2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

https://www.google.com.tr/url?sa=t&...twIwAA&usg=AFQjCNGxUp5dH_-i5yaXkhjNPBSMabj9qg

Morhipo 50 tl hediye ceki verince uzun zmaandir arastirdigim fisher price aslancikli ana kucagi ve sallanan sandalyeyi aldim videosunu da ekledim. Cok kullanisli geldi bana diger anakucakalrina gore.melodileri titresimi sallanma ozelligi ve 3 kademelo oturma ayari var. Sallanan sanldaye olup buyuyunce de kullaniliyor 18 kg a kadar. Sizce nasil cevresinde kullanan var mi bayanlar

Alınganlıkta hamilelik dönemi sorunsallarından :) Hiç kötü olur mu hepsi birbirinden güzel :)
ama napıyım yorum olmayınca üzüldüm:)
çok sağol canım zorla beğendirdim
Evet ben de o renkleri seviyorum yaz gelince siyah koyu Kaçar belki ama vizon her mevsimde çok kibar durur bence..
evet canım bende alsam artık bir o kaldı
amanda aman alınganlıkta yaparmış canım hepsi çok güzel bazen gözümüzden kaçabiliyor yani aşk olsun
sağol canım, az naz yapıyım dedim

canım bence güzel duruyor bundan kullanmadım ama

Eflalim ins guzeldir ben de cok uzun zamandir arastiriyordum .en kullanislisi bubgeldi.bir de hediye çeki olunca alayim dedim. Bayan alisveris psikolojisi napalim :)

kizlar bulundugum yerden alma imkanim yok da mecburen netten logusa pijamasi ve logusa geceligi alicam aslinda annemlere gidince almak istiyordum fakat arkadaslarim artik cantami yavas yavas hazirlamami soylediler ne zaman ne olacagi belli olmaz dediler hazirliksiz yakalanmak istemiyorum acikcasi yeri kumasi guzel kullanisli ic belli olmayan neticede hastane ortaminda giyecegiz begendiginiz onerebileceginiz markalar var mi yardimci olursaniz cok sevinecegim

canim kusura bakma ya ben arada girip cikiyorum cogu zaman gozumden akcmistir yoksa minnaklariminizn herseyi cok guzel oluyor tabiki:)

kızlar bugun moda düğmeye gittim ve bebek şekeri filan bitti ordan herşeyi sipariş ettim onlar yapacaklar 15 günede teslim edecekler geldiği zaman tek tek fotosunu atıcam size iste liste
1 tane özel tasarım kapı süsü
1 tane normal kapı süsü
3 adet lohusa sürahisi süsü ( anane ve babaannede ayrı mevlüd olacak )
70 adet bardak süsü
40 tane bebek beşikli şeker
30 tane bebek biblosu 1. derece akrabalara verilecek
40 tane özel tasarım lavanta kesesi
şeker ağaçı
2 tane lohusa tacı
özel tasarım altın yastığı
şekerleri koymak için sepetler
oğlumuz uyuyo kapı süsü
aklımda olanlar bunlar eksik olarak bişey yok herhalde hepsine 800 dediler biz 750 ye yaptırıyoruz geldiği zaman hepsinin tek tek fotosunu cekicem sizlere bilginiz olsun die yazdım

Canim çok güzel. görüyordum ama videosunu görünce simdi daha kulanisli geldi.
Ana kucagi alırken birkaç arkadasim yan sallanan, anne dizinde gibi sallanan modeller e bakmamizi tavsiye ettiler
Bu öne arkaya sallaniyor sadece
Bende ablama hediye alacagim simdi
O da ebebekte 6in 1 modeli var onu bekliyor kaç aydir ama stokta yok hala.
Birde bunun videosunu göstereyim. Belki bunu aliriz

Eflalim ins guzeldir ben de cok uzun zamandir arastiriyordum .en kullanislisi bubgeldi.bir de hediye çeki olunca alayim dedim. Bayan alisveris psikolojisi napalim :)
inşaallah canım marka bilinen marka kullanıcı yorumlarına bakınca zaten fikir veriyor
canım bende mağazadan aldım inci ceyda benimkinin markası malı çok kaliteli yumuşacık biraz ince gibi ama sabahlık olacağı için önemsemedim birde hırkada alıcam ben zaten
canim kusura bakma ya ben arada girip cikiyorum cogu zaman gozumden akcmistir yoksa minnaklariminizn herseyi cok guzel oluyor tabiki:)
sağol canım
bekliyorum fotolarını canım hayırlı olsun
doğru canım yana sallanması çok önemli gerçekten

çok güzelmiş annesi uyusunda büyüsün kuzun

canım bu ne kadar kllanışlı ya bayıldım resmen fiyatını yazdıysanda ben göremedim öğrenebilirmiyim
heycanla resimleri bekliyoruz canım
çok güzeller ya güle güle kullanın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…