötü mü benim cicilerim
bencede güzel duruyor canım, ben ya siyah ya vizon rengi alıcam inşaallah
bende istiyorumda internetten bakiyorum icerigini göremeyince kararsiz kalmistim.yardimin için saol canimevey d&r ın internet sitesinden aldım
gün geçtikçe karnım büyüyor ,foto koyuyorsun
senin hareketlerini ilk hissettiğim an ,tarihi ve neler hisdsetiğini yazıyorsun
seni ilk kiminle... ile paylaştım araya duygular yazıyor
ilk dişim
ilk keliöelerim
ilke emekleyişim
hepsi öncelik sırasına göre dizili
böyle bir sürü başlık
istersen 1-2 foto çekerim içinden de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?