- 13 Temmuz 2008
- 780
- 312
- 158
- 37
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.441
bende istiyorumda internetten bakiyorum icerigini göremeyince kararsiz kalmistim.yardimin için saol canim
Canım ben sunny baby ty 001 modelini baktım onu alacağım elektirikli ayrıca pillede kullanabiliyorsun sallanma özelliği ve müzik çalma özelliği var fiyatı 179 tlKızlar ev tipi anakucagi almak istiyorum daha önceden kullanan cevresinden goren memnun kalan vs. Bir tavsiyesi olan var mi.
canım biz dun aldık cok memnun a krabalarım ondn aldım ben pashabayb 65ealdık 141 de remide varKızlar ev tipi anakucagi almak istiyorum daha önceden kullanan cevresinden goren memnun kalan vs. Bir tavsiyesi olan var mi.
Yani kızlar herkesin koyduğuna yorum yaparım beğenirim şurda benim koyduklarıma bir iki kişi yorum yaptı kötü mü benim cicilerim
ama napıyım yorum olmayınca üzüldüm:)Alınganlıkta hamilelik dönemi sorunsallarından:) Hiç kötü olur mu hepsi birbirinden güzel :)
çok sağol canım zorla beğendirdimOnlar senin cicilerin değil ki Minnak bebişlerimizin cicileri:) hiç kötü olur mu.. Sen siyah bi bez parçası koysan bile benim için gidiyor bebişlerimizi düşündükçe.. Kaldı ki cicilerin çok güzel pırıl Pırıl özenip özenip koyuyorsun Albüm açıyorsun insan bakmaya kıyamıyor vallahi.:)
Hepsi çok güzel annesi inş sağlıkla giydiririz cicileri:)
Ben resim ekleyemedikçe topiğe küsüyorum o kadar yoksa bütün ciciler enfes)
evet canım bende alsam artık bir o kaldıEvet ben de o renkleri seviyorum yaz gelince siyah koyu Kaçar belki ama vizon her mevsimde çok kibar durur bence..
sağol canım, az naz yapıyım dedimamanda aman alınganlıkta yaparmış canım hepsi çok güzel bazen gözümüzden kaçabiliyor yani aşk olsun
https://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=yKZHVNCpO4v9ygPfloDgDQ&url=http://www.youtube.com/watch?v=XrtMvYQKKFY&ved=0CB0QtwIwAA&usg=AFQjCNGxUp5dH_-i5yaXkhjNPBSMabj9qg
Morhipo 50 tl hediye ceki verince uzun zmaandir arastirdigim fisher price aslancikli ana kucagi ve sallanan sandalyeyi aldim videosunu da ekledim. Cok kullanisli geldi bana diger anakucakalrina gore.melodileri titresimi sallanma ozelligi ve 3 kademelo oturma ayari var. Sallanan sanldaye olup buyuyunce de kullaniliyor 18 kg a kadar. Sizce nasil cevresinde kullanan var mi bayanlar
canim kusura bakma ya ben arada girip cikiyorum cogu zaman gozumden akcmistir yoksa minnaklariminizn herseyi cok guzel oluyor tabiki:)ama napıyım yorum olmayınca üzüldüm:)
çok sağol canım zorla beğendirdim
evet canım bende alsam artık bir o kaldı
sağol canım, az naz yapıyım dedim
canım bence güzel duruyor bundan kullanmadım ama
Canim çok güzel. görüyordum ama videosunu görünce simdi daha kulanisli geldi.https://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=yKZHVNCpO4v9ygPfloDgDQ&url=http://www.youtube.com/watch?v=XrtMvYQKKFY&ved=0CB0QtwIwAA&usg=AFQjCNGxUp5dH_-i5yaXkhjNPBSMabj9qg
Morhipo 50 tl hediye ceki verince uzun zmaandir arastirdigim fisher price aslancikli ana kucagi ve sallanan sandalyeyi aldim videosunu da ekledim. Cok kullanisli geldi bana diger anakucakalrina gore.melodileri titresimi sallanma ozelligi ve 3 kademelo oturma ayari var. Sallanan sanldaye olup buyuyunce de kullaniliyor 18 kg a kadar. Sizce nasil cevresinde kullanan var mi bayanlar
Eki Görüntüle 1278333 Eki Görüntüle 1278334 Eki Görüntüle 1278335 bu takımı da bebisime anneannesi almış üzerindeki resim gibi bebişim de bunları giyip mışıl mışıl uyur inşallah
kuzucummmm misil misil huzur dolu uyusun insallah:)Eki Görüntüle 1278333 Eki Görüntüle 1278334 Eki Görüntüle 1278335 bu takımı da bebisime anneannesi almış üzerindeki resim gibi bebişim de bunları giyip mışıl mışıl uyur inşallah
kuzucummmm misil misil huzur dolu uyusun insallah:)
inşaallah canım marka bilinen marka kullanıcı yorumlarına bakınca zaten fikir veriyorEflalim ins guzeldir ben de cok uzun zamandir arastiriyordum .en kullanislisi bubgeldi.bir de hediye çeki olunca alayim dedim. Bayan alisveris psikolojisi napalim :)
canım bende mağazadan aldım inci ceyda benimkinin markası malı çok kaliteli yumuşacık biraz ince gibi ama sabahlık olacağı için önemsemedim birde hırkada alıcam ben zatenkizlar bulundugum yerden alma imkanim yok da mecburen netten logusa pijamasi ve logusa geceligi alicam aslinda annemlere gidince almak istiyordum fakat arkadaslarim artik cantami yavas yavas hazirlamami soylediler ne zaman ne olacagi belli olmaz dediler hazirliksiz yakalanmak istemiyorum acikcasi yeri kumasi guzel kullanisli ic belli olmayan neticede hastane ortaminda giyecegiz begendiginiz onerebileceginiz markalar var mi yardimci olursaniz cok sevinecegim
sağol canımcanim kusura bakma ya ben arada girip cikiyorum cogu zaman gozumden akcmistir yoksa minnaklariminizn herseyi cok guzel oluyor tabiki:)
bekliyorum fotolarını canım hayırlı olsunkızlar bugun moda düğmeye gittim ve bebek şekeri filan bitti ordan herşeyi sipariş ettim onlar yapacaklar 15 günede teslim edecekler geldiği zaman tek tek fotosunu atıcam size iste liste
1 tane özel tasarım kapı süsü
1 tane normal kapı süsü
3 adet lohusa sürahisi süsü ( anane ve babaannede ayrı mevlüd olacak )
70 adet bardak süsü
40 tane bebek beşikli şeker
30 tane bebek biblosu 1. derece akrabalara verilecek
40 tane özel tasarım lavanta kesesi
şeker ağaçı
2 tane lohusa tacı
özel tasarım altın yastığı
şekerleri koymak için sepetler
oğlumuz uyuyo kapı süsü
aklımda olanlar bunlar eksik olarak bişey yok herhalde hepsine 800 dediler biz 750 ye yaptırıyoruz geldiği zaman hepsinin tek tek fotosunu cekicem sizlere bilginiz olsun die yazdım
doğru canım yana sallanması çok önemli gerçektenCanim çok güzel. görüyordum ama videosunu görünce simdi daha kulanisli geldi.
Ana kucagi alırken birkaç arkadasim yan sallanan, anne dizinde gibi sallanan modeller e bakmamizi tavsiye ettiler
Bu öne arkaya sallaniyor sadece
Bende ablama hediye alacagim simdi
O da ebebekte 6in 1 modeli var onu bekliyor kaç aydir ama stokta yok hala.
Birde bunun videosunu göstereyim. Belki bunu aliriz
Eki Görüntüle 1278333 Eki Görüntüle 1278334 Eki Görüntüle 1278335 bu takımı da bebisime anneannesi almış üzerindeki resim gibi bebişim de bunları giyip mışıl mışıl uyur inşallah
aaa hiç olurmu canım ben hiç ayırt etmeden herkesin cicilerine yorum yapıyorumYani kızlar herkesin koyduğuna yorum yaparım beğenirim şurda benim koyduklarıma bir iki kişi yorum yaptı kötü mü benim cicilerim
canım bu ne kadar kllanışlı ya bayıldım resmen fiyatını yazdıysanda ben göremedim öğrenebilirmiyimhttps://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=yKZHVNCpO4v9ygPfloDgDQ&url=http://www.youtube.com/watch?v=XrtMvYQKKFY&ved=0CB0QtwIwAA&usg=AFQjCNGxUp5dH_-i5yaXkhjNPBSMabj9qg
heycanla resimleri bekliyoruz canımkızlar bugun moda düğmeye gittim ve bebek şekeri filan bitti ordan herşeyi sipariş ettim onlar yapacaklar 15 günede teslim edecekler geldiği zaman tek tek fotosunu atıcam size iste liste
1 tane özel tasarım kapı süsü
1 tane normal kapı süsü
3 adet lohusa sürahisi süsü ( anane ve babaannede ayrı mevlüd olacak )
70 adet bardak süsü
40 tane bebek beşikli şeker
30 tane bebek biblosu 1. derece akrabalara verilecek
40 tane özel tasarım lavanta kesesi
şeker ağaçı
2 tane lohusa tacı
özel tasarım altın yastığı
şekerleri koymak için sepetler
oğlumuz uyuyo kapı süsü
aklımda olanlar bunlar eksik olarak bişey yok herhalde hepsine 800 dediler biz 750 ye yaptırıyoruz geldiği zaman hepsinin tek tek fotosunu cekicem sizlere bilginiz olsun die yazdım
çok güzeller ya güle güle kullanın canımEki Görüntüle 1278333 Eki Görüntüle 1278334 Eki Görüntüle 1278335 bu takımı da bebisime anneannesi almış üzerindeki resim gibi bebişim de bunları giyip mışıl mışıl uyur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?