2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Kizlar babamiz ana dizi ni ulustan ozelcan bebeden almis pashabayb 65 e kizim hemen bebeklerini yatirdi deneme yapti :) cocuk odasina park yatagi kullanacagim 4aya kadar da yatak odasina oturma odasina bunu kullanacagim cok guzel sallaniyor

sağlıkla kullanın canım

kızlar anne bebek bakım çantalarına bakıyorum da çok sevimsiz hepsi.. Biraz bu mayoral marka çantalar güzelmiş gibi geliyor siz ne diyorsunuz...

güzelmiş ,diğerlerine benzemiyor gerçekten

Yatagimizi aldim kizlar bugün. .Nasipse cts karyola ile beraber gelicek..Eki Görüntüle 1277585

iyi günlerde kullanın inş mışıl mışıl uyusun bebiş

canim bebegimin günlügünü internetten mi aldin.icerigi güzel mi sorularla mi yönlenditio nasl

evey d&r ın internet sitesinden aldım
gün geçtikçe karnım büyüyor ,foto koyuyorsun
senin hareketlerini ilk hissettiğim an ,tarihi ve neler hisdsetiğini yazıyorsun
seni ilk kiminle... ile paylaştım araya duygular yazıyor
ilk dişim
ilk keliöelerim
ilke emekleyişim
hepsi öncelik sırasına göre dizili

böyle bir sürü başlık

istersen 1-2 foto çekerim içinden de

Yani kızlar herkesin koyduğuna yorum yaparım beğenirim şurda benim koyduklarıma bir iki kişi yorum yaptı kötü mü benim cicilerim

Yani kızlar herkesin koyduğuna yorum yaparım beğenirim şurda benim koyduklarıma bir iki kişi yorum yaptı kötü mü benim cicilerim
Onlar senin cicilerin değil ki Minnak bebişlerimizin cicileri:) hiç kötü olur mu.. Sen siyah bi bez parçası koysan bile benim için gidiyor bebişlerimizi düşündükçe.. Kaldı ki cicilerin çok güzel pırıl Pırıl özenip özenip koyuyorsun Albüm açıyorsun insan bakmaya kıyamıyor vallahi.:)
Hepsi çok güzel annesi inş sağlıkla giydiririz cicileri:)

Ben resim ekleyemedikçe topiğe küsüyorum o kadar yoksa bütün ciciler enfes)

bende istiyorumda internetten bakiyorum icerigini göremeyince kararsiz kalmistim.yardimin için saol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…