- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
Kızlar bunlarda bizim cicilerimiz 😍Eki Görüntüle 1187224 Eki Görüntüle 1187225
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maşaallah hepsi harika, bayıldımm Allah sağlıkla giydirmeyi de nasip etsinn7. aya kadar bişi almicam diyorum ama çoook zor olacak gibi
kuzular hapsine baktım harıka şeyler yaaaa
tek tek yorum yapamıyorum ama bayıldımmm. Larkin harıka şeyler
Mrs.. canım ahhh kız cocugu yok mu kızzz
Offff lann gelllsın kurban bayramı bende yardırıcammm
17. Haftamıza girdik çok şükür :)
Ben eşimi eşim beni frenliyordu ama dün mothercare'e gidip chicco polly wood friends mama sandalyesi almış:))) hemen geldi yemek masasının en başına kurdu:) bence çok gereksiz ikea dan uyguna alırdımmama sandalyesini bana kalsa ama heves edip almış diye bir şey demedim:))
Eki Görüntüle 1192686
Eyvah yakalandık sen de topla cicileri gel canım:)))
be almıyayım diyorum gülüm korkuyorum sonrasında üzülürüm diye ama bakıyorum tabi geziyorum hoşuma giden çok şey var birde tam evimin karşısına sırf bebek kıyafeti diken fabrika açıldı konuştum bana toptandan verecekler ne ararsan var inanmazsın bhastane çıkışından tütü eteklere kadarr oyyy kuzucuk
maşallah herkesin cicilerine yorum yapmadım mesaj kalabalığı olmasın alınanlar görüsün bol bol diye musmutlu günlerde giydirelim inşallah
cinsiyeti belli olmadığı için beyaz ve krem renklere devam ben eşya almayı kestim yoksa herşey beyaz krem olucakcinsiyeti belli olsun kimse tutamaz beni
bebişime teyzesinden gelenler
Eki Görüntüle 1197356 Eki Görüntüle 1197355 Eki Görüntüle 1197353
bebişime halasından
Eki Görüntüle 1197354
Hepsii çooook güzel. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah..
Ben bu ay başka bir şey almayacağım demiştim ama çaktırmadan devam ediyorum
Yurt dışından bebek kıyafetleri satan birinden arkadaşımın oğluna hediye alırkeeennnn
bebişime de aldım tabi bir şeyler. 1 aya kadar ancak gelirmiş.
Butik bebeden de birşeyler aldım, onlarda ancak cumartesi veya bayramdan sonra gelir.
Dünde çarşıya çıkınca çok değişik önlüklü şapka takım gördüm 3 tanecikte ondan aldımOnuda ekleyeyim
İtfaiyeci şapkası ve önlüğü. Şapka tam anlaşılmıyor ama çok komik çook tatlı :13:
Eki Görüntüle 1198201
Polis önlüğü ve şapkası
Eki Görüntüle 1198202
Çok anlaşılmıyor ama smokin önlüğün şapkası da penye fötr şapka
Eki Görüntüle 1198203
Siparişlerim de geldiği zaman eklerim inşallah
İtfaiyeci şapkası ve önlüğü. Şapka tam anlaşılmıyor ama çok komik çook tatlı
Larkinnnnn canım bunlara bayıldım.. Masallahhh
Larkiiin ben bunlara bayıldım bayıldım:) çok cici çok tatlılar :))) allahım iyi günlerde sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inş
Bir de bunu aldık aslında daha çok erken ama evimizde yeğenim olunca o da rahat etsin istedik, bir şeyler bahane oldu işte:)
Eki Görüntüle 1199973
Alintilamayi unutmusum. Nasil bisi canim bu, ne ise yariyo, fiyati ne kadar, nerden aldiniz :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim netten baktim videosuna. Cok guzel cidden. Iyi gunlerde kullanin. Benim de aklima yatti gibi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İtfaiyeci şapkası ve önlüğü. Şapka tam anlaşılmıyor ama çok komik çook tatlı :13:
Eki Görüntüle 1198201
Polis önlüğü ve şapkası
Eki Görüntüle 1198202
Eki Görüntüle 1198203
Eki Görüntüle 1198201
Polis önlüğü ve şapkası
Eki Görüntüle 1198202
Eki Görüntüle 1198203
Bir de bunu aldık aslında daha çok erken ama evimizde yeğenim olunca o da rahat etsin istedik, bir şeyler bahane oldu işte:)
Eki Görüntüle 1199973
canım nerden aldın bunları çok beğendim:) malum oğlum olacak tam bana göre:) birde ilk aldıklarından ceketli gibi duran bir tulum var onu beğenmiştim geçenlerde bizim burda gördüm cinsiyet kesinleşti alabilirim artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?