2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Kızlar bunlarda bizim cicilerimiz 😍Eki Görüntüle 1187224 Eki Görüntüle 1187225

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşaallah hepsi harika, bayıldımm Allah sağlıkla giydirmeyi de nasip etsinn 7. aya kadar bişi almicam diyorum ama çoook zor olacak gibi

İtfaiyeci şapkası ve önlüğü. Şapka tam anlaşılmıyor ama çok komik çook tatlı :13:

Polis önlüğü ve şapkası

Çok anlaşılmıyor ama smokin önlüğün şapkası da penye fötr şapka

Siparişlerim de geldiği zaman eklerim inşallah

İtfaiyeci şapkası ve önlüğü. Şapka tam anlaşılmıyor ama çok komik çook tatlı

Siparişlerim de geldiği zaman eklerim inşallah

Larkiiin ben bunlara bayıldım bayıldım:) çok cici çok tatlılar :))) allahım iyi günlerde sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inş

Larkinnnnn canım bunlara bayıldım.. Masallahhh

Larkiiin ben bunlara bayıldım bayıldım:) çok cici çok tatlılar :))) allahım iyi günlerde sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inş

Diğmi diğmiiii bende çok beğendim
Kız çocuklarına çok farklı şeyler var malum, bende erkeğe değişik bir şey buldum mu hemen alıyorum
Amiiin inşallah

Bir de bunu aldık aslında daha çok erken ama evimizde yeğenim olunca o da rahat etsin istedik, bir şeyler bahane oldu işte:)

kızlarr aldıklarınız çoook güzel bunları gördükçe iyice özeniyorummmm
bende bayramdan sonra ufak tefek almaya başlıcm .insn biran önce almak istiyorrr

Canim bu nasi bisi ne ise yariyo? Fiyati ne kadar? Ilk kez gordum ben bunu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Alintilamayi unutmusum. Nasil bisi canim bu, ne ise yariyo, fiyati ne kadar, nerden aldiniz :)))

Canım biz bunu ebebekten aldık. Bebek doğduğu andan itibaren bebek büyüyene (max.80 kg.)kadar taşıyor. Hem yatak görevi görüyor hem de bebeği uyuturken kendi sallanıyor. Organik kumaşlı ana kucağı dediler:) muadilleri de var fiyatını eşim aldı diy bilmiyorum ama nette yazar. Adı nunaleaf ana kucağı..
Ayrıca beni odadan odaya gezdirirler de buna koyuyor ablam yeğenimi:) böyle işte...

Canim netten baktim videosuna. Cok guzel cidden. Iyi gunlerde kullanin. Benim de aklima yatti gibi.

Canim netten baktim videosuna. Cok guzel cidden. Iyi gunlerde kullanin. Benim de aklima yatti gibi.

Evet canım biz de memnunuz şimdilik minik misafirimiz kullanıyor o da sevdi:) sağlıkla kullanır alırız inş..

Wayy arkadas bunlarrr ne. Ne güseller yaaaaa... Kızlar hepsine masallah saglıkla eskıtsin bütün bebişlerimiz inşallah... Hepsi coook tatlı ....

merhaba .... bu önlükleri nereden aldınız... ben de2014 ocak annesiyim. bunkarı çok begendim . almak istiyorum... daha önce dikkatimi çekmedi hiç....ayrıca güle güle kullansın bebişin... saglıklı günlerde inşalllah

canım nerden aldın bunları çok beğendim:) malum oğlum olacak tam bana göre:) birde ilk aldıklarından ceketli gibi duran bir tulum var onu beğenmiştim geçenlerde bizim burda gördüm cinsiyet kesinleşti alabilirim artık:)

Hepsi çok güzel kızlar bayıldım , güle güle sağlıkla giysin kuzularınız Ben çok bir şey alamıycam oğlumunkiler var tabi ayı denk gelmeyenleri mecburen alıcam:)

Bir de bunu aldık aslında daha çok erken ama evimizde yeğenim olunca o da rahat etsin istedik, bir şeyler bahane oldu işte:)

Eki Görüntüle 1199973

Bak bak hatuna baaak
Hem almayacağım daha erken diyor, hemde neler neler alıyor
Çok güzel bir şeye benziyor gerçekten. Nasıl sallanıyor peki, yana doğru mu aşağı yukarı mı?
Birde pilli mi elektrikli mi acaba?

Ben İzmit'te oturuyorum.
Burada Avantaj ve Pınar isimli mağazalar var.
A'dan Z'ye her türlü iç çamaşırı çorap tayt mayo haşema bebek kıyafeti ve ihtiyaçları var. Orada gördüm hemen aldım. Yeni gelmiş onlara da.

Butik Bebe'den siparişlerim de yola çıkmış. Gerçi Aras kargo kim bilir ne zaman getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…